Kıskançlık hastalıksa ben hastayım.

Bu ruh hali zaman zaman bana da hakim oluyor,kıskançlık içimi kemirebiliyor diyebilirim bazen

Özellikle KK'daki aldatma konularını falan okuyunca daha bir dedektif kesiliyorum,her hareketinden şüphelendiğim oluyor,sonra gidip adamcağıza şarlıyorum durduk yere :18:

Bir KK üyesi olarak normal bence

yerinde olsam gidip o dukkanda ben calisirim, gozumun onunde olur hem :)

ben tipik akrep kadınıyım...bana ait herşeyi kıskanabilirim..
bazen büyü artık diyorum kendi kendimeee ama yok olmuyor kiiii...

sevgilimde akrep.Bende yengeç kadınıyım.bende kıskanıyorum hatta bence ondan daha çok kıskanıyorum

Buranın kesinlikle çok etkisi var,insan ister istemez paranoyaklaşıyor.

yerinde olsam gidip o dukkanda ben calisirim, gozumun onunde olur hem :)

Çalıştırmıyor ki erkek giyim mağazası :)

Daha dogrusu bayan kot falan da vardı ama bı güm dükkanda bayan müşteri ile ilgilendi diye kavga ediyorduk cok şiddetli :)

O an ki sınırle abisini arayıp bayan kotların hepsini al kendi mağazana götür demişti ve güle güle bayan kotlar demiştim :)))

madem erkek giyim mağazası o zaman bayramda neden kız eleman ihtiyacı duyuyorsun de. ne yap et gir oraya

madem erkek giyim mağazası o zaman bayramda neden kız eleman ihtiyacı duyuyorsun de. ne yap et gir oraya

Bayan elemanın amacı gencleri dükkana çekmek :)
O sebepten bana izin yok bana izin yoksa bayan elemana da benden izin yok :)€€)€

Bayan elemanın amacı gencleri dükkana çekmek :)
O sebepten bana izin yok bana izin yoksa bayan elemana da benden izin yok :)€€)€

sankı benı anlatmıssın ay bız kadınlar ne kadar guzelde olsak etraftan ılgı goruyorda olsak su erkekler kadar ozguvenlı olamıyoruz sanırım

benım nısanlımda akrep ben yengecım ve aynen ben de senın gıbıyım :13:

benim triplerimi çekiyomuş acayip takıntılarım varmış falan.Kendisi kısıtlayıcı 2 bir şey kısıtlamak istiyim bahaneleri çok.Astrolojide çok uyumlu çiftleriz.Umarım gerçek hayattada bunun etkisini görürüz.

Bu bir hastalik degil :).
Senin ona karsi sevgin bu 1 sene icinde dahada cok artmis. Son zamanlarda sanirsam ona daha cok asik onu daha cok sevmeye basladin ve sürekli onunla konusmak ne yaptigini bilmek istiyorsun.
Massalah bu cocugun hic yanlisini görmemissin ve suan onun sana yanlis yapmasindan korkuyorsun bu bir kiskanclik degil onu kaybetme korkusu.
Bence yani .

hmmm haklısın sanırım.Peki kıskançlıktan daha mı iyi daha mı kötü tedavisi var mı?

sankı benı anlatmıssın ay bız kadınlar ne kadar guzelde olsak etraftan ılgı goruyorda olsak su erkekler kadar ozguvenlı olamıyoruz sanırım

Özgüven?Bu aralar o bende sıfır.

Dün akşam yatmadan aynanın karşısına geçtim.Sen çok güzel bir kızsın,x kim ki,bırak bir halt yiyorsa da yesin sana adam mı yok falan diyerek kendimi bir güzel telkin ettim,şımarttım yani :)

sabah kalktığımda nispeten daha iyiydi ruh halim,gün içinde de saçma sapan düşünceleri aklımdan uzaklaştırmaya çalıştım hep.
Sevgilimi fazla sıkıştırmadım mesela napıyorsun ne ediyorsun diye.Hep o aradı sordu.

bakalım şimdilik böyle gitmeyi planlıyorum,kendimi geri çektim biraz.

canım senınle bırbırımıze destek olabılırız ..ve ınankı bız onlardan guzelız ama malesef ozguven problemımız var..çunku moda dergılerıyle yasıyoruz kendımızı daha guzellerıyle kıyaslıyoruz..erkekler ıse gobeklıde olsalar cırkınde olsalar sıvılcelıde olsalar kelde olsalar amann ben her halde erkegım dıyolar bızde tırnagımız kırılsa kendımızı cırkın ılan edıyoruzz

NAsıl yapacağız bunu?özgüven dediğin ha deyince olacak bir şey değil ki

Ben de bir dönem böyle oldum.. hiç kıskanmayan ben 2. senemizde paranoyak oldum bazen hissettirdim bazen hissettirmedim ama anladım ki kendi kendimi yemişim:) whatsappı bizde kullanıyorduk 1 saatte bir bakıyorum hep online olmuş çıkmış, hem de kaç kere denk geldim, çıldırıyordum gördükçe.. bir gün erkek arkadaşım ""yaa yeter ben bu whatsappı kaldırıcam, normalde bu kadar takmıyorken bu programı kullandım kullanalı paranoyağa döndüm sürekli kaçta girdin çıktın ona bakmaktan işime adapte olamıyorum" dedi..yani anlayacağın beni kontrol etmek için giriyormuş, belkide erkek arkadaşında öyle yapıyordur..

Bu durumun aynısı bendede vardı canım arkadaşının bencilliğinden kaynaklanan bir durum bende hep düzelir diye bekledim ama daha da ileriye gidiyor.Her zaman herşeyi ben yapabilirim sen yapamazsın havasına giriyorlar. Ayrıca sözlü olarak sen böyle yapıyorsun dediğinde bunu asla kabul etme hep inkar ederdi Ben öyle bir adam değilim derdi Ama maalesef öyle bir adamdı.Kendi arkadaşları kıymetliydi benım arkadaşlarımın hepsi kötüydü.. Bu sürümcemede bir ilişki yürümüyor canımm ..Çok dikkatli olmak lazım düzelme şansı varsa düzeltmeye çalış derim ama düzelmiyorsa ilişkini gözden geçirmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…