hiç çaktırmıyorsun..kadının kadına düşmaca tavrıda batırdı bizleri heyhat heyhaaaaatvalla kocam var. Feminist de değilim.
Şunu da ekliim kocamın gözü dışarıda demiş biliyor yani adamın huyunu bi de o adamdan çocuk yapıyor.üzülemiyorum müstehak diyorum. Evet kötüyüm siz çok iyisiniz içiniz rahat edecekse.Kızın tabi, bende kızıyorum
Ancak özel bir durum var ortada
Kadın hamile
Hemcinslerinize olan kızgınlığınızı daha az tahrik ederek belirtirseniz, karşınızdaki insanla empati yapabilirsiniz, Mesajınız ancak o zaman yerine ulaşabilir
Yoksa aşağılamadan öteye gitmez yazdıklarınız
Anlaşıldı sizin amacınız polemik, ancak üzgünüm sizinle polemiğe girmeyeceğimŞunu da ekliim kocamın gözü dışarıda demiş biliyor yani adamın huyunu bi de o adamdan çocuk yapıyor.üzülemiyorum müstehak diyorum. Evet kötüyüm siz çok iyisiniz içiniz rahat edecekse.
Hee adamda zaten suç. Her evli adama böyle msjlar geliyor zaten. Asıl bizi sizin bu boş beleş özgüvensiz halleriniz batırdı. Suç kadınlarda ,kimseyle değil kendinizle kavga edin önce niye kabulleniyorum die.bu mesajı kocana atan adama gidip herkesin içinde evli adamı yoldan çıkarmaya çalışmaya utanmıyor musun şerefszi diye bağıracan var ya.
sana özgüveninle mutluluklar bacım konu sahibi değilim ama ben dahil farkındaysan diğer üyeler bile takındığın tavırdan rahatsız..bizi özgüvensiz dünyamızda başbaşa bırakmaya ne dersin ,zira burası bdv Türkçe meali BİR DERDİM VARHee adamda zaten suç. Her evli adama böyle msjlar geliyor zaten. Asıl bizi sizin bu boş beleş özgüvensiz halleriniz batırdı. Suç kadınlarda ,kimseyle değil kendinizle kavga edin önce niye kabulleniyorum die.
yalnış anlamışsın adam yakışıklı kendine güveninden götü kalkık.. Ya bu yazdıklarımı ona belli etmiyorum korkularm var sizle paylaşmak istedm öfkelenicek ne var.? 18 yaşındaki kızlar sevgilmden hamileym yazsa bu kadar tepki yok anlayamdm :Sben bu yorumu ilk yazdıklarına nazaran yaptım madem gözü dışarıda konuyu açarken eşim yakışıklı diyeceğine eşime güvenmiyorum desin ayrıca yazdığımında arkasındayım herkesin eşi kendine güzel - yakısıklıdır tabiki ama ben kendi adıma bıktım bunları okumaktan her eşi yakışıklı olan bütün kızları potansiyel tehlike gibi görmesin
hamile kalmadn önce bu kadar değildi ve böyle olcağnı bilemezdm hamile kaldm adam iyice dışarı bakıyo ve daraldm anlamdn yorum yapmayn!Ya bacılarım biri bana şunu anlatsın nolur,
Güvenmediğin güven duymadığın bir adamdan neden çocuk yapmaya kalkarsın?
Bunun mantığı nedir?
ben kendime özgüvenim var.Ama ne kadar özgüvenin olursa olsun bi adam yapcağnı yapıyo anlamıyolar. Bence böyle yorumlara cevap vermeyelm kendi kendilerne yazmış olsunlar görmezden gelelmsana özgüveninle mutluluklar bacım konu sahibi değilim ama ben dahil farkındaysan diğer üyeler bile takındığın tavırdan rahatsız..bizi özgüvensiz dünyamızda başbaşa bırakmaya ne dersin ,zira burası bdv Türkçe meali BİR DERDİM VAR
ne kocayi bulana kadar bir zahmet aciklarsan aydinlanmis oluruz ?gerçi feministlikte kocayı bulana kadardı değil mi
hamile kalmadn önce bu kadar değildi ve böyle olcağnı bilemezdm hamile kaldm adam iyice dışarı bakıyo ve daraldm anlamdn yorum yapmayn!
hamilelik duygusal yapıyo dedikleri çok doğru işyerine gittiğm gün taktım kafaya dünde işler uzadı dedi 11de geldi hiç konuşmadan yattı yüzüme bile bakmadı resmen ben kuruntu yapıyorum diyorum inşallah ben yapıyorumdurBebeğinize yoğunlaşan siz şimdi
Bebek doğana kadar zaman verin kendinize
Eşinizde size yakışıklı geliyordur, herkese sevdiği güzel gelir
Dışarıdakiler sizin gibi bakmaz, görmez merak etmeyin
Siz kendinize değer verin
Şuan sizden ve bebeğinizden daha önemli hiçbir şey yok
Buna eşinizin sadakati de dahil
feministlik kocayı bulana kadar demişler ,ha arkadaş evliymiş zaten,her evli arkadaşın derdiyle alay edilecekse bu cevabım cuk diye oturmuş sayın Olivia ,sende öbür arkadaş gibi düşünüyorsan yaptığım yorumu üzerine alabilirsin benim için sakıncası yok..konu feministlikte değil zaten hamile bir kadının derdi anlatabildim mi ?ne kocayi bulana kadar bir zahmet aciklarsan aydinlanmis oluruz ?
O zaman sıkıntı stajerlerde değil kocanıza olan güveninizdememur yaama öyle değil eşimin gözü dışardyken hep başkalarında bundan dolayı endişelerim var.
Meallediğin iyi olmuş eksik olma bacım: ) merak ediyorum da o dertler karşısındaki tutumunuz eleştirildiğinde neden agresifleşiyorsunuz. Ya da evet şu yönden eksiğim gibi özeleştiriden yoksunsunuz. Onun yerine kusursuzum aslında kocam da öyle ama işte aşifte 2. Kadın yok mu hep onlar ayartıyo O işe yaramaz arkadaşları yoldan çıkarıyo benim kocam yapmazcısınız? İçinizden geçenleri duyuyor gibiyim başına gelirse anlarsınsana özgüveninle mutluluklar bacım konu sahibi değilim ama ben dahil farkındaysan diğer üyeler bile takındığın tavırdan rahatsız..bizi özgüvensiz dünyamızda başbaşa bırakmaya ne dersin ,zira burası bdv Türkçe meali BİR DERDİM VAR
Evet gelebilir ama o zaman buraya açacağım konu iyi bir boşanma avukatı bileniniz var mı olur yani parmağımı yaranın tam üzerine basarım.Meallediğin iyi olmuş eksik olma bacım: ) merak ediyorum da o dertler karşısındaki tutumunuz eleştirildiğinde neden agresifleşiyorsunuz. Ya da evet şu yönden eksiğim gibi özeleştiriden yoksunsunuz. Onun yerine kusursuzum aslında kocam da öyle ama işte aşifte 2. Kadın yok mu hep onlar ayartıyo O işe yaramaz arkadaşları yoldan çıkarıyo benim kocam yapmazcısınız? İçinizden geçenleri duyuyor gibiyim başına gelirse anlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?