bence yalan söyleme.
ama sana farklı davranmasına da izin verme.
ne demek erkek arkadaşının olmasına izin vermemek.
böyle bir izin hakkı yok sevgilinin.
ha hoşlanmadığı, bi terslik gördüğü bir arkadaşınla samimi olma diyebilir amenna,
ama kalkıp bana hiç erkek arkadaşın olmıcak diyen bir erkeğin olgunluğundan şüphe ederim.
bi kere ipleri onun eline çok vermişsin,
okul ne kadar inek bir okul da olsa elbet bir ortamı vardır, yoksa da sen oluştur, ikna kabiliyetini kullan azıcık, ben eski arkadaş ortamımdan çok sıkılmıştım sonra yeni bir grup oluşturmaya karar verdim, şimdi kızlı erkekli herkesi gaza getiriyorum, hadi kahve içmeye gidelim fal bakıcam size, hadi guitar heroya gidelim, hadi bilmemne konserine gidelim diye ben ayartıyorum resmen. istersen yaparsın çok basit, facetende ekle arkadaşlarını bırak çocuk da eklesin, eklesin ki gör kimlerle arkadaş, faceten arkadaşlık ilerletilmez ama kimin ne halt olduğu ortaya çıkıyor benim sevgilim çok kapatmak istedi faceini ben kapattırmadım, daha geçen gün bi topic açmıştım ona yavşayan bir arkadaşı beni silip faceten sevgilimin onu silmesine rağmen tekrar eklemiş mesela kız kanıtlamış oldu yavşaklığını face olmasa bunu nasıl anlardım? azıcık akıllı olun, ufak şeylerden belli eder kendini, ama hepsini yasaklarsan kendine güvensiz görünürsün, bırak gezsin arkadaşlarıyla aldatıcak olan boğazını sıksan yine aldatır ayrıca yerim yok kalıcak fln demiştin ama o kızlardan birinde kalırsın belki
bence sevgilinin yanına gidip bir bahaneden kendini göster bakalım sana uyuz davranan kız çıkacak mı belli olur samimiyetlerinden. tecrübe konuşuyor burda :)