- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.304
- 528
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Tamam en haklı sizsinizBirkere o konu cokk farklı arada dağlar kadar fark var diyebilirim.biri size bagirirsa otomatik olarak sizde tepki verirsiniz öyle degilmi? İsterseniz dünyanın en sakin insanı olun.bunu ve o konuyu bağlamanız çok saçma o konuyu baştan okumanızı tavsiye ederim.ilaclara konusuna gelince kilo aldım ve zayıflayınca tekrar başlarim dusuncesiyle bıraktım sonuçta buda beni rahatsız ediyor . ilaçlar evde yığınla istersem şimdi yine başlarım ama kilo almakta insanlari psikolojik olarak etkiliyor öyle degilmi? Ben kendi başıma birşeylerle başa çıkmaya çalışıyorum.ayrica kardeşimin durumu benden daha vahim diyebilirim daha geçende beni aradı abla nolur bana acil psikiyatri den randevu al ben iyi değilim dedi ! kardesim içine ata ata delirdi resmen kız güluyor hemen ardında ablam krizine giriyor ağlıyor sonra gülme krizine giriyor anlatabildim mi ? Onun ruhu benden daha yaralı.benimde ruhum ve ergenlikte saçma davranarak yaptığım şey . şimdi bunu yüzüme vurmanız o izleri geri gecirmicek .bazen sırf konuşmak için konuştuklarını düşünüyorum insanların .bana gerçekten yardımcı olmak isteseydiniz .o kolumdaki iz yerine merak ettiklerinizi sorardiniz bende insan gibi cevap verirdim baştan üst üste bastığınız beğenmedim ! Butonoyla zaten baştan tavrınizi belli ettiniz ! Oyuzdn ben sizin sorularınızı cevaplayamam ne desem ikna olmazsınız siz kafada olayı bitirmisiniz zaten..durust davranmamissiniz demişsiniz zaten! Konu kapanmıştır ikimiz için.
Tüm dünya kötü
Tüm sorunların kaynağı dış unsurlar
Siz tamamen mağdursunuz bu hayatta
Ne diyeyim
Ne desem anlamıyorsunuz zaten
Boşa o kadar uzun uzun yazdığıma üzüldüm sadece