Kıskançlık mı bu adını koyamıyorum

eflatuns

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
1.598
1.087
333
Kızlar görüşlerinizi deneyimlerinizi almak için yazıyorum kafam çok karışık :(

Bu yazdan beri devam eden bi ilişkim var, uzaktan yürütüyoruz. Erkek arkadaşım beni çok seven değer veren üzmekten korkan düzgün ahlaklı birisi, ciddi düşünüyor evlilik vs. ben kendimi hazır görmediğim istemediğim için rafa kaldırıyor muhabbeti. Kısacası güzel giden bi ilişkim var ammaaa velakin;

Kıskanç ne yazık ki... Ki ben de sınırlarıma ve kararlarıma bağlı biriyim mantık çerçevesinde düşünüp ortak nokta bulmaya çalışırım bulamazsam kendi bildiğimi yaparım.

İstemediği şey şu yeni biriyle arkadaş olmamı istemiyor, yeni tanıştığım ve sosyal medyadan beni ekleyen biri yüzünden beni sosyal medya hesaplarından çıkardı görmek istemiyormuş ve şuan konuşmuyoruz tahammülü yokmuş benim birileriyle takipleşmeme.
Bu nasıl bi mantık ben anlamadım, insan sosyal bi varlık asosyal olamam ki, girdiğim ortamlarda sevgilim var diye insanlarla sohbet de mi etmeyeceğim ben ? Bu sene tayin düşünüyorum, yeni bir şehre gidicem ve şimdiden korkuyorum ne sorunlar çıkacak ilişşkimizde acaba diye.

Ve kızlar her önüme geleni kabul etmem kimseye takip atmam, tanıyor olmam sohbetimin olmuş olması bence yeterli bir sebep sosyal medyada arkadaş olmak için, bunu memleket meselesi haline getirip ya ben ya o terazisine koyan 28 yaşında bir adamla ciddi düşünmek sizce mantıklı mı ?

Kızlar görüşlerinizi deneyimlerinizi almak için yazıyorum kafam çok karışık :KK43:

Bu yazdan beri devam eden bi ilişkim var, uzaktan yürütüyoruz. Erkek arkadaşım beni çok seven değer veren üzmekten korkan düzgün ahlaklı birisi, ciddi düşünüyor evlilik vs. ben kendimi hazır görmediğim istemediğim için rafa kaldırıyor muhabbeti. Kısacası güzel giden bi ilişkim var ammaaa velakin;

Kıskanç ne yazık ki... Ki ben de sınırlarıma ve kararlarıma bağlı biriyim mantık çerçevesinde düşünüp ortak nokta bulmaya çalışırım bulamazsam kendi bildiğimi yaparım.

İstemediği şey şu yeni biriyle arkadaş olmamı istemiyor, yeni tanıştığım ve sosyal medyadan beni ekleyen biri yüzünden beni sosyal medya hesaplarından çıkardı görmek istemiyormuş ve şuan konuşmuyoruz tahammülü yokmuş benim birileriyle takipleşmeme.
Bu nasıl bi mantık ben anlamadım, insan sosyal bi varlık asosyal olamam ki, girdiğim ortamlarda sevgilim var diye insanlarla sohbet de mi etmeyeceğim ben ? Bu sene tayin düşünüyorum, yeni bir şehre gidicem ve şimdiden korkuyorum ne sorunlar çıkacak ilişşkimizde acaba diye.

Ve kızlar her önüme geleni kabul etmem kimseye takip atmam, tanıyor olmam sohbetimin olmuş olması bence yeterli bir sebep sosyal medyada arkadaş olmak için, bunu memleket meselesi haline getirip ya ben ya o terazisine koyan 28 yaşında bir adamla ciddi düşünmek sizce mantıklı mı ?
Kendisinde nasıl durum?

O eklemez, ekleyeni de kabul etmez. profilinde boy boy fotoğraflarımız var, ben ailem ekli olduğu ve bilmedikleri için koyamıyorum. Fakat hayatımdaki herkes arkadaşlarım çevrem, erkek arkadaşım olduğunu bilir.
Sizi olmak istemediğiniz bir kalıba sokmak istemesi yanlış. Eğer yapamazsanız çok yorucu olur.

Ozguveni sifir olan pasif biri.Kiskancligi da kilifi.
Ona özgüven muhabbetini açtığımda alakası yok diyip geçiştiriyor. Ben de buna bağlıyorum, aslında çok konuşkan girişken dışarıdan bakınca özgüvenli biridir, ama bu bana yaptığı şey ergenlik zamanlarından kalma gibi geliyor. Kendimi kapalı kutuya koymamı bekliyor sanırım veya ot gibi yaşamamı.

