Kıskançlık hastalıksa ben hastayım.

Kıskançlığın kendine olan güvensizliğinden değil karşı tarafa olan güvensizliğinden kaynaklanıyor olabilir canım:)
Son zamanlarda güvenini az da olsa sarsıcak birşeyler yaptıysa bu bilinçaltında direk yerleşmiş ve seni tetiklemiş olabilir..

Kıskanclık! ah kıskanclık! Bu bi hastalık 2 bucuk yıllık ilşkim var. Nisanlımda bende cok asırı kıskanc insanlarız. Ama benim kıskanclıgımın bu derece siddetli oldugunu ben yeni anladım 1 yıldır güvensizlik huzursuzluk sürekli arayıp sorma nerdesin napıyorsun seklinde hitap etmelerim basladıı cok rahatsız ve huzursuzum bunun bi adı varmı hastalık mı onuda bilmiyorum.. Mesela suan kendisi istanbulda askere gidecek gitmeden bikaç gün kafa dagıtmak istedi tamam dedim git. dünden beri cekmediğim azap dökmediğim ter kalmadı umursamıyor gibi görünüyorum ama bir dokunsa patlayacagım... Cok cok kötü birsey kızlarr Allah düsmanıma vermesin su kıskanclık duygusunu

benimde konu sahibinden aşağı kalır yanım yok. şu kıskançlığımın dozunu düşürmek istiyorum. artık bende oda çok sıkılmaya başladık bu durumdan. kendı kendimi yiyorum resmen. ama ne yapayım durduramıyorum bu kıskançlığı. güvensizlikle alakası yok. çok güveniyorum ona. bi ara şu antidepresanlardan kullanmıştım. allahım, öyle bir rahatlık öyle bir umursamazlık görmemiştim hayatımda ama ilaçla nereye kadar. 3 ay sonra baktım iyiyim bıraktım ilacı. yaklaşık 1 sene falan sürmüştü o rahatlığım. ama sonra yavaş yavaş geri geldi. suan full devam ediyor. hala bazen yine başlasammı diye geçiriyorum ıcımden ama ileriki yaşlar için çok zararlı. papatya çayı falan içip rahatlamaya çalışıyorum. her yolu denedim ama olmuyor işte

bulan varsa çaresini benide unutmayıınnn

Ayni ben ya, yazdiklarinin son noktasina kadar kendimi gordum valla. Hatta bu aksam trip attin neden 15 dk once face e girmis bana yazmamis diye. Surekli bakarim nezaman cevrim iciymis diye, facesinde 2008den bu yana paylastigi her seyi, her yorumu her arkadasinin profilini herseyi inceledim. Psikopatlik derecesindeyim hep sorun cikaran benim ... deliricem galiba :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…