yok canım benim bir kaç yorumuma bakmam benim kocam yapmazcılardan olmadığımı sana çok rahat gösterir..ortada adamın yapmış olduğu bir şeyde yok zaten konuya vakıf olamadığından bu ısrarım..Meallediğin iyi olmuş eksik olma bacım: ) merak ediyorum da o dertler karşısındaki tutumunuz eleştirildiğinde neden agresifleşiyorsunuz. Ya da evet şu yönden eksiğim gibi özeleştiriden yoksunsunuz. Onun yerine kusursuzum aslında kocam da öyle ama işte aşifte 2. Kadın yok mu hep onlar ayartıyo O işe yaramaz arkadaşları yoldan çıkarıyo benim kocam yapmazcısınız? İçinizden geçenleri duyuyor gibiyim başına gelirse anlarsın
Yapmayin bacilar kizin konusu kapancakgereksizleşme o zaman.
bacı bacıya bunu yapar mı ayol aaa aaahYapmayin bacilar kizin konusu kapancak
Yok yapmaz da kiza yardim nasil edebiliriz onu dusunuyorum bu durumda ne yapilir biz esimle ayni okuldayken bi kizin sinifina girip kizdan bisey istemisti kiyameti koparmistim nasil istersin diye tabi benim fazlasiyla abarti idi ama bu durum da kizin ne yapmasi gerekio hamile stres yapmasin kendine diycem artik dogumdan sonra bakarsin caresine bunu 4 dusuk yapmis bi ablasi olarak diyorum hicbirsey evlattan onemli degil yhaabacı bacıya bunu yapar mı ayol aaa aaahneyse ben geri duruyom zati
işte bizde onu diyoruz canım konu sahibi arkadaş zaten hamile şu an kuruntu döneminde ,bizzat olan bir şey yok yani bu sebeple şu an için bebeğe odaklan diyoruz biz..demeyenler başka maalesef.Yok yapmaz da kiza yardim nasil edebiliriz onu dusunuyorum bu durumda ne yapilir biz esimle ayni okuldayken bi kizin sinifina girip kizdan bisey istemisti kiyameti koparmistim nasil istersin diye tabi benim fazlasiyla abarti idi ama bu durum da kizin ne yapmasi gerekio hamile stres yapmasin kendine diycem artik dogumdan sonra bakarsin caresine bunu 4 dusuk yapmis bi ablasi olarak diyorum hicbirsey evlattan onemli degil yhaa
kızlar kocam yakışıklı biri iş yerinde yanında stajerler var içten içe yiyorum kendimi ona belli etmeden sizce abartıyomuyum?
ya ben bunun telefonunda mesaj yakalamıştım işte işyerinde çalışan bi adamdan bankadan fıstık gibi kızlar geldi gel hadi diye hakszmym ama
nişanlılığmzdan beri gözü hep etrafda olan biri söylesem ne alaka der. bende hep kendim büyütüyorum dedim sustum.. neyse bi gün nişanlıyken bi telefon geldi kalabalıktık acmadı felan tabi ben aklıma kötü bşey getirmiyorum sonra içeri gitii içerde annem duymuş bi kız sesi geliyomuş telefondan geldi yalnş aramışlar felan dedi hiç kötü bişey getrmedm aklıma evlendk şimdi telefonu hep sessizde bana çok düşkün hamileyim diye üstüme titriyo ama geçen gün yaklaştm istemdi sonra o mesajı gördüm geçen işyerine gittim etrafta fırıl fırıl dolanıyo heryerde kız stajerler var bi görseniz labali labali mustafa abii diye dolaşıyolar..
Ewet kocasini bosverip bebegine odaklanacak su anda ypilacak en mantikli sey buişte bizde onu diyoruz canım konu sahibi arkadaş zaten hamile şu an kuruntu döneminde ,bizzat olan bir şey yok yani bu sebeple şu an için bebeğe odaklan diyoruz biz..demeyenler başka maalesef.
kızlar kocam yakışıklı biri iş yerinde yanında stajerler var içten içe yiyorum kendimi ona belli etmeden sizce abartıyomuyum?
Güvensizlik mi, kıskançlık mı önce bunu ayırt etmelisiniz, bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?