kıskançlığım abartılımı?

Ayyy yapmayın stajer dediğiniz küçücük kızlar değil mi?
Eşiniz sübyancı değil ya?

Senin ki kıskançlık değil güvensizlik.. Hissttiğin şeyler var ama bence şuan hamileliğinle ilgilen sen üzme kendini..

:) sen çok kurcalama o işleri bence .otur evinde evladınla ilgilen kendi dünyanı yaşa aksini yapabilicek bi potansiyel görmedim. Aldatsa boşucan mı sanki.

bir derdim var dimi form ..! derdimiz olunca paylaşıyoruz dalga geçiceksen yazmıycaksın.Çok gereksizsin!

:) sen çok kurcalama o işleri bence .otur evinde evladınla ilgilen kendi dünyanı yaşa aksini yapabilicek bi potansiyel görmedim. Aldatsa boşucan mı sanki.
Siz kendi poansiyelinzle ilgilenin bence
Kadin belli ki darlanmış yazmış
Üstelik hamile
Ne diye üstüne gidip tahrik ediyorsunuz

Fıstık gibi kızlar geldi mesajını görünce naptın?
Ortalığı ayağa kaldırdın mı? ya da sinirlendiğini belli ettin mi.

Siz kendi poansiyelinzle ilgilenin bence
Kadin belli ki darlanmış yazmış
Üstelik hamile
Ne diye üstüne gidip tahrik ediyorsunuz
Koca bulamam evde kalırım die 5 para etmez,hamile karısının gözü önünde fingirdeşen adam müsfettelerine karakterini ölçüp biçmeden,nişanlıyken yaptıklarını görmezden gelen,pirim verip evlenen hemcinslerime kızıyorum çünkü.

Herkesin kocasıda çok yakışıklı iş yerinde ki her kız-kadın'da yelloz. Hey Allahım.
Stajyer diyorsun yaşları en fazla 20'dir. Kocan baksa da onlar bakmaz merak etme.

ben bu yorumu ilk yazdıklarına nazaran yaptım madem gözü dışarıda konuyu açarken eşim yakışıklı diyeceğine eşime güvenmiyorum desin ayrıca yazdığımında arkasındayım herkesin eşi kendine güzel - yakısıklıdır tabiki ama ben kendi adıma bıktım bunları okumaktan her eşi yakışıklı olan bütün kızları potansiyel tehlike gibi görmesin

canım valla şurda açılan 10 konunun 5 i doğruysa düz yolunda giden adamlarında nasıl yoldan çıkarıldığını okudur,ahir zaman insanların yoldan çıkması anlık..artık evlilikler açlık oyunu olmuş herkes kurtarmanın peşinde,özgüvenlerimiz elimizden alınmış sıfıra düşmüş gibi bir şey ,hele bir de hamileyse ,fikir boyut atlar insanda ..yani ben kızamadım açıkçası,ben şöyle güzelim böyle güzelim diye saatlerce kendilerini anlatan üyelerden daha samimi bura şu an.

bu konuda bu veriler yok saptırıyorsun..gerçi feministlikte kocayı bulana kadardı değil mi ?

Fıstık gibi kızlar geldi mesajını görünce naptın?
Ortalığı ayağa kaldırdın mı? ya da sinirlendiğini belli ettin mi.
yıktım ortalığıı ben gitmedim felan dedi kaç gün konuşmadım ama nereye kadar sürdürebilirdmki mecbur kapandı konu

Kızın tabi, bende kızıyorum
Ancak özel bir durum var ortada
Kadın hamile
Hemcinslerinize olan kızgınlığınızı daha az tahrik ederek belirtirseniz, karşınızdaki insanla empati yapabilirsiniz, Mesajınız ancak o zaman yerine ulaşabilir
Yoksa aşağılamadan öteye gitmez yazdıklarınız

Güzel açıklamışsın diyecek birşey bulamadım

yıktım ortalığıı ben gitmedim felan dedi kaç gün konuşmadım ama nereye kadar sürdürebilirdmki mecbur kapandı konu
bu mesajı kocana atan adama gidip herkesin içinde evli adamı yoldan çıkarmaya çalışmaya utanmıyor musun şerefszi diye bağıracan var ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…