Kıskançlığından ne yapacağını şaşıran elti

Düğün alışverişinde beraber olduğumuz eltim o sırada aldığım kıyafetin aynısını alıp düğünümde giymişti ben gelinlik için ayakkabı denerken benim denediğim tüm modelleri denedi ve diğer eltimi de benden kıskanıyor he benim evime de laf etmişti ben aynı yere gelince konuluyorum ama normalde arayıp sormam ama siz sürekli görüşüyorsunuz biz farklı şehirlerdeyiz ben olsam herkesin olduğu bir anda onun dediklerini ortaya çıkarırdım çünkü hak etmiş

eltimi amannn bende uc tane varrr..biri tam manyak kiskanc hemde ne kiskanc..fesatligindan geberecek cok sukur ayni yerde oturmuyoruz.onlar uc elti yesin birbirini biz bayramdan bayrama gider geliriz.kv de toplanirlar hatta orada yasarlar bogggg gelir bana.zar zor dayanirim kizlarimla gittigimizde.yani hep gormeye dayanamazdim.
hicccc orali olma bence it urur kervan yurur..sen yine sen ol o bulur zaten belasini.evine gelse bile hic muhatap olma birak ayip olsun kir dok ne oyle kiramam falan.uzulen sen olma uzen ol ki degerin bilinsin.demekki cok kiskanc fesat sokma evine vallahi boyle sinsiler den hersey beklenir.tek caren muhatap olma muhatsp alma ulusun dursun pisliginde bogulsun..

Niye sizin eve geliyo bu insanlr? Bu kizin anasi babasi armut mu topluyo? Kizlari evlenevekse adamlardaki rahatlik takdire sayan diyorum

Dunurculer geleceği zaman haber vermeniz lazımdı. Caya geliyoruz demısler, haberim yoktu dıyosun napsınlar on gun onceden bildiri mı yollasınlar eve

iyiki eltim yok yoksa cok kavga edrdim bence kulak asmayin. gene kendi halinizde biri olarak kalin siIzi bilen biliyor Ev temizlik cocuk konusuna gelince gormedim bilemedim keske sizdr kadinin arkasindan oyle demeseydiniz herkes kendine. kiskirtmaya gelmeyinn boswerin

Peki eltiniz alenen iftira mı atıyor yani onun telefonundan erkeklere bir şeyler atmak falan gibi bu durumun bi açıklaması var mı yoksa bu bi iftiraysa buna sessiz mi kaldınız?

Bunu bana dese onun bi gram aklını alırım bu görümcem hakkında söylediği şeyler :)

Peki eltiniz alenen iftira mı atıyor yani onun telefonundan erkeklere bir şeyler atmak falan gibi bu durumun bi açıklaması var mı yoksa bu bi iftiraysa buna sessiz mi kaldınız?
Konuyu bir solukta yazdım sanırım yine yanlış anlaşıldım o telefon mevzusu gorumceme söylendi bana değil .. Bana dese zaten apaçık iftira olur onu buralardan sürerdik çoktan..

Dunurculer geleceği zaman haber vermeniz lazımdı. Caya geliyoruz demısler, haberim yoktu dıyosun napsınlar on gun onceden bildiri mı yollasınlar eve
Çaya geliyoruz dediler, kardeşinize talibiz demediler ..

O bana söyledi onlari canım banane herkesin evinden.

yuh ya yok artık ne manyaklar var hayatta

komik duruma dustuklerinin farkinda olsalar keske

Bunu yapmam gerekiyor ama cuma günleri bizim evimizde bir toplantı oluyor ve o sürekli buna katılıyor.. Bu şekilde evime gelen birisiyle mesafe nasıl olacak
Cuma dediğinize göre toplasip dua falan mı okuyorsunuz?
Eğer öyleyse yani toplasip hasbihal (?) Edilen bir organizasyonsa okuyan kişiye 'dedikodu etmekle ilgili dinimiz ne der?' diye sorup ortamda konuşulmasını sağlayabilirsiniz. Ya da siz kendiniz dedikodunun insan eti yemekle eşdeğer olduğunu, bir müslümanın ayıbını kapatmanın sebap ortaya dökmenin ne derece günah olduğunu söyleyebilirsiniz.
Bu bir kere dile geldikten sonra size laf taşıyan kadına : hatirlasana bugün konuşulanları. Evimde dua okunduğu gün dedikodu yapmak istemiyorum.. kusura bakma ama görüncemi kotuleyeceksin diye senin yüzünden günaha giremem , gibi bir cevap verebilirsin
Ayrıca benim annem kapıya gelen misafiri eğer sevmiyorsa 'allah Allah niye habersiz geldin ki, tüh ben de giyinip çıkacaktım tam' deyip kapıyı yüzüne kapatan birisi. Hiç de bir zararını görmedim bunca yıldır :)
Bazen evden kovamayacaği sevmediği misafir gelir (eş durumundan)
Kadının yüzüne bile bakmaz, çayını doldurmaz. İstemedigini anlayan (ki zaten daha önceden de bilen) kadın da daha da gelmez.
Ayrıca dedikodu iki kişiliktir. Söyleyen kadar dinleyen de mesuldur . Yani siz de gorumcenizin dedikodusunu yapıyorsunuz.

İyi de eltimin bu söylediklerini sana kim taşıdı

Oturun üçünüz, o kişi görümce ise daha iyi

Denk getir, davet et hatta yeni tarif öğrendim gelin deneyelim de

Sonra da otur konuş sen böyle demişsin bana da görümcem halkında böyle diyorsun derdin ne diye güzelce sor

Yorgan gider kavga biter

Bende öyle birini taniyorum. Hayatimi karartan. Iyiki uzagim.
Ne yapilir diye sorarsaniz..hic.
Yuzlesme yapsaniz dahi inkar eder. Basa cikilmaz yani. Alenen birisine iftira eden insandan korkulur. Emin olun arkanizdan sizede ne iftiralar atiyordur.. Baskasina yapan sizede yapar cunku

Evliliğin en ponçik tarafı eltiler. Cahillik, oturmamışlık, olgunlaşmamışlık varsa çekilir dert değil.

Eger bu yazıyı 3-4 ay önce okusaydım. “ hiç birşey karşılıksız tek taraflı olmuyor bir de kendi yaptıklarınızı anlatın” derdim. Ama cidden sizi cok iyi anlıyoruö. Sanırım en iyisi görmezden duymazdan gelmek

Bence siz onu kiskaniyorsunuz az da değilsiniz! Milletle uğraşmaya bosverip is guc bulsaniz?

Yalnız namusunuz için söylediği şeyler yenilir yutulur değil. Ne haddine? Ona buna fotograf atıyor demek ciddi ithamlar bunlar. Sen ne demek istiyorsun, niye bana iftira ediyorsun diye sormuyor musunuz hiç?

yuh ya yok artık ne manyaklar var hayatta

komik duruma dustuklerinin farkinda olsalar keske
Bir de benden 9 yaş büyük ama o bana özeniyor giyim konusunda falan
Asıl ilginç olan benim bluzumu görünce aaa benimkinin aynısı demesi

soyledıklerı yenılır yutulur seyler degıl
sıze annelıgınızden vurmus
evı pis demıs
telımden erkeklere resımler atıyordu demıs !
ne bıcım seyler bunlar ne bıcım ınsan
aman aman bulasmayın hıc muhattap olmayın derım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…