Kıskançlık Konusunda Cool Olmak

Kıskanmıyorum, kesin çözüm kıskanmayınca da cool tepkiler veriyorum direkt zaten.
Bunu nasil basariyosunuz? Yani bu insanin yapısı yetistirilme şekliyle mi oluyor? Sonradan kazanamiyor muyuz? Taktiği var mıdır acaba? Başta böyle siz gibi olsamda sonradan işler sarpa sariyor nedense

personel dediğimi etiketlemişti. kızın hesabı herkese açıktı, girdim baktım. kız benimkinin hikayesini kendi hikayesine eklememiş.
diğerinin ise sosyal medya hesabı yok o zaten arasında bişey olmayacak biri.

Bu kıskanmak da karakterle ilgili sanırım. Kaynağı nedir ben de çözemedim ama şu ana kadar eşim de dahil hayatıma giren kimseyi kıskanmadım. Anlattığınız gibi bi durum olsa kim olduğunu neden hediye gönderdiğini ben de mutlaka sorardım. Zira beni aptal yerine koymasını istemem. Güven duygusu oluşuna kadar böyle şeyleri sorun, bunun için cool olmaya gerek yok bence

onu kaybetmek istemediğim için.
nasıl törpüleyebilirim peki?

Yanlışı burada yapıyor olabilir misiniz? Sadece siz onu kaybetmeyeceksiniz ki o da sizi kaybedecek. Bu açıdan bakmak biraz özgüvenle de ilgili sanırım ama ben genel olarak kıskançlığımı böyle dizginliyordum.

Aynen öyle. Dünyada milyon tane kadın milyon tane de erkek var, kaybediş tek taraflı olmaz ki.

Valla 10 tane sirkette calistim, yeni basladim diye kimseye hediye almadim, o yuzden cozemiyorum olayi, belki de yalakalik icin aliyodur bilemedim.
benim de aklıma öyle bişey geldi ama ona söylemedim şimdi tanımadığım biri için öyle yargılamam hoş olmaz.
ben de ne yalakalar görmüş olmasam ne alaka falan derdim de. gerçekten kendi iş hayatımda da anlam veremediğim yalakalıklara şahit oluyorum hem de her konuda. geçerken kahve aldım kendime, bir tane de size aldım yalakalığından tut da adamların özel işlerini yapmaya can atmak gibi bir sürü saçma şey.

kendi açımdan bakınca öyle. günden güne daha iyiye giden bir süreç, bozulsun istemiyorum sanırım.
evet o da beni kaybetmiş olur tek taraflı olmaz ama her halükarda sonunda üzüntü var. uzun zamandır düzgün bir ilişkim olmadı, bu kez sorunsuz ilerlesin istiyorum. aşkta şansım pek dönmüyor da love sektörü bana göre değil diyenlerden olmak istemiyorum

Çok iyi anlıyorum çünkü love kıtlığı var, güzel ilişki kurmak imkansız ben de bekar arkadaşlarımdan biliyorum ama nasıl kaybetme duygusu size zararsa bu duygu da zarar.

Çok iyi anlıyorum çünkü love kıtlığı var, güzel ilişki kurmak imkansız ben de bekar arkadaşlarımdan biliyorum ama nasıl kaybetme duygusu size zararsa bu duygu da zarar.
evet bi love kıtlığı var o kıtlık benim açımdan da var. çok zor hisseden bir insanım. gerçekten birine değer vermek benim için çok zor oluyor. birini hayatıma alabilmek için kendi içimde aşmam gereken çok fazla eşik oluyor. yalnız kalamayan biri değilim hatta yalnızken daha mı mutluyum zaman zaman bunu da düşünüyorum. zor alışıyorum hayatımda birinin varlığına. bunu başarmamı sağlayacak biri çıktığı zaman da en azından üstüme düşeni yapıyorum. karşımdakinin yapıp yapmaması onun elinde ama günün sonunda ayrılık olursa bu kez yeniden yalnızlığa alışma süreci falan derken iyice karışıyor bende hatlar.

aralarında bişey olacaksa zaten bu adamla görüşmenin anlamı yok. kaybetmek istemiyorsunuz sanırım ama böyle yaparak da sadece ego okşuyorsunuz malesef

