Kıskançlık Krizlerim

Ben olsam hiçbir şey demezdim. Havalanıyorlar öyle kıskanılınca aldatmak isteyen her şekilde aldatır erkek milleti darlanmaya gelmez. Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayıb ilişkinizi yıpratırsınız böyle.

Kendinizi yeyip bitirmeniz anormal ama bende olsam rahatsız olurdum. Yabancı bir kadınla sevgilimin aynı evde kalmasından rahatsız olmak yobazlık değil bence. Sizin gibi düşünen biriyle birlikte olmanız daha uygun olur sadece. Ayy bi de sen olsan arkadaşının sevgilisine mi bakardın diyen var nasıl bir kafa bende bunu anlamadım? Yobaz diye milleti eleştirenlerin daha at gözlüğü ile baktığını düşünüyorum. Sizin yalnışınız kendi düşünce yapınızda biriyle birlikte olmamanız.

erkek arkadasin kiz turkiyede beni aldatir mi diye sana baski yapsa ne hissedersin?
.suan bir benzeri basima geldi gorustugum kisi yurt disinda ve bana onu aldatabilecegime dair bir imada bulundu, bunu dusundurecek hic bir davranisim olmadi .kendimi zan altinda kalmis hissettim .ondan sogudum .erkek arkadasinizda bunlari hissediyor suan .
gereksiz bir baski kuruyorsunuz ustunde .
hic tavsiye etmem adamda bunalmis hakli olarak

Tam olarak hangisiyle sorununuz? Sevgilime güveniyorum yazmışsınız demekki probleminiz kızla.
Siz mesela diğer tüm kızlar için potansiyel tehlike misiniz? Sizi sevgilisiyle aynı ortama sokmamalı mı diğerleri? Başka bir kıza bunu rahatlıkla yakıştırdığınıza göre bildiğiniz bir şey mi var?

Siz sevgilinizin yanına gitseniz, fırsat bulduğunuz ilk anda ev arkadaşıyla mı yatacaksınız?

Valla bi iki sene öncesine kadar yorumlarım daha farklı olurdu ama neler duydu bu kulaklar Sevgilisinin yanına gidip ev arkadaşıyla flörtleşen, bunu da bana normal bir şekilde anlatan bir tanıdığım olmasaydı..İnsanlar korkutuyor artık beni gerçekten..Şu an yapabilecek bir şeyiniz yok erkek arkadaşınıza gerçekten güveniyorsanız hayatı ikinize de zindan etmeyin, yok ben güvenemiyorum diyorsanız zaten bu ilişkiden ne köy olur ne kasaba..

Kır papatyası kardeş, istediğin kadar beğenme bu işin çıktığı nokta bu. Kişi kendinden bilir işi.
Bu yaptığınız bence zorbalık oluyor. Dışarda olsa böyle bir yorumda bulunabilir misiniz?
Sorusunda kadın sevgilim elimdan olacak pis terbiyesiz evlenmeden sevgilisiyle aynı eve kalıyor falan mı demiş?Bu gibi yorumlarda bulunsa derim ki yaptığınız yorumu hakediyor. Başka insanların başka görüşlerde olması niye burada insanları bu kadar rahatsız ediyor. Tercih etmemesi niye başka biriyle aldatacağı anlamına gelebiliyor. Ybazsın, sen olsan böyle mi yapardın ha bi senin sevgilin var bu gibi yorumlarda bence gayet yobazlık.
Konu sahibinin tek yaptığı yanlış kendi gibi düşünmeyen bir adamla birlikte olması. Kıskançlık krizlerine gerek yok sevgililiğin amacı bu zaten birbirinize uymuyorsanız ayrılın gitsin.

Konu sahibi burda bir kadının sevgilisinin ev arkadaşıyla birlikte olma ihtimalinden rahatsız oluyor, bununla itham ediyor. Sevgilisini de aynı şekilde ev arkadaşının kız arkadaşıyla birlikte olma ihtimalinden rahatsız. Haliyle siz böyle mi yapardınız diye sormamızdan daha doğal bir şey olamaz. E konu sahibi başkasını bununla itham edinde normal biz sorunca neden anormal? Sevgilisine ve kendine güvenen, böyle bir birlikteliğin yaşanma ihtimalini düşünmeyen insan zaten bu durumu da sorun etmez, bir sebebi olmaz çünkü. Kişi kendinden bilir işi derler. Şimdi nasıl bir kafa anlamışsınızdır umarım

Sevgilinize, kendinize, hemcinslerinize ettiğiniz hakaretlerden haberiniz yok; "Sen arkadaşının sevgilisine yvşyabilecek tıynette, şrfsiz birisin, ben ikaz etmesem, ben gütmesem senin aklın yok, el kızı kanına girer, kadınlar böyledir erkek görünce aynı evde üzerine atlarlar, erkekler de böyledir onlar da atlarlar, ben olsam ben de atlardım, ondan bir arada kalamazsınız" diyorsunuz bu davranışınızla ve evet, gelişmemiş, yobaz bir bakış bu. Üstelik aynı güvensiz hareketlerin ve hakaretlerin kendinize yapılması yolunu da karşı tarafa açıyorsunuz.

Güvenle alakalı bir problemim yok diyorsunuz sonra da. İnsanın gülesi geliyor.

