Wuu, çok zor.Kesin evleneceksin değil mi? Oğuluna böyle saplantılı bir düşkünlüğü varsa , seni de kıskanıyordur mutlaka.ben ona hep anne diyorum ama o asla kizim demez bir kere bile demedi, soguk bir sekilde ismimle hitap etti
amaan ben kizim diyemem valla benim oglum var agzim aliskin degil dedi herkesin icin ama sonra karsi komsulari geldi beni gormeye ben onlardayken, kizim gec otur dedi komsuyun kizina ve bana oyle bir bakis atti ki
bende ozaman anladim beni istemedigini
Cok güzel söylediniz... katiliyorumHerif de normal degil ki ana kuzusu.
Annesinin daha onemli oldugunu hissettiginiz icin icten ice kizginsiniz belki de, ona tepki veriyorsunuz? Durduk yere kafayi kaybettiginizi sanmiyorum.
Benim kaynanamla eşim günde en az 3 kere konuşurlar. Annesi arıyorsa akşamına eşim arar ve konuşur da konuşurlar. 3 kere ablasını 3 kere kardeşlerini arar. Bazen soruyorum ne konuşuyorsunuz günde defalarca hani ne değişmiş olabilir bir olay olmuş olsa anlayacağım gelişmeleri soruyorlar ne oldu ne bitti diye diyeceğim ama yok.
O kadar aptal konuşmaları var ki görseniz artık sinirlenmiyorum bile komikler.
Eee nasılsın oğlum iyiyim anne sen nasılsın. Bende iyiyim. Ee anlat. Ne anlatayım. Yok mu dedikodu.
Konuşma aynen böyle. Artık konuşacak şey bile bulamıyorlar.
Bizde birde şey vardır. Bugün aradiysak yarın bişey olmadığı sürece aramayın daha dün konuştuk diye. Ya da bugün görüştüysek daha bugün görüştük yarın gitmeyelim deriz.
Ama bunlar öyle değil. Her gün görüşseler sonraki gün yine görüsürler.
Geçen kızdım eşime. Gitti annesine. Tam on saat kaldı gece yarısı geldi. Sabah oldu anası arıyor ne var ne yok diye. Yahu ne oluyo dedim ya ne değişmiş olabilir bir gecede. Daha gece beraberdinz ne buluyorsunuz konuşacak dedim.
Sizde öyle olabilir ama biz hergün konuşuruz böyle bizde canı sıkılmış aramış ne var diyor.
Normal değil hakikaten Ben görüşmelerine karşı değilim ama hergün gunde birkac kez tüm aile
Üyeleri ile konuşunca deliriyorum. Adam benle değil telefonla evli sanki.
Sürekli kulağına yapışık.
O yüzden beterin beteri var şükret.
Wuu, çok zor.Kesin evleneceksin değil mi? Oğuluna böyle saplantılı bir düşkünlüğü varsa , seni de kıskanıyordur mutlaka.
Yakın mı oturacaksınız? Nişanlının aramasına falan laf etme, ama sen de mesafeni koy. Anne falan deme, sana kızım demeyene.
Hafta da bir kaç gelmenizi, her haftasonunu beraber geçirmenizi falan ister mi peki? İyi düşün, kadın bayağa sorunlu gibi; sen de görmezden gelecek yapıda bir insan değilsin. Sonra evlenince çok yıpranma.
of yemin ediyorum Allah kısmet ederde k.valide olursam
oğlumu hediye paketine sarıp geline vereceğim
sonra da kendimi mayami adalarına atacağım
ne çektik be arkadaş...
sen de az değilsin ama
ama k.valideler de az değil
fıtratımızda var heralde gelin k.valide kavgası
hele bir de oğluuşuumm lafı var klasik
deli oluyorum
Benim kaynanamla eşim günde en az 3 kere konuşurlar. Annesi arıyorsa akşamına eşim arar ve konuşur da konuşurlar. 3 kere ablasını 3 kere kardeşlerini arar. Bazen soruyorum ne konuşuyorsunuz günde defalarca hani ne değişmiş olabilir bir olay olmuş olsa anlayacağım gelişmeleri soruyorlar ne oldu ne bitti diye diyeceğim ama yok.
O kadar aptal konuşmaları var ki görseniz artık sinirlenmiyorum bile komikler.
Eee nasılsın oğlum iyiyim anne sen nasılsın. Bende iyiyim. Ee anlat. Ne anlatayım. Yok mu dedikodu.
Konuşma aynen böyle. Artık konuşacak şey bile bulamıyorlar.
Bizde birde şey vardır. Bugün aradiysak yarın bişey olmadığı sürece aramayın daha dün konuştuk diye. Ya da bugün görüştüysek daha bugün görüştük yarın gitmeyelim deriz.
Ama bunlar öyle değil. Her gün görüşseler sonraki gün yine görüsürler.
