Ya ben mi cok safim acaba.
Bazi insanlarin tarzi boyledir, hani laf sokar gibi gorunur ama aslinda muhabbet etmeye, kendini sevdirmeye, zararsiz oldugunu gostermeye calisiyordur ama yanlis ifade ediyordur, olabilir.
Masa kurma meselesinde kucuk gelin gelse de rahatlasam demesi bana laf sokma gibi gelmezdi, aksine beni daha nisanliyken kucuk gelin gibi goruyor diye dusunurdum.
Evet, kiskaniyor da olabilir.
Hani su an siz daha cok toz pembe bi hayatin icindesiniz, eltinizle hayatiniz su anda ayni yorungede ilerlemiyor, icinde kalanlar olabilir, esinden o da sizin gibi ilgi gormek istiyor olabilir, bu elti sifatiyla degil, arkadas olsaydiniz arkadas sifatiyla da esinden boyle bir ilgi bekliyor olabilirdi.
Ayrica kayinaileye bazi seylerde sitem edebilir, benim de nikahima gelmemis ama kayniminkilere gitmislerdi, ben de kismet dedim gectim ama bir icerlemistim yani, olabilir, bu eltiyi kiskanmak degil ki, sevildigini hissetmeyi istemek.
Ben oyle kanli bicakli olunacak bir sey de goremedim.
Aman ben hep iyi oldum aman abisiyle arasi bozulmasin diye diyebileceginiz kadar buyuk bir sey yasamamissiniz ki.
Bosuna kendinizi doldurmayin.
Ben yokken sogukmus da ben gelince iyi olmus diye de dusunmeyin.
Sonucta 10 yil diyorsunuz illa kirginliklar birikmislikler olmus olabilir, sizin gibi henuz yeni bir iliski baslamiyor ki sizin ne olacaginiz da belli degil.
He, elektriginiz uyusmadiysa da fazla muhabbet etmezsiniz, laflarina cevap verirsiniz, takmazsiniz olur biter.
Elti cunku cok da gorusulmeyince olunecek bir konumda degil.