Kıskançlığın çok sevmekle alakası yok bence. Karakter meselesi.
Yani sizin eşiniz sizi kardeşleriyle bile konuşturmayacak kadar kısıtlasa hoşunuza gidecek öyle mi?Ay ne kiskancan ay hastasin diyenleri merak ediyorum kendi gercek hayatlarinda.Neler karistiriyo bazi esler,okuyoruz.Icin huzursuz oluyosa vardir bi bildigin gibi geldi bana.Bilemedim ama hastasin diyemedim.
Guveniyorum da ama yinede kiskanmadan duramiyorumAy ne kiskancan ay hastasin diyenleri merak ediyorum kendi gercek hayatlarinda.Neler karistiriyo bazi esler,okuyoruz.Icin huzursuz oluyosa vardir bi bildigin gibi geldi bana.Bilemedim ama hastasin diyemedim.
Ben konuyu okuyup yazmistim yorumlarin hepsine bakmadim.O kadar ileri boyuta girmemis konuda.Kizlardan kiskanmasini anlayabilirim dedim sadece.Yani sizin eşiniz sizi kardeşleriyle bile konuşturmayacak kadar kısıtlasa hoşunuza gidecek öyle mi?
Ayrıca eşine de "kadın gördü mü dayanamaz" gözüyle bakıyor.
Erkekleri bilirsiniz bir kadin gorduler mi dayanamazlar
Maneviyat kendisine işlemiyor sanırım . muaf mi?Aslinda esim maneviyati yuksek bir insan o yuzden konusmami istemiyor
Onu bunaltacak hareketlerde ve sozlerde bulunmayin ama caktirmadan da takip edinKizlar 2 bucuk yildir evliyim esim evlendikten sonra butun kiz arkadaslariyla irtibati kesti iste aradan 2 yil gecti bugun eski arkadaslariyla watsaptan konusmaya basladi benimde icim icimi yiyor cok kiskaniyorum benim nasil demek arkadasin yoksa Onunda kiz arkadasi olmasin sizce kiskancligim yersiz mi
Vallahi icimi rahatlattiniz cok sagolun gercekten yasim da kucuk yenide evliyim tecrubem de yokNurcan kardeş zaten ortalık karışık, eglenme bizimle. Kocisin dindarmis zaten merak etme kız arkadaşlarıyla dini sohbet yapıyordur. Maneviyati yüksek olduğu için de haliyle helalini erkek sinekten kıskanıyor. Rahat rahat uyu bu gece, hadi bakalım.
NurcanVallahi icimi rahatlattiniz cok sagolun gercekten yasim da kucuk yenide evliyim tecrubem de yok
Haklisiniz vallahi kimse istemez seven insanda kiskanir tabiVurmayın kız öldü
Şekerim ben de kıskanırım 50 yaşıma da gelsem değişmem eşim niye başka kadınlarla konuşsun ki kimse kusura bakmasın ben nasıl konuşmuyorsam eşim de konuşamaz (bu arada geyik yapamaz anlamında kullanıyorum konuşmak fiilini )
Buraya yazan çoğu kişiyi de hiç samimi bulmuyorum kimse eşinin başka bir kadınla öyle veya böyle yakınlaşmasını istemez kendinizi kandırmayın msjlaşmayı masumlaştırmaya çalışmayın aklınız sıra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?