Geçen kızdım eşime. Gitti annesine. Tam on saat kaldı gece yarısı geldi. Sabah oldu anası arıyor ne var ne yok diye. Yahu ne oluyo dedim ya ne değişmiş olabilir bir gecede. Daha gece beraberdinz ne buluyorsunuz konuşacak dedim.
Sizde öyle olabilir ama biz hergün konuşuruz böyle bizde canı sıkılmış aramış ne var diyor.
Normal değil hakikaten Ben görüşmelerine karşı değilim ama hergün gunde birkac kez tüm aile
Üyeleri ile konuşunca deliriyorum. Adam benle değil telefonla evli sanki.
Sürekli kulağına yapışık.
O yüzden beterin beteri var şükret.
Sorunun cozumu okadar basit ki
Kayinvalidem
benim yanimda nisanlima davrandiginin onda birini davransa bana
hosgeldiniz cocuklarim dese, hosgeldin canim oglum sende hosgeldin stikle diyecegine
canim oglum pekte yakisikli diyecegine benim yanimda, cok guzelsiniz dese bize
beni biraz insan yerine koysa
telefon konusmalarimizda oglusum diye oglunun boynuna atlayacagina, stikleye selam soyle oglum nasilmis dese
ama boyle kotu kalpli bir Kadin varken ben duzelemem
bana gore anne falan degil o, anne boyle olunmaz, utanmaz Kadin
benim annem nisanlima kendi oglu gibi davranir
nisanlima dedim "Annem senin yaninda hep boyle benim ustume dusse ne dusunursun?": "Haklisin canim gercekten ama napalim bizimkinin huyu boyle bana cok duskun cok seviyor" gelen cevap bu
Midem bulaniyor ikisindende artik
Hayir, yanlis bir saptama yaptiniz bence.
Siz k.validenizin kotu davranmasi uzerine degil, nisanlinizin sizi annesinden sonraki siraya koydugunu dusundugunuz icin tepkilisiniz.
Biz esimle evlenmeden once k.validem ilk basta esimin benimle telefonda bile konusmasini istemedigini gayet net tavirlarla belli ediyordu hem bana hem esime.
Taa ki kayinpedere bile sikayet etmisti bir defa :)
Fakat ben dis bilemedim.
Uzuldum, sinirlendim ama bunu esimle konustum.
Ornegin: k.validem teldeyken biz istemedigni belli mi etti o vakit kapattim.
Esim istemiyordu kapatmayi ama ben bir seyleri bahane ediyordum.
Ve esim ailesinin yanindayken de bahaneler buldum.
Yuzgoz olmadan rahatsizligimi boyle belirttim icten ice sinirlensem de.
Esim, bu tavrimi anladi.
Ama dengeyi kurdu ne annesini kirdi ( ki kirsaydi hem ben cok uzulurdum hem k.validem daha da sogurdu) ne beni ezdirdi.
Ama su an ben k.validemi severim, iyi biridir.
Bir buhrandi karsilikli ve yine karsilikli idare edildi.
Siz bu durumda olsaydiniz cigrinizdan cikardiniz sanirim.
Ama bence gerekliydi bu denge.
Ne annesi bana dis bilendi ne ben 2. sirada hissettim.
Ustelik annesini kirmadigini bilmek hosuma bile gitti daha sonralari.
Fakat siz bu dengeyi bile kabul etmezdiniz bence.
Ve bu cok kotu bir tavir.
Seviyormus k.valideniz ve siz buna bile soyleniyorsunuz.
Hayir, kesinlikle tek suclu k.valideniz degil.
Hepimiz bir seyler yasadik, cogumuzun k.validesi ilk etapta tuhafti.
Siz ne istiyorsunuz, o bile belli degil.
Tepki alacagimi biliyorum, durumumun anormal oldugunuda, ama herseyi bilmem bunlari hissetmeme engel olmuyor
bana yardim olabilecek var mi bilmiyorum ama hicbirsey hislerimi degistirmeyecekmis gibi geliyor.
Nisanliyim. Nisanlimi cevresindeki kizlardan veya diger hemcinslerimden kiskanmiyorum.
Nisanlimi delicesine kiskandigim tek bir insan var - annesi. Evet arkadaslar git gide daha kotu bir hal aliyorum, kayinvalidemden cok kiskaniyorum sakin yanlis anlamayin asla kotu birsey veya hasa cinsellik tarzinda degil, sade ve masum sevgi tarzinda bir kiskanclik bu.
Kaynanam nisanlima cooooook duskun cok fazla. Nisanlimda ana kuzusudur biraz o'da annesine duskun. Ben ikisinin arasindaki iliskiyi bozmak istiyorum resmen.
