savcılığa gitseniz bile bir sonuç alacağınızı sanmıyorum.ayrıca nişanlınız bu kadar ileri derecede güvensizlik karşısında (bu bence kıskançlık değil) size tepki duymaz mı? adam bunalmasın sonra.savcılığa gidecek kadar bir kıskançlık olamaz bence.
yakin arkadasim esinden ayrildi,esi doktordu hastasiyla aldatti sonra da evlendi onunla
hayir nu,arasini benim adima aldi,kendisi istedi,eger benden subhelenirsen istedigin zaman git bak diye,o gun nobetteydi,zaten tum nobet listesini ayin basinda elime getirip veriyor,kazandigi parayi da tam halinde bana veriyor,sonra gunluk harclik aliyor, bugune kadar teline hic sifre koymadi,sdc bana diyor ki girip kurcalama,cunku hircin biriyim hemen psikopata bagliyorum,kucuk seylerden kavga cikariyorum,ise eve gidip geliyor,hatta arkadaslariyla gorusmeye vakti olmuyor
kizlar cok kotuyum kafam o kadar karisik ki,ona bir daha kimseyle mesajlasmamasini soyledim tammm dedi,fakat icimdekini atamiyorum
hatta o yazdigi kizla ayni nobette olmamasi icin vardiya degistirmis,kiz nisanli oldugunu biliyor,isteki herkes biliyor,bi kere gittim hastaneye
aldatilmak istemiyorum,toparlanamam cunku, dugunume hazirlanamiyorum bile,kimseyle konusmuyorum(
Ben erkek arkadaşının sana karşı çok dürüst olmadığını düşünüyorum... Hatta fazla zeki ve kurnaz biri.......Belki de yanılıyorumdur ama ne bileyim içime öyle doğuyor....
Aynı şeyi düşünmüşüz :)
Sanki erkek arkadaş ona ayrı diğer kıza ayrı oynuyormuş gibi hissediyorum nedense.... Hislerimde yanılmış olmayı umuyorum.. Çok vardır öyle dürüst ayaklarına yatıp gözünün içine baka baka yalan söyleyebilen....
telefonu surekli cebinde,benim elime gecmemesi icin her sey yapiyor,neden diye dusunmekten kafayi yemek uzereyim,insanin bir sirri olmazsa neden telefonunu saklasin ki??
telefonu surekli cebinde,benim elime gecmemesi icin her sey yapiyor,neden diye dusunmekten kafayi yemek uzereyim,insanin bir sirri olmazsa neden telefonunu saklasin ki??
telefonunu alıp sürekli karıştırıyo musun? belki de kavga çıkmasın diye saklıyodur telefonu.
benim bi erkek arkadaşım vardı. bu yüzden hiç telefon tutmazdı benim yanımda. wc ye giderken bile yanına alıp giderdi falan.
- sana güven vermemiş olabilir
- kendine güvenmiyor olabilirsin
- ona güveniyor ama çevresine güvenmiyor olabilirsin (ama bu durumda ona yüklenmezdin)
- seni bilerek çaktırmadan kıskandırıyor olabilir (cep telefonunu altın gümüş pırlanta gibi her an yanından ayırmaması saçma)
Böyle yaparak daha çok şüphe uyandırdığının farkında değil mi ?
Bence sen bir süre ayrı kalmayı denesen bu adamdan ? Bazı şeyleri kafanda daha iyi toparlarsın..Farkına varamadığın bir çok şeyin daha fazla farkına varmaya başlarsın...
Çünkü anladığım kadarıyla sudan sebeplerle değil bu kıskançlığın.... Şüphe uyandıracak çok davranışı var erkek arkadaşının.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?