- 24 Ocak 2012
- 1.598
- 1.087
- 333
Aşık değilim üstelik, güzel zaman geçiriyoruz, keyifli geçiyor eh tensel çekim de olunca aramızda büyük bi aşka ne gerek var diyordum ama üstüne bunlar eklenince gözüme batıyor herşey batıyor şuan. Çok teşekkür ederim..Ömrünü heba edersin. Aşk dediğin gelir geçer yada tekrar aşık olabilirsin ama sınırlandırılmış yaşamak sana hapis hayatını hatırlatır ve hep bunalirsin. Sonuçta sen neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar verebilecek yastasin. Sana ve senin tercihlerine saygı duymayan bir adama ömrünün en güzel yıllarını verme derim. Daha çok genç 28yas pek de olgun bir yaş sayılmaz erkek için. Sen bir düşün bunları. Biliyorum konuşmak kolay diyorsun şimdi ama ben de tecrübe ettim aynı şeyi hatta nişan attım çok kıskanç olduğu için ayrılık tabii ki zor ve atlatması güç ama şimdi iyi ki diyorum onunla evlenip hayatı kendime zehir etmemisim. Ve sonrasında o kadar harika bir insanla evlendim ki. Bir kere sen beni kiskanmıyor musun diye sordum " seni kiskanacagim her hangi bir senaryonun içinde barindiramiyorum sen zaten doğru olanı yaparsın " dedi. Hayatı böyle yaşamak cokk daha keyifli.