Merhaba ben sizi bir önceki konunuzda fake zannetmiştim. Bunun için özür dilerim, ağır şeyler yaşamışsınız. Ama inanin tamamen dikkat çekmek için açılan saçma bir konu zannettim, sizi üzecek tarz bir mesaj olduğunu şimdi anladım.
Kendinize biraz zaman verin, her şey çok yeni, olanları hemen unutamazsınız zaten, unutmayın da. Affetmeyi seçtiniz belli ki.Eşinizi sizden iyi kimse tanıyamaz.Hareketlerine dikkat edin, belki pişman ve bir daha asla yapmayacak çünkü bir daha yaparsa sizi belki de tamamen kaybedecek olmanın korkusunu taşıyor.
Belki de pişmanlık taşımıyor çünkü bu yaptığının aldatma olduğunun farkında değil ve siz kendinize daha fazla zarar vermeyin diye ekstra iyi davranıyor.Dilerim bu doğru değildir.
Dediğim gibi sizden başka kimse anlayamaz bunu. iyi gözlemleyin hislerinize güvenin, en ufak şüphe uyandıracak bir davranış olduğunda konuşun. Bir daha asla böyle bir olaya toleransınızın olmadığını anında terk edeceğinizi bilmesini sağlayın. ' nasıl olsa affeder ' gibi bir Düşünceye kapılmasına izin vermeyin.
Size Metanet ve mutluluk diliyorum Hayatınızda.