- 21 Aralık 2014
- 9.398
- 29.490
- 798
- Konu Sahibi baharyelii
-
Bana göre normal değil . Rahatsız olurum ve istemem .Dikkatini çekerim, o başka kadin dediğin, arkadaşinin sevgilisidir. Sorun sadece başka bir kadin ile ayni evde kalmak değildir. Sorun insan sevgilisinde o potansyeli görmesidir. Arkadaşin sevgilisine yan göz ile bakma potansyeli.
O kiz orda yaşayip yaşamamasi önemli değil. Burda yapilan itham önemli. Tersi olsa ve konu sahibi sevgilisinin yanina gitse, ve karşi tarif konu sahibine böyle ithamda bulunsa, konu sahibi kendini nasil his eder? Bu nasil bir zan birakmaktir farkindamisin?
Hadi sevgilisi normal ev arkadaşi ariyor, dersin ki ilk başta "ben kadin ev arkadaşini istemiyorum". Sevgilinin yanitina görede beraber kalir yada ayrilirsin. Dediğin gibi fikir ayriliği olur.
Ancak bu konu farkli. Ve evet konu sahibin yaptiği hiç etik değil, zorbalik, yobazlik ne dersen. Karşi tarafi zan altinda birakiyor. Sevgilisi olsam iğrenç his ederdim "Nasil arkadaşimin sevgilisine yan göz ile bakabilceğimi düşünürsün" diye.
Herşeyi geçtim adam napsin? 3000 km ötedeki sevgilim bana güvenmiyor, sevgilin gitsin otelde kalsin, otele para harcasin mi desin arkadaşina?
Konu sahibini yaftaladiğimizdan rahatsiz oluyorsun ama konu sahibin sevgilisine ve arkadaşina karşi yaftalamasi çok daha ağir, ama onu normal olarak görüyorsun.
Şahsen ben böyle bir şey yapacagimi düşünen insanı hayatımda tutmazdım. Erkek arkadaşı böyle bir hakarete nasil katlanıp bir de üstüne açıklama yapıyor anlamadım.
Bana göre normal değil . Rahatsız olurum ve istemem .
Bana göre bir kadına bu şekilde sen yatar mısın denmesi normal değil .Ben böyle düşünüyorum .
Bence belli etme yapacağı varsa her türlü yapar ben de kıskancım ama aranı iyi tut belli etme madem evleneceksiniz de kalp kırma, kendini yorma derim.Herkese merhaba,
Erkek arkadaşımla birkaç yıldır süren bir ilişkimiz var. Özellikle son aylarda çok güzel gidiyordu. Yurtdışına çalışmaya gitti, benim de rızam vardı gitti orada zemini hazırlayıp beni de yanına alacaktı (evlenip gidecektik, aileler de buna razı.)
Buraya kadar her şey güzel. Yurtışında yanında olduğu ev arkadaşı çocuk Türkiye'den uzun yıllardır arkadaşı. Arkadaşının da sevgilisi cocugun yanına gitmiş, kalacak tabii. Birkaç hafta kalacakmış. Ben bunu kıskanıyorum diye sevgilim ilk başta hak verse de, şimdilerde cok kızıyor. Yobazmısım gibi konuşuyor. Kıskanma arkadaşımın sevgilisi benim kardeşim sayılır falan filan diyor. Güvenle alakalı problemim yok ama içim içimi yiyor.
Sevgilim de, ev arkadaşı da çalışıyor. Sevgilimin söylediğine göre çalışma saatleri aynı oluyormuş ev arkadaşıyla. (Kızla evde yalnız kalmıyormuş demek istiyorum.) ama ben buna hiç inanmıyorum, illaki farklı saatler oluyordur diye düşünüyorum.
Burada kendimi yedim bitirdim. Sevgilimle de aramız bu aralar ne iyi ne de kötü (normalde çok çok iyiydi.)
Siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?