Aşırı kıskançtım, bu karşı tarafın kendisini hint kumaşı sanması harici bir şeye yaramıyor. Kısıtlamak zaten saçma ötesi. Güvenmediğim insanla beraber olmam. Güveniyosam da kıskanmamaya başlıyorum zaten. Şu an cidden kıskanmıyorum, bu tarz bi insan olacaksın deseler asla inanmazdım. Kıskanmamak kadar cool bir şey yok. Niye kıskanıyosun ki, seni üzecek bi şey yaparsa seni kaybedeceğini bilsin zaten yapmaz. Sen de ufak şeyleri büyütme kıskanmamaya bak zaten karşı tarafın gözünde yerin bi anda değişiyor. İnsanlar algılayamıyor, kıskanmakla sevmenin HİÇBİR ALAKASI YOK. Belli bir yaşa ve olgunluğa gelince, kendine güvenince bunu anlıyorsun.

niye kıskanıyorsun ?
yani biri hediye göndermiş adam hikayesinde paylaşıp teşekkür etmiş ve gördün ne oluyor içinde ne hissediyorsunda kıskanıyorsun?
o hediye gönderenlede seninle olduğu gibi flört ettiğini mi düşünüyorsun?
ne yani kıskanmaya iten sebep tam olarak?

Senin yaşadığın olaydan bağımsız olarak söylüyorum. Genel konuşucam. şu erkeklerin kadınları ottan boktan kezban diye nitelendirmesi yüzünden kadınlar cool olucam diye olmadığı kişiler gibi davranıp kendini kasıyorlar. Adam başkasıyla flörtleşse bile kıskandığını belli edemeyenler mi dersiniz, aylardır ilişkinin ne olduğu belli olmayıp coolluğu bozulmasın diye biz şimdi neyiz diyemeyenler mi dersiniz…

Kıskançlık insani bir duygu yersiz ve karşıdakini rahatsız edici seviyede olmadığı sürece gayet doğal. Ben belli ederim kıskançlığımı. O da belli eder. Cool olma gibi bir derdim yok. Beni seven de böyle seviyor. Seni bu kadar kasacak, olmadığın biri gibi davranmana sebep olacak insanlardan bence uzak dur.

tam bu aşamada, henüz bana sadakat sözü yokken başka biriyle arasında bişey olma ihtimali olur mu diye sanırım. onu kaybetmek istemediğim için.
nasıl törpüleyebilirim peki?
Sadakat sozu diye bir sey yoktur ki. Yapacak olan kirk yillik karisini aldatiyor. Sizin durumunuzu biraz anladim ben. Psikoloji calisin semalar falan. Hatta destek alin. Elbettte size gore destek alinacak bir sey gibi gorunmuyor olabilir ama ben de yasadim aynilarini oradan biliyorum. Cidden destek almak cok isime yaradi. Simdi de ozguven patlamasi yasiyorum, emaaan kim gelmis kime gitmis kim kiminle umrumda olmuyor, guzelim zekiyim benden iyisini mi bulacaklar diye dolaniyorumortam yok sanirim.

Ya o kısım biraz özgüven biraz karakter sanırım. Nasıl hissettiriyorum anlatamayabilirim. Ama davranışlarımla olabilir. Ben sana mecburum bilemezsin hissiyatını vermiyorum hiç çünkü cidden öyle hissetmiyorum. İlişki, evlilik bir yol arkadaşlığı çünkü. Biri o yolda destek olmaktan, omuz vermekten vazgeçerse tek başına yürünmez.

Bunu nasil basariyosunuz? Yani bu insanin yapısı yetistirilme şekliyle mi oluyor? Sonradan kazanamiyor muyuz? Taktiği var mıdır acaba? Başta böyle siz gibi olsamda sonradan işler sarpa sariyor nedense
Sonradan olur mu inanın bilmiyorum ama bence olur. Kendine değer vermekle alakalı bir durum bence bu çünkü. Kendimi o kadar çok seviyorum ki bir başkasının hataları yüzünden kendimi üzmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…