• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlik değil bu

Birkere o konu cokk farklı arada dağlar kadar fark var diyebilirim.biri size bagirirsa otomatik olarak sizde tepki verirsiniz öyle degilmi? İsterseniz dünyanın en sakin insanı olun.bunu ve o konuyu bağlamanız çok saçma o konuyu baştan okumanızı tavsiye ederim.ilaclara konusuna gelince kilo aldım ve zayıflayınca tekrar başlarim dusuncesiyle bıraktım sonuçta buda beni rahatsız ediyor . ilaçlar evde yığınla istersem şimdi yine başlarım ama kilo almakta insanlari psikolojik olarak etkiliyor öyle degilmi? Ben kendi başıma birşeylerle başa çıkmaya çalışıyorum.ayrica kardeşimin durumu benden daha vahim diyebilirim daha geçende beni aradı abla nolur bana acil psikiyatri den randevu al ben iyi değilim dedi ! kardesim içine ata ata delirdi resmen kız güluyor hemen ardında ablam krizine giriyor ağlıyor sonra gülme krizine giriyor anlatabildim mi ? Onun ruhu benden daha yaralı.benimde ruhum ve ergenlikte saçma davranarak yaptığım şey . şimdi bunu yüzüme vurmanız o izleri geri gecirmicek .bazen sırf konuşmak için konuştuklarını düşünüyorum insanların .bana gerçekten yardımcı olmak isteseydiniz .o kolumdaki iz yerine merak ettiklerinizi sorardiniz bende insan gibi cevap verirdim baştan üst üste bastığınız beğenmedim ! Butonoyla zaten baştan tavrınizi belli ettiniz ! Oyuzdn ben sizin sorularınızı cevaplayamam ne desem ikna olmazsınız siz kafada olayı bitirmisiniz zaten..durust davranmamissiniz demişsiniz zaten! Konu kapanmıştır ikimiz için.
Tamam en haklı sizsiniz
Tüm dünya kötü
Tüm sorunların kaynağı dış unsurlar
Siz tamamen mağdursunuz bu hayatta
Ne diyeyim
Ne desem anlamıyorsunuz zaten
Boşa o kadar uzun uzun yazdığıma üzüldüm sadece

Tamam en haklı sizsiniz
Tüm dünya kötü
Tüm sorunların kaynağı dış unsurlar
Siz tamamen mağdursunuz bu hayatta
Ne diyeyim
Ne desem anlamıyorsunuz zaten
Boşa o kadar uzun uzun yazdığıma üzüldüm sadece
Ben hakli olmak değil mutlu olmak istiyorum.magdurumda demedim onu siz dediniz .üzülmenize gerek yok iyi olanı aldım merak etmeyin

Okb ilaçları öyle kilo aldım, sonra içerim, kestim, ara verdim diyebileceğiniz ilaçlar değildir. Öyle bir kontrolden çıkarsınız ki kendinize inanamazsınız. Sizin durumunuzda birinin önce kilo ve estetik kaygısını değil, sağlığını düşünmesi lazım. Lütfen herşeyden önce doktorunuza başvurun, gerekiyorsa yeniden düzenlesin, ilaçlarınıza hemen başlayın. Ve bırakmayın. Bunun haricinde ben yine terapi almanızı da öneriyorum. Geçmişi geçmiştebırakamıyprsunuz çünkü. Böyle de hep mutsuz ve depresif olmanız kaçınılma
.Anneniz de rahatsızmış. Verip de yerine yeni ve sorunsuzunu alamayacağınıza göre fazlaca muhatap olmamayı, idare etmeyi, ama telefonu kapattışınızda takılıp kalmamayı öğrenmeniz lazım. Haklısınızdır, zordur, sizi zorluyordur hepsinde haklısınız ama tek çözüm ona ve geçmişe odaklanıp mutsuzluğu seçmemeniz. Bunları öğrenmek ve uygulamak için çok iyi bir terapiste ihtiyacınız var. Tekrar söylüyorum lütfen ilaçlarınıza ara vermeyin, keyfi bırakmayın

Okb ilaçları öyle kilo aldım, sonra içerim, kestim, ara verdim diyebileceğiniz ilaçlar değildir. Öyle bir kontrolden çıkarsınız ki kendinize inanamazsınız. Sizin durumunuzda birinin önce kilo ve estetik kaygısını değil, sağlığını düşünmesi lazım. Lütfen herşeyden önce doktorunuza başvurun, gerekiyorsa yeniden düzenlesin, ilaçlarınıza hemen başlayın. Ve bırakmayın. Bunun haricinde ben yine terapi almanızı da öneriyorum. Geçmişi geçmiştebırakamıyprsunuz çünkü. Böyle de hep mutsuz ve depresif olmanız kaçınılma
.Anneniz de rahatsızmış. Verip de yerine yeni ve sorunsuzunu alamayacağınıza göre fazlaca muhatap olmamayı, idare etmeyi, ama telefonu kapattışınızda takılıp kalmamayı öğrenmeniz lazım. Haklısınızdır, zordur, sizi zorluyordur hepsinde haklısınız ama tek çözüm ona ve geçmişe odaklanıp mutsuzluğu seçmemeniz. Bunları öğrenmek ve uygulamak için çok iyi bir terapiste ihtiyacınız var. Tekrar söylüyorum lütfen ilaçlarınıza ara vermeyin, keyfi bırakmayın
İlaçlara tekrardan başlamak istiyorum ama farklı ilaç istiyorum enazindan kilo yapmasin ideal kilom 74 boyum da 1.74 . Şuan 83 kiloyum buda beni mutsuz ediyor bırakmak zorunda kaldım birazda .yoksa iyi gelmişti ilaçlar bana