Nisanlim su an farkli bir sekilde ve evi aradin mi, anneni aradin mi diye soruyorum, haftada 1 aramasini istiyorumdaha fazla ararsa tartisiyorum
Nisanlim, beni annemden kiskaniyorsun resmen beni ailemden kopartmak istiyorsun, ailemle, annemle dusman olmami istiyorsun diyoroyle degil aslinda ama bilmiyorum
Butun sorumlu kayinvalidem, ilk gunden beri beni kabullenmedi, oglum oglum diye bi taraflarini yirtti beni bu hale getirdi
Ona tahammul edemiyorum, nisanlimin eve gitmesini bile istemiyorum
Arkadaslar bu nedir Allah askina, ben deliriyorum mu noluyor, evladi annesinden kiskanmak ne demek Allah askina ama engel olamiyorum, kaynanam boyle yapmasa belki boyle hissetmezdim, o bu duruma getiriyor
nisanlim yurtdisina ciksa aglama bayilma krizlerine giriyor cok asiri duskun nisanlima bende tahammul edemiyorum
bana yardim edin
canim bu senin basina mi geldiCanım bir erkeğin ailesine bağlı olmasında bir sakınca yok Eğer siz onu yavaş yavaş soğuturum derseniz bir zaman gelir bir bakarsınız eşiniz sizden de soğmuş annesinden de .Başka denizlere yelken açmış. O zaman herşey için çok geç olmuş olacak. (Yaşanmış)
Yok canım yakından şahit olduğum biri. KV ile anlaştığı halde kadın eşinin annesinin yanına çok gitmesini annesine birşey almasını hazmedemiyordu.Çok ayrıntılı anlatmak istemiyorum ama.erkek yavaş yavaş soğumaya başladı annesine çok az gidiyordu eşi kızmasın diye ama onun inadına sürekli başka arkadaşlarla zaman geçirmeye başladı. eşinşn yanına da gitmemeye başladı.şehir dışında günlerce gelmiyordu.kadın KV tamamen gitmemeye başladı herşey onun yüzünden oluyormuş gibi. Ve şimdi ne oldu biliyormusun adam ne annesine ne karısına doğru dürüst gitmiyor ama kadın KV nin yanına sürekli gidiyor aklı başına geldi ve eşinin eski haline dönmesini bekliyorcanim bu senin basina mi geldi
detayli anlatabilirmisin
tebrik ederim tek psikopat kayinvalide benimki degilmis sanirim
ama tek psikopat gelin benim galiba :/
istedigim yukarida belirttigim sey ve siz dediginizdede cok haklisin evet kendimi on planda hissetmek istiyorum ama buda yanlismis burada anladim bunu
sagolsun bir arkadas yazmis annenin yeri ayri, esin diye - dogru, ben boyle dusunememistim ama artik bu konuda biraz daha ilimli olucam
yani nisanlimin tavrinda sorun kalmiyor benim icin
Ama kayinvalidem tavrina olan sinirim hala devam edecek ve asla susup kabullenemem ki istesemde
Tepki alacagimi biliyorum, durumumun anormal oldugunuda, ama herseyi bilmem bunlari hissetmeme engel olmuyor
bana yardim olabilecek var mi bilmiyorum ama hicbirsey hislerimi degistirmeyecekmis gibi geliyor.
Nisanliyim. Nisanlimi cevresindeki kizlardan veya diger hemcinslerimden kiskanmiyorum.
Nisanlimi delicesine kiskandigim tek bir insan var - annesi. Evet arkadaslar git gide daha kotu bir hal aliyorum, kayinvalidemden cok kiskaniyorum sakin yanlis anlamayin asla kotu birsey veya hasa cinsellik tarzinda degil, sade ve masum sevgi tarzinda bir kiskanclik bu.
Kaynanam nisanlima cooooook duskun cok fazla. Nisanlimda ana kuzusudur biraz o'da annesine duskun. Ben ikisinin arasindaki iliskiyi bozmak istiyorum resmen.
Nisanlim su an farkli bir sekilde ve evi aradin mi, anneni aradin mi diye soruyorum, haftada 1 aramasini istiyorumdaha fazla ararsa tartisiyorum
Nisanlim, beni annemden kiskaniyorsun resmen beni ailemden kopartmak istiyorsun, ailemle, annemle dusman olmami istiyorsun diyoroyle degil aslinda ama bilmiyorum
Butun sorumlu kayinvalidem, ilk gunden beri beni kabullenmedi, oglum oglum diye bi taraflarini yirtti beni bu hale getirdi
Ona tahammul edemiyorum, nisanlimin eve gitmesini bile istemiyorum
Arkadaslar bu nedir Allah askina, ben deliriyorum mu noluyor, evladi annesinden kiskanmak ne demek Allah askina ama engel olamiyorum, kaynanam boyle yapmasa belki boyle hissetmezdim, o bu duruma getiriyor
nisanlim yurtdisina ciksa aglama bayilma krizlerine giriyor cok asiri duskun nisanlima bende tahammul edemiyorum
bana yardim edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?