Kıskançlık krizim

Ne olacak kiz arklariyla gorusuyorsa farkli dusunceai olsa zaten sizle degil kobustugu kizlarin biriyle evlenirdi.
Bu kadar kiskanmayin korktugunuz basina gelmesin.is hayatinda da bir cok bayanla muhatap oluyorudr onemli olan niyet

Ay ne kiskancan ay hastasin diyenleri merak ediyorum kendi gercek hayatlarinda.Neler karistiriyo bazi esler,okuyoruz.Icin huzursuz oluyosa vardir bi bildigin gibi geldi bana.Bilemedim ama hastasin diyemedim.
Yani sizin eşiniz sizi kardeşleriyle bile konuşturmayacak kadar kısıtlasa hoşunuza gidecek öyle mi?
Ayrıca eşine de "kadın gördü mü dayanamaz" gözüyle bakıyor.

Yani sizin eşiniz sizi kardeşleriyle bile konuşturmayacak kadar kısıtlasa hoşunuza gidecek öyle mi?
Ayrıca eşine de "kadın gördü mü dayanamaz" gözüyle bakıyor.
Ben konuyu okuyup yazmistim yorumlarin hepsine bakmadim.O kadar ileri boyuta girmemis konuda.Kizlardan kiskanmasini anlayabilirim dedim sadece.

Karisini kardesinden kiskanan zihniyetteki bir adamdan birakin diger kadinlari, dişi kopekleri bile sakinmak lazim zaten.

Salmayin siz kocanizi sokaga, kendiniz yazmmissiniz kadin gorunce dayanamaz diye, bir gun birimizi gorup bir kosede irzimiza gecmemesi icin karanlik bir odaya kapatin, arada yemini suyunu verin yeter.

Vurmayın kız öldü
Şekerim ben de kıskanırım 50 yaşıma da gelsem değişmem eşim niye başka kadınlarla konuşsun ki kimse kusura bakmasın ben nasıl konuşmuyorsam eşim de konuşamaz (bu arada geyik yapamaz anlamında kullanıyorum konuşmak fiilini )
Buraya yazan çoğu kişiyi de hiç samimi bulmuyorum kimse eşinin başka bir kadınla öyle veya böyle yakınlaşmasını istemez kendinizi kandırmayın msjlaşmayı masumlaştırmaya çalışmayın aklınız sıra

Aslinda esim maneviyati yuksek bir insan o yuzden konusmami istemiyor
Maneviyat kendisine işlemiyor sanırım . muaf mi?
Canım şaka mısınız ? kardeşten kıskanmak aile bireylerinden kıskanmak nedir yahu ne dönüyor o evin içinde insan bu kadar güvensiz mi olur ?

Vallahi kadınlarımız da kafayı yemiş.az önce eşinden tekme tokat dayak yiyip,barışıp,biz hep böyleyiz seviyoz birbirimizi diyen bir konu okuduktan sonra,şimdi de eşim beni çok kıskanıyor ve bu hoşuma gidiyor diyen başka bir kadın...vallahi milletçe şiddeti kıroluğu seviyoruz ( üstüne alınmak isteyen alınsın,genelleme gibi oldu cümlem ama )
Büyük ihtimal bu gece banlanacam,sinirlerim tavan

Onu bunaltacak hareketlerde ve sozlerde bulunmayin ama caktirmadan da takip edin

Bence yersiz. Neticede eşinizin sizden önce de bir hayatı vardır. Neden evlenince tüm arkadaşlarıyla ilişkisini kessin. Bu yersiz kıskançlıklar sadece sizi yıpratır. Evliliğin temellerinden biri de güvendir.

Vallahi icimi rahatlattiniz cok sagolun gercekten yasim da kucuk yenide evliyim tecrubem de yok

Haklisiniz vallahi kimse istemez seven insanda kiskanir tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…