karpuz kucuk cocugun var, sen her seye boyle kafayi takiyorsan o cocuga nasil bakiyorsun cok pardon da? gun asiri burada konu aciyorsun soyle mutsuzum boyle mutsuzum diye. ya bu cocuk nasil buyuyor? farkinda misin annesin tek yasamiyorsun senin kendinden once dusunmen gereken biri daha var.

tekrar doktora git, ilacini biraktigini da acikca soyle, sana yol gostersin bu konuyla ilgili. kilo aldim diye ilac birakiyorsun ama kendine ve cocuguna verdigin zarardan haberin yok. yazik ya artik.

karpuz kucuk cocugun var, sen her seye boyle kafayi takiyorsan o cocuga nasil bakiyorsun cok pardon da? gun asiri burada konu aciyorsun soyle mutsuzum boyle mutsuzum diye. ya bu cocuk nasil buyuyor? farkinda misin annesin tek yasamiyorsun senin kendinden once dusunmen gereken biri daha var.

tekrar doktora git, ilacini biraktigini da acikca soyle, sana yol gostersin bu konuyla ilgili. kilo aldim diye ilac birakiyorsun ama kendine ve cocuguna verdigin zarardan haberin yok. yazik ya artik.
Gün aşırı konu acmiyorumko vakit buldukca açıyorum.musait oldukça yazıyorum.bu aralar iyi değilim evet çocuğum için kendim için gitmiştim psikiyatriye kilo aldım bırakmak zorunda kaldım.bununda etkisi var sanırım oyuzden olaylara tahammülüm azaldı

Neyse tamam bihterin bir repliği geldi aklıma ( şimdi hazirlanicam guzellesicem ve oğlumla dondurma yemeye gidicez ) görüşmek üzere

Son düzenleme:
İlaçlara tekrardan başlamak istiyorum ama farklı ilaç istiyorum enazindan kilo yapmasin ideal kilom 74 boyum da 1.74 . Şuan 83 kiloyum buda beni mutsuz ediyor bırakmak zorunda kaldım birazda .yoksa iyi gelmişti ilaçlar bana
Aşkolsun size gerçekten ya! 9 kilo için mi o önemli ve size iyi gelen ilaçları bıraktınız. Bakın ben bir sürü kronik hastalığa rağmen, kilo aldıran ilaçlara rağmen uğraş didin 15 kilo verdim daha da vereceğim. İlacı bırakmadan Dr unuzla görüşün bu durumlarda, o değiştirsin ilacınızı. Sağlığınız kilo kaygınızdan önce gelmeli daima. Çocuğunuza anneniz gibi bir anne olmak istemezsiniz eminim. O yüzden bile daima önce sağlık. Lütfen Dr a bir an önce ulaşın.

Aşkolsun size gerçekten ya! 9 kilo için mi o önemli ve size iyi gelen ilaçları bıraktınız. Bakın ben bir sürü kronik hastalığa rağmen, kilo aldıran ilaçlara rağmen uğraş didin 15 kilo verdim daha da vereceğim. İlacı bırakmadan Dr unuzla görüşün bu durumlarda, o değiştirsin ilacınızı. Sağlığınız kilo kaygınızdan önce gelmeli daima. Çocuğunuza anneniz gibi bir anne olmak istemezsiniz eminim. O yüzden bile daima önce sağlık. Lütfen Dr a bir an önce ulaşın.
Asla istemem annem gibi anne olmak . doktorumdan ilaçları değiştirmesini istiyecegm

S sassyassyy çokta depresif değilmisiz ya 🤭 buyur sanada ismarlayalim

Eklentiler

• IMG_20210819_224405.webp
    IMG_20210819_224405.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 36
Gün aşırı konu acmiyorumko vakit buldukca açıyorum.musait oldukça yazıyorum.bu aralar iyi değilim evet çocuğum için kendim için gitmiştim psikiyatriye kilo aldım bırakmak zorunda kaldım.bununda etkisi var sanırım oyuzden olaylara tahammülüm azaldı

Neyse tamam bihterin bir repliği geldi aklıma ( şimdi hazirlanicam guzellesicem ve oğlumla dondurma yemeye gidicez ) görüşmek üzere
Annenize kızıyorsunuz tedaviyi reddetti benim hayatımı karartti diye siz kendiniz de tedavinizi kafaniza göre yarıda kesip aynı şeyi yapıyorsunuz.

Back
X