Aynen öyle çocuk olsa yarın öbür gün çocukları da kıyaslıcak hastalık ya bu ruh hali , ve bana da yansıtması onun gibi olmaktan korkuyorum açıkcası, söyledim gelmesini istemediğimi nişanlım da dedi annesine pelin rahat olamıyo dedi napayım şimdi herşeyde vardı buna da çağırmasan ayıp olur dedi ve benden de onay bekledi kayınvalide, bende hiç sesimi çıkarmadan olayları kendi akışımda çevirdim işim var dedim alışverişe çıkmadım onun gelemiceği zaman çıkardım ve kendi gelemedi diye eltim bütün gün kayınvalideyi aradı ,kayınvalide bile şaşırdı (10 senedir hiç aramadığın kadar aradın beni dedi gülerek) eltim eşi işten çıkınca koştur koştur yanımıza geldi ne aldık diye bakmaya ,kayınvalidemde ondan sonra sırf gelemedi diye ertesi gün onun gönlünü yapmak için alışverişe çıkardı ne aldığı ne yaptığı zerre umrumda değil ama bunun gayet normal bişey olduğunu kabul etmemeleri tuhaf onlar çıktı şimdi ben alındım mı alınmadım saçma buldum çocuk eyler gibi hareketleri normal zamanda ya da ihtiyaç için çıksalar da alınmam ki zaten çıkıyorlar ben çalışıyorum davet de beklemiyorum beni çağırmadılar izin günüme denk getirmediler de demiyorum yoksa düşünmeye kalkınsa bende düşünürdüm yani