Bu tarz insanlar kendileri yaptığı için bildikleri şeyleri karşı tarafa kısıtlama yaparak güya sevgiden kıskançlık ve koruma adı altında gösterirler.
Bu kişi güvenilir biri değil, bilginiz olsun.
Hakkınızda hayırlısı, dikkatli olun
Kıskanılmak güzel bir duygu gibi gelirdi ama sınırını aşınca, ve korumaya muhtaç biri asla değilim, rolünü bilmeli ilişkide. Ona rolunu hatırlatınca da ben bu ilişkide neyim ki diyor. Karışmama kızıyorsun eleştirmeme kızıyorsun iskele babası gibi biblo gibi mi durayım karşında diyor.

Resti cekeceksiniz o zaman kendisini duzeltmesi konusunda yoksa kendinizi bile bile atese atarsiniz.
Çektim çekmesine o yüzden yazmak istedim. Yani sizler yeni arkadaş edinmiyor musunuz ? bunu merak ettim, sevgilisi olan evli olan biri soyutlamalı mı kendisini dış çevreden

Kıskanılmak güzel bir duygu gibi gelirdi ama sınırını aşınca, ve korumaya muhtaç biri asla değilim, rolünü bilmeli ilişkide. Ona rolunu hatırlatınca da ben bu ilişkide neyim ki diyor. Karışmama kızıyorsun eleştirmeme kızıyorsun iskele babası gibi biblo gibi mi durayım karşında diyor.

İlişki ve iletişimi kıskanmak, tartışma yaratmak, kısıtlamak, kızmak, eleştirmek olarak gören boş beleş biri.

Kızlar görüşlerinizi deneyimlerinizi almak için yazıyorum kafam çok karışık :KK43:

bu tıpler evlenıkten sonra ne oluyor bılyon mu ? Onu gıyme bunu gıyme oraya gıtme buraya gıtme ...sosyal çevre zaten olmuyor rahatına düşkün bırıysen katlanması zor oluyor.suan en yakın cevremde biri bunu yaşıyor çok mutsuz bosanmak istiyor

siz nasıl tanıştınız, yarası olan gocunur daha şimdiden böyleyse işiniz çok zor

bu tıpler evlenıkten sonra ne oluyor bılyon mu ? Onu gıyme bunu gıyme oraya gıtme buraya gıtme ...sosyal çevre zaten olmuyor rahatına düşkün bırıysen katlanması zor oluyor.suan en yakın cevremde biri bunu yaşıyor çok mutsuz bosanmak istiyor
İzin versem kıyafetime de karışır. Hatta sadece tatillerde şort giyerim, şortumun boyu kısaymış popom gözükebilirmiş böyle gezemezmişim. Yeni bi şort aldım, illa giyecekmişim boyuna bakacakmış, beni soğutuyor farkında değil.

Ömrünü heba edersin. Aşk dediğin gelir geçer yada tekrar aşık olabilirsin ama sınırlandırılmış yaşamak sana hapis hayatını hatırlatır ve hep bunalirsin. Sonuçta sen neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar verebilecek yastasin. Sana ve senin tercihlerine saygı duymayan bir adama ömrünün en güzel yıllarını verme derim. Daha çok genç 28yas pek de olgun bir yaş sayılmaz erkek için. Sen bir düşün bunları. Biliyorum konuşmak kolay diyorsun şimdi ama ben de tecrübe ettim aynı şeyi hatta nişan attım çok kıskanç olduğu için ayrılık tabii ki zor ve atlatması güç ama şimdi iyi ki diyorum onunla evlenip hayatı kendime zehir etmemisim. Ve sonrasında o kadar harika bir insanla evlendim ki. Bir kere sen beni kiskanmıyor musun diye sordum " seni kiskanacagim her hangi bir senaryonun içinde barindiramiyorum sen zaten doğru olanı yaparsın " dedi. Hayatı böyle yaşamak cokk daha keyifli.

İzin versem kıyafetime de karışır. Hatta sadece tatillerde şort giyerim, şortumun boyu kısaymış popom gözükebilirmiş böyle gezemezmişim. Yeni bi şort aldım, illa giyecekmişim boyuna bakacakmış, beni soğutuyor farkında değil.
öyle oluyor canım bak benım esım karışmazdı bız de uzaktan ilişki yürüttük universte okuyordum hıc karısmıyordu halada karışmaz sadece artık annesın daha duxgun gıyın der oran buran acılmasın der ki haklı bazen abartıyorum yanı demem o kı evlenmeden ınceönce sınyal verıyolar dıkkat et

Back
X