- 26 Şubat 2012
- 1.418
- 120
- 363
İster oynak olsun ister uslu :)
Bizim tanışmamız da böyle oldu ben dükkanına bayramlik eleman olarak gitmiştim 2 sene önce 16 yasında basını önünden kaldırmayan bı kızdım :)))))
Oyle yani benim yüzümden dükkana bayan eleman lazım alamıyor :)
Utanmasam annesinden kiskancam :)
ben tipik akrep kadınıyım...bana ait herşeyi kıskanabilirim..
bazen büyü artık diyorum kendi kendimeee ama yok olmuyor kiiii...
Bu ruh hali zaman zaman bana da hakim oluyor,kıskançlık içimi kemirebiliyor diyebilirim bazen
Özellikle KK'daki aldatma konularını falan okuyunca daha bir dedektif kesiliyorum,her hareketinden şüphelendiğim oluyor,sonra gidip adamcağıza şarlıyorum durduk yere :18:
Bir KK üyesi olarak normal bence
yerinde olsam gidip o dukkanda ben calisirim, gozumun onunde olur hem :)
Çalıştırmıyor ki erkek giyim mağazası :)
Daha dogrusu bayan kot falan da vardı ama bı güm dükkanda bayan müşteri ile ilgilendi diye kavga ediyorduk cok şiddetli :)
O an ki sınırle abisini arayıp bayan kotların hepsini al kendi mağazana götür demişti ve güle güle bayan kotlar demiştim :)))
madem erkek giyim mağazası o zaman bayramda neden kız eleman ihtiyacı duyuyorsun de. ne yap et gir oraya
madem erkek giyim mağazası o zaman bayramda neden kız eleman ihtiyacı duyuyorsun de. ne yap et gir oraya
sevgilimde akrep.Bende yengeç kadınıyım.bende kıskanıyorum hatta bence ondan daha çok kıskanıyorum
benım nısanlımda akrep ben yengecım ve aynen ben de senın gıbıyım :13:
Bu bir hastalik degil :).
Senin ona karsi sevgin bu 1 sene icinde dahada cok artmis. Son zamanlarda sanirsam ona daha cok asik onu daha cok sevmeye basladin ve sürekli onunla konusmak ne yaptigini bilmek istiyorsun.
Massalah bu cocugun hic yanlisini görmemissin ve suan onun sana yanlis yapmasindan korkuyorsun bu bir kiskanclik degil onu kaybetme korkusu.
Bence yani.
sankı benı anlatmıssınay bız kadınlar ne kadar guzelde olsak etraftan ılgı goruyorda olsak su erkekler kadar ozguvenlı olamıyoruz sanırım
Özgüven?Bu aralar o bende sıfır.
Dün akşam yatmadan aynanın karşısına geçtim.Sen çok güzel bir kızsın,x kim ki,bırak bir halt yiyorsa da yesin sana adam mı yok falan diyerek kendimi bir güzel telkin ettim,şımarttım yani :)
sabah kalktığımda nispeten daha iyiydi ruh halim,gün içinde de saçma sapan düşünceleri aklımdan uzaklaştırmaya çalıştım hep.
Sevgilimi fazla sıkıştırmadım mesela napıyorsun ne ediyorsun diye.Hep o aradı sordu.
bakalım şimdilik böyle gitmeyi planlıyorum,kendimi geri çektim biraz.
canım senınle bırbırımıze destek olabılırız ..ve ınankı bız onlardan guzelız ama malesef ozguven problemımız var..çunku moda dergılerıyle yasıyoruz kendımızı daha guzellerıyle kıyaslıyoruz..erkekler ıse gobeklıde olsalar cırkınde olsalar sıvılcelıde olsalar kelde olsalar amann ben her halde erkegım dıyolarbızde tırnagımız kırılsa kendımızı cırkın ılan edıyoruzz
canım ben zaten erkeklerle konuşamam mesela.Facebook kullanamam.Sonra dekolteli dar kıyafetler giysem olay olur.Arkadaşlarıma karışır.Konuşmalarıma karışır.Girdiğim ortamlara karışır.Hatta ve hatta gezmeye gitmek isterim yanımda arkadaşlarımın erkek arkadaşları gelcek oturucaz desem yollamaz.Alışverişe göndermez zar zor bir sürü bahane uydurur.Ama kendisine böyle karışmak istiyim face kapamaz.Arkadaşlarıyla gezer tozar.Ay hatırlamak bile istemiyorum sinirleniyorum erkek yapar kız yapamaz kafasında o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?