Hem güvenle alakalı bir probleminizin olmadığını söylüyorsunuz hem de içim içimi yiyor diyorsunuz

Yok hala anlıyamadım. Cidden anlıyamıyorum. insanların sevgilisiyle aynı evde kalmasını anlarım çocuk yapmasını .Arkadaşlarla kadın- erkek aynı evde kalmayı anlarım. Açıkcası insanların her türlü özgürlüğüne sonuna kadar varım. Sadece ilişki içerisinde bir insanın bunu istememesi bana normal gelir. Bunun için partnerine zorbalık yapamaz erkek arkadaşına göre normalse ayrılması gerekir. Ben cümlelerin hiç birinde onlar ya yatarlarsa gibi bir ibare görenedim? insan erkek arkadaşıyla başka bir kadının aynı evde kalmamasını isteyebilir Bu onun başka bir erkekle birlikte olabileceğini ya da yobaz olduğunu düşündürmemeli. İnsanları yaftalamak da bu kadar kolay olmamalı bence ya

ama şey demiş ben inanmıyorum yalnız kaldıkları 1/2 saat oluyordur bence demiş. bu nereye çıkıyor? yalnız aynı evin içinde kalınca ne oluyor ki? sevgilisi kızın üstüne zıplayacak falan sanıyorsa ayrılsın. sevgilisi kızdan etkilenip kıza aşık olacak falan sanıyorsa da ayrılsın. başka çözümü yok bunun.

Sadece şu soruma cevap verir misiniz çünkü gerçekten anlamıyorum bir insan neden sevgilisiyle bir kadının aynı evde kalmasını istemez size göre? Ya yatarlarsa korkusu veya ya aralarında bir etkileşim olursa şüphesi haricinde nasıl bir cevap geleceğini gerçekten merak ettim. İstenen her şeyin bir sebebi olur neticede, iki tarafa da güveniliyorsa aralarında bir şey olur korkusu yoksa istememesi için mantıklı bir sebep ne olabilir?

Hadi kalmayı bırakalım bir kenara konu sahibi aynı evde gündüz oturacakları baş başa bir iki saati bile sorun ediyor. Bir iki saat bile aynı evde yalnız kalınmasının sorun edilmesi bence net yobazlık. Benim de görüşüm bu yönde. Neticede o evde iki kişi birlikte yaşıyorlar bir taraf misafir getirebilir. Aynı evde iki saat yalnız kaldıklarında ne olabilir mesela da istenmiyor?

Bence de zaten ayrılmalı çünkü aynı şekilde düşünmüyorlar. Sevgilisiyle bir kadının baş başa kalmasını istemiyor. Bir kadın olarak bu kıskançlığı ben anlayabiliyorum. insanlar sapık değil birbirinin üstüne atlasınlar ama herkes bi şeyden rahatsızlık duyabilir benim burda kızdığım nokta bir kadını savunacağım derken başka bir kadının yerden yere vurulması. Her insanın sebepsiz bazı kıskançlıkları olabilir. Benim eşime kız arkadaşları sarılır hiç aklıma gelmedi mesela ama rahatsız olabilirdim bu benim tercihim onunda ben böyleyim demek tercihi bundan bahsediyorum

yorumlarınızı ağzım açık okuyorum. hayır ben arkadaşımın sevgilisiyle yatacak karakterde biri değilim, sevgilim de öyle biri değil, diğer kızı tanımıyorum öyle biri ya da değil (ki büyük ihtimal değildir). sadece rahatsızlık duyuyorum, empati kurarsanız anlamanız zor olmayacaktır. kıskançlık duygumuzu bazen kontrol edemiyoruz, sevgilimin gidecek başka bi yeri yok, olsa gidecekti. zaten kendisini şu an darlamıyorum, ilk başlarda darladım sonra düşündüm ki o da çaresiz ve evet ona güveniyorum. size sorum; siz olsanız ne yapardınız? sadece merak etmiştim, yoksa kimsenin kimsenin üstüne atladığı yok:)
düşündükçe kıskançlık duygum depreşiyor, mesajımı da yine yoğun kıskançlık duygusu hissettiğim bir anda yazdım. hiçbir hemcinsimi itham etmedim, kızla ilgili en ufak bir kelimem bile yok. sadece kıskanıyorum, bunu bir sebebe dayandırmadım.

aynı durumda kalsanız siz kıskanmazsınız o zaman, buradan bunu anlıyorum, merak ettiğim buydu. teşekkürler!

bir günden bahsetmiyoruz haftalarca yapılan bir misafirlikte bende eşimin bir kadınla sürekli baş başa kalmasını istemezdim düşünüyorum da. Bir insan sapık değilse arkadaşının kız arkadaşının üstüne atlamaz sanmıyorum bu kadın içinde geçerl,. Kadınlar iç güdüsel olarak sevgilisini kıskanabilir her kadının kıskanma eşiği farklıdır her erkeğinde öyle. beni sevgilimin bir kadınla bu kadar çok başbaşa vakit geçirmesi rahatsız ederi ve istemezdim. Niye insanın aklına yatağa atmak gelir mesela. Ki benim kızdığım nokta sen yatar mıydın diye kadına yüklenilmesi.
İnsanların ilişki içerisinde farklı beklentileri ve istekleri olabilir bu karşılıklı tolere edilemiyorsa ayrılması mantıklıdır.Bu arada eşime kız arkadaşları sarılır görüşürler hiç aklıma ona karşı birşey hissedeceği gelmedi ama biri bundan rahatsızlık duysa mesela sen neden rahatsız oluyorsun sen sarılınca erkeklere karşı birşey mi hissederdin yobaz! olmazdı tepkim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…