• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kiskancligimi kontrol edemiyorum:((

arkadaslar dugunume 1ay var,son bir aydir nisanlimla anlasamiyorum,surekli onu takip ediyorum,is arkadaslarinin yazdiklarini okuyup kavga cikariyorum,kendisi doktor,bir suru bayan var cevresinde:(
bugun de bir internu mesaj yazdigi icin kavga cikardim,su an aglamaktan gozlerim sismis durumdayim, bana sadece beni sevdiyini baska hic kimseye bakmadigini soyluyor,hatta hatti bile benim adima istedigim zaman girip baka bilmem icin,kendisi de istediyin zaman hastaneye gele bilirsin diyor
etrafimda bir suru bayan var,ona cikma teklifi edenler de olmus fakat yuz vermedim diyor:( isteseydim haberin olmazdi yapardim,hem bu kadar kavga ediyoruz ayrilmak istedim kac kez kabul etmedi,bana diyor ki firsat bilip ayrilirdim,istedigimi yapardim:(
beni cok sevdigini biliyorum, ama surekli dusunuyorum:(
acaba her iliskide oluyormu boyle seyler, ne yapacagimi bilmiyorum:(

sen ona guvenmeyı ogren erkekler ıstese herhaltı yer cnm ama guvenmeyı bıl sımdı boylesın yarın bırgun evlenınce ne yapacaksın amelıyata gırse gec gelseo zmn cıngar cıkartırsın ve o zmn nısanlı degıl evlı sın unutma yuva lar kolay kurulmuyorr seytan aklına fıtne sokar sokar kı yuva kurmayı sevmez o yusden yarada sıgın dua et kı bu abartılı kıskanclık huyunu senden alsın cnm.....selametle...

ben sorunum var arkadaslar fikirlerinize ihtiyacim var diyorum,birileri cikmis yok egitim yok bilmem ne,yalan soylemeye hic ihtiyacim yoktur,ianan fikirlerini yazsin,inanmayanlar da hic yazmasin

sanırım senin eğitim durumunun nişanlınınkinden baya az olmasını sorun yapıyosun.kompleks yapmışsın ondandır.en azından dilbilgisi durumun bunu gösteriyor.

dilbilgisi kurallarına dikkat etmesini istesen fena mı olurdu? aman herneyse...

ya oluyorda bizimki gibi ağır olmuyor biliyorum ben arnavutluktan bir arkadaşım önce matematik kzandı sonra çıktı düş hekimliğine girdi.sen nerdensin peki?

azeriyim
hem birsey soylemek istiyorum, pea kullanicisinin yazdiklari,boyle seyler yazmasi bana bir seyi anlatti, nisamlima daha da baglanmam gerekiyor, hayatda boyleleri var demek ki, askima haksizlik ediyorum,sucsuz yere kavga ediyorum
pea tesekkurler keyfim yerine geldi:)

azeriyim
hem birsey soylemek istiyorum, pea kullanicisinin yazdiklari,boyle seyler yazmasi bana bir seyi anlatti, nisamlima daha da baglanmam gerekiyor, hayatda boyleleri var demek ki, askima haksizlik ediyorum,sucsuz yere kavga ediyorum

ya bence o senin dediklerini inandırıcı bulmadı ondan öyle yaklaştı da neyse .zaten eğitimin ne olursa olsun gerçekten aşk varsa oratada o erkek seni asla bırakmaz .bu böyledir .ben gerisinin hikaye olduğuna inanıyorum kendi adıma .zaten seninle eğitimdi paraydı bilmemneydi diye birlikteyse o adamdan sana da kimseyede koca olmaz .

ay çok saçma ya konu kıskançlıktı şimdide okuluyla yaşıyla yabaancı diliyle ukalaklık yapanlar grubu olmuş :26:

Son düzenleme:
azeriyim

son zamanlarda çok fake konu açıldı forumda herkes şüpheli yaklaşıyor ister istemez. o da öyle zannetti demek ki

neyse :kkk:

anlamiyorum ki, burda bir paylasim yapmak sucmus sanki,biri yazi hatasini soruyor,biri egitimi,bu nasil birsey ya,hicmi saygi yok yani??

ben inanmamakta ısrar ediyorum 3 üniversite meselesine...tıp mıp hikaye,neyse kıskanma kıskanma,kimse elinden almaz senin:9:
bağlan nişanlına hadi bakalım.

bu sene asistanliga basladi tusu kazandi,zaten yasca en kucuk herkesten

ya konu bu değil ama bence haksızlık ya .geliyolar hiç lys falan yok dil sınavına gir istedğin yerde oku .bana büyük hakszılık gibi geliyor.

