Kıskançlık Krizlerim

baharyelii

Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2021
526
485
53
Herkese merhaba,
Erkek arkadaşımla birkaç yıldır süren bir ilişkimiz var. Özellikle son aylarda çok güzel gidiyordu. Yurtdışına çalışmaya gitti, benim de rızam vardı gitti orada zemini hazırlayıp beni de yanına alacaktı (evlenip gidecektik, aileler de buna razı.)
Buraya kadar her şey güzel. Yurtışında yanında olduğu ev arkadaşı çocuk Türkiye'den uzun yıllardır arkadaşı. Arkadaşının da sevgilisi cocugun yanına gitmiş, kalacak tabii. Birkaç hafta kalacakmış. Ben bunu kıskanıyorum diye sevgilim ilk başta hak verse de, şimdilerde cok kızıyor. Yobazmısım gibi konuşuyor. Kıskanma arkadaşımın sevgilisi benim kardeşim sayılır falan filan diyor. Güvenle alakalı problemim yok ama içim içimi yiyor.
Sevgilim de, ev arkadaşı da çalışıyor. Sevgilimin söylediğine göre çalışma saatleri aynı oluyormuş ev arkadaşıyla. (Kızla evde yalnız kalmıyormuş demek istiyorum.) ama ben buna hiç inanmıyorum, illaki farklı saatler oluyordur diye düşünüyorum.
Burada kendimi yedim bitirdim. Sevgilimle de aramız bu aralar ne iyi ne de kötü (normalde çok çok iyiydi.)

Siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz?

yani orda olmamanızdan kaynaklı bir miktar rahatsızlık duymanız normal ama sizinki abartıya kaçmış gibi. sonuçta arkadaşının sevgilisi öyle herhangi bir arkadası değil. bence adama güvenmiyorsunuz, boşuna günlerinizi huzursuzlukla geçiriceksiniz şimdi. bir an önce siz de gidin yanına madem, tek çözümü bu.

e adamın yapacağı bir şey yok başka alternatifi mi var ki? eğer öyle bir karaktersizlik yapacak olursa siz de ondan kurtulmus olursunuz, siz kıskançlık krizi geçirdiniz diye aldatacaktı da vaz mı geçti? sadece ilişkinize zarar veriyorsunuz böyle yaparak. yapacağı olan yapar zaten eninde sonunda

Rahatsız olmanız anlaşılır. Peki, Kıza mı güvenmiyorsunuz yoksa sevgilinize mi?
Başka çözüm yolu var mı? Sevgilinizle konuştunuz mu?

İşe saçmalamayarak başlayabilirsiniz mesela??? Madem arkadaşının sevgilisine yan gözle bakacak karaktersizlikte biri o zaman ayrılın ne evliliği allahaşkına ya

Eşeğin aklına karpuz kabuğunu sokmaya gerek yok. Erkek arkadaşınıza güvenip yurt dışına gönderebilecek kadar güveniyorsanız şuanda da güvenmeye devam edeceksiniz.

Güzel giden ilişkiyi bitirmenin yolları adlı çalışma.
Kendinize güvenin biraz.

Erkek milletini kıskanmayacaksın valla havalanıyorlar yapacak olan her şekilde yapar yani aldatır.

Kız ev arkadaşının sevgilisi. Sevgilisinin yanına gidip onun ev arkadaşıyla mı takılacak? Ne sanıyorsunuz bu sevgililerinizi arkadaş hepsi bulunmaz Hint kumaşı sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…