Kıskançlığından ne yapacağını şaşıran elti

yaaa cok sinir bozucu bisey

ben olsam dayanamazdim iyi sabrediyosunuz
Ben de zaten bunu beraber almıştık bu o dedim
Çok görmüyorum zaten yılda bir veya iki defa o yüzden sallamıyorum o kendi bildiğine konuşuyor ben kendi bildiğime

Narsist ve megaloman gibi kavramlari cagristirdi bana eltiniz. Enaniyette zirvediklerden, kendi haline birakin bence. Iliskinizi de minimum seviyede tutun ve ortak ortamlarda da az bulunun. Uzak durun ,yakin akraba olsa da zararli.

Ben de zaten bunu beraber almıştık bu o dedim
Çok görmüyorum zaten yılda bir veya iki defa o yüzden sallamıyorum o kendi bildiğine konuşuyor ben kendi bildiğime

kafanizi takmiyosaniz süper ya ben yapamam yani

evlenir evlenmez kpss icin dersaneye baslamistim
sınıfta evli olan bi arkadas daha vardi, saclarim cok uzundu kestirdim ertesi gun kestirip geldi, kabanim pudra rengiydi gitmis pudra rengi almis o da, yüzük takmiyodu ben tektasimi takiyorum diye tektas takmaya basladi, evden sandvic falan getirip yiyodum evden getirmeye basladi.... ya akliniza ne gelirse ama

ben sinir olmuştum demekki beni begeniyo ozeniyo falan diyememistim acikcasi

Çok sinir bozucu bu durum sürekli görsem sinir olurum mesela ama şimdi eskisi gibi yapmıyor
Ay sorma bende de vardı o çeşit bir tane ne aldıysam aldı
Bir defasında eşarp aldım çok beğendim alabilir miyim burda takmam dışarda takarım pişti olmayız dedi al dedim almış ve üç kişiye daha aldırtmış bir gittim hepimizde aynısı var nasıl sinir oldum ilk ben almıştım oysa ki

resmen kumpas kurmus uyaniga bak ya

nasil örgütlenmiş gıcık etmek icin

insallah basiniza gelmez bi daha böyle bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…