10000 kere katılıyorum bızım okuldada var bıtane ben sabahlara kadar çalışmışım gelmişim hukuga o kızımız daha ıntegral nedır bılmıo ama hukukta hemde suan gecıs yaptı daha ıyı bır unıye bu nasıl adalet

ben inanmamakta ısrar ediyorum 3 üniversite meselesine...tıp mıp hikaye,neyse kıskanma kıskanma,kimse elinden almaz senin:9:
bağlan nişanlına hadi bakalım.

Aynen katılıyorum 23 yasındaymıs 6 dıl bılıyormus 3 uniymiş hee bende uzaya çıkıcam yarın

10000 kere katılıyorum bızım okuldada var bıtane ben sabahlara kadar çalışmışım gelmişim hukuga o kızımız daha ıntegral nedır bılmıo ama hukukta hemde suan gecıs yaptı daha ıyı bır unıye bu nasıl adalet

evet biz istedğimiz bölüme girip okuyamıyoruz mesela ben ziraat mhendisyim ama daha iyi birşeyler okumayı isterdim .puanım bukadardı buna yetti.çok üzülmüşüm mesela .ama onalr geliyor bak burdaki kızımız gibi nişanlım istedi tıpa girdim diyebiliyor .yahu bu kadar basit mi buiş?neden birşeyler yapmıyolar bu sisteme illa yabancı gelip okusun diye kendi memleketinin çocuklarını helak ediyorsun yazık vallla.ne o yanacılar geliyor bizim ülkemizde okuyor desinler diye başka birşey değil yan.o gelen yabancılarda zaten ya azeri yada arnavur .öle amerikalının biri du bakim ben gidip türkiyede lisans bitireyim demiyor .

bizdeki eğitim sisteminin çarpıklığından o. yurtdışındaki bi üniversitenin denklik durumları neye göre belirleniyor bilmiyorum. ama avukatların mahkemede integral aldığını sanmıyorum :44:

anlamiyorum ki, burda bir paylasim yapmak sucmus sanki,biri yazi hatasini soruyor,biri egitimi,bu nasil birsey ya,hicmi saygi yok yani??

Eğitim ya da kültürel farklılık olabilir mi sorusuna verdiğiniz şunu bitirdim bunu da bitirdim şu kadar dil biliyorum diye art arda sıralamalar yapınca
ister istemez böyle bir tepki oldu.
Eğer o soruya bende üniversite mezunuyum iyi bir bölüm bitirdim diye basit bir cevap verseydiniz
üst üste soru işaretli yorumlarla karşılaşmazdınız.

Ayrıca kıskançlık birden ortaya çıkan bir davranış biçimi değildir
ya kişilik olarak kıskançsınızdır ya da böyle davranmanıza sebep olan bir olay olmalıdır.

Eğitim ya da kültürel farklılık olabilir mi sorusuna verdiğiniz şunu bitirdim bunu da bitirdim şu kadar dil biliyorum diye art arda sıralamalar yapınca
ister istemez böyle bir tepki oldu.
Eğer o soruya bende üniversite mezunuyum iyi bir bölüm bitirdim diye basit bir cevap verseydiniz
üst üste soru işaretli yorumlarla karşılaşmazdınız.

Ayrıca kıskançlık birden ortaya çıkan bir davranış biçimi değildir
ya kişilik olarak kıskançsınızdır ya da böyle davranmanıza sebep olan bir olay olmalıdır.

soru eğitim ya da kültürel farklılık olabilir mi değildi.

ayrıca kendimi mysmile'ın avukatı gibi hissetmeye başladım :1:

Canım sen resmen "gel beni aldat "diyorsun nişanlına...

Erkekler bu kadar sıkılmaya,kıskanmaya gelemezler haberin olsun.
Böyle devam edersen o evlilikte yalan olur bilgine...:34:

Üniversite yıllarımda Azeri uyruklu arkadaşlarım vardı... Geçen sene başka bölümdeymiş de beğenmemişmiş bu sene başka bölüme geçmiş...Bizim üniversite sınavlarından çok daha basit bir sınavla girmiş hem de...Vay be demiştim burada insanlar tabiri cazise bir taraflarını yırtıyor,onlar kolayca istedikleri bölümlere girebiliyorlar,beğenmezlerse bölüm değiştirebiliyorlar..Her hafta geziler,4 sene boyunca tüm ulaşım araçları bedava,üstüne aylık harçlıklar..Daha bir çok şey...Ben tabi nerdeyse 20 sene öncesinden bahsediyorum..Şimdiki sınavlar hakkında hiç bir fikrim yok..

Back
X