- Konu Sahibi cokrenklikiz
-
şu ayrımı anlamıyorum onun kız arkadaşlarıyla takılmasına izin veriyosun ama o senin facendeki tüm erkekleri sildiriyo. sana neden bu kadar çok karışmasına izin verdin ki o istediği insanla takılsın ama sen kız olduğun için senin özgürlüğün elinden alınsın. çok sinirleniyorum böyle durumlara. bence kendini bu kadar çok ezdirme yalan söylemenede gerek yok o nasıl arkadaşlarıyla vakit geçiriyosa sende geçir.
iştee geçiricek arkadaşı yokkiii... o yüzden yalan söylemek zorundayım
bencede haklısınız ama ona gööre ben av mışım bakarlarmış bana benden hoşlanırlarmış ama ondan olmazmış erkeklere bakmazlarmış, herşey erkeğin elindeymiş bilmemne..
merhaba bayanlar :)
Daha önceki konularımda bahsetmiştim sevgilimin çok aktif biri olduğunu ve onu çok kıskandığımı. Ayrı şehirlerde yaşıyoruz onun kızlı erkekli bi arkadaş ortamı var, benim yok.. çesitli kuluplere üye çok kıskanıyorum benim yaşadıklarımı anlasın istiyorum, cuma günü sınıf arkadaşlarıyla mangala gitmişti hemde bana gitmeden önce aynı gün söyledi önceden demeye korkmuşbende çok kıskandım diyorumki acaba bende pazartesi günü sınf arkadşlarımla adalara mı gidiyorum desem :26: ama korkuyorum ortaya çıkar diye, bide bu aralar aşırı kıskanç faceimden bütün erkekleri sildirdi dün, ona göre kızla erkek farklıymş benm erkek arkm olamazmışş.. hemde aramız çok iyi bu aralar bozulucak şimdi korkuyorum ne yapsam karar veremedim ama benim yaşadklarımıda yaşasın istiyorum, ne yapsam bide şimdi en azından bi yere gitmeye korkuyo sonra ben gidersem oda iyice yüz bulursa diye düşünüyorum, bana yardımcı olursanız sevinirim..
eğer uzun süre beraberliğinizin devam etmesini istiyosan bu duruma katlanmamalısın. ikinizde eşitsiniz sonuçta ayrıca artık erkekler kadar kızlarda askıntı oluyolar. madem arkadaşın yok söyle o zaman çıkıp gezicem falan diye. bi arkadaş ortamı şart sana ama hem kendini yalnız hissedersin hemde sürekli o çıkıyo ben evdeyim diye kafanı yersin. en azından bi grup bulsan onlarla takılarak kafanı çok meşgul etmez bu sorunlar.
Yani senin erkek arkadaşlarını sildiyor face'inden ve kendi face'inde kızlar var değil mi...güzelimyanlış anlama da öyle etkisine girmişsin ki damdan atla dese atlayacaksın...aslında sen ne yapman gerektiğini çokiyi biliyorsun, neyin yanlışi neyin doğru olduğunu çokiyi biliyorsun sadece cesaretini toplamaya ihtiyacın var...
bence tam tersi bi kadin isterse, öyle böyle kalbi dolu olan bi erkegi ayarlar... ama kalbi dolu olan bi bayan onu elde etmeye calisan bi erkege bakmaz bile.
ve bence cok mantiksiz.. sen tüm erkekleri silcen o ama bayanlari silmicek. erkek kadin farkiymis.. erkek arkadasim silmiyosa bende silmem.. magdem silmemi istiyo o da silcek.. mecbur diye birsey yoktur tabiki.. ama bence böyle seyler karsilikli. aksi taktirde terazi dengeyi bozar.
ben bulsam o ortamı zaten.. öyle bi üniversitede okuyorumki etkinliğin e si yok, herkes ders peşinde. Hemde ailemin yanında yaşıyorum o öğrenci evinde filan ortamı var yani bide benim kıskançlıklarımı mantıksız buluyo.. yaa yarın gidiyorum desem mii :26: ama şimdi iyi aramız gerçi hem cumada okulu bitiyo dönüyo istanbula bilemedim, en çok onunda yüz bulup artık daha çok takılmaya başlarsa diye korkuyorum.
sen yazılanları okumuo musun cnm ya hala aynı fikir de misin?çok şaşırdım. sevdiğin insana yalan söleme kesinlikle. aramız bozulcak die onun her dediğini yapmak zorunda deilsin. o düşünmüo baksana aranızın bozulup bozulmucanı sen nie bu kadar dert ediosun anlamadım
ben senin konuna daha once yazmistim, erkek arkadasini hayatinin bu kadar merkezine oturttugun surece isin is ben sana soyliyim. hele kendinde oyle bi ayrim yapma hakkini bile bulmus. sorunu temelden halletmedigin surece bu yaptigin ona zannettigin gibi bi ders vermez bence. yani kendi kendine demez 'hmm sevgilimin arkadaslariyla gezmesi gercekten kotu hissettiriyomus en iyisi bundan sonra ben de bi yere gitmiyim' gibi bi aydinlanma yasamicak. sen once kendinin sonrada onun, disarda arkadaslariyla vakit gecirebilme gibi bi hakki oldugunu kabul etmezsen, aranizda boyle bi guven olusmazsa, yapmaya calistigin daha fazla kiskanclik kavgasindan baska bi ise yaramaz.
teşekkür ediyorum haklısınız ama arkadaşında dediği gibi beni bi erkek etkileyemez buna izin vermem ama erkekler öyle değil yaa, bide uzağızya korkuyorum bi kızla yakınlaşırlar filan diye olur yaani burada o kadar okuyoruzki cocuklarının annesini aldatıyolar, bu yüzden erkekli kızlı ortamlara sıcak bakamıyorumkıskanıyorum bu sorunumu çözmem çok zor... Ben hiç bişey yapmamama rağmen ilgi çekici biri olduğum için oda beni çok kıskanıyo ama bide onun gibi ortamım olsa ne yapıck acabaa.. Rahat olabilecek mi, mutlu olucakmı .. Aslında şuan yalan söylemek hiç istemiyorum.. Ama ne yaşadığımı anlasın istiyorum, görsün iyimi oluyomuş..
tmm bi yere kadar kıskanılır ama. herkesin bi arkadaş ortamı var. çocuk sen kıskanıosun die kız arkadaşlarıyla görüşemsin mi küssün mü? bu çok saçma. aynı şekilde sen de normal erkek arkadaşlarınla vakit geçirebilirsin. bunda bu kadar kıskanılacak bişe yok ki. bi de yalan sölüceksin o beni kıskansın die. bu daha da saçma. sen sevgiline sevgilinde sana güvenmeli. anlaşılan sizin ilişkiniz de güven sorunu var:26:
ztn sen kafana koymusun yalan sölemeyi. burda yazılanları pek dikkate almıosun. o yüzden burda vakit kaybetme bnce. sölediklerine kimsenin hak verceiini zannetmiorum cnm. sen de aynı şeyin sana yapılmasını istemezdin heralde
merhaba bayanlar :)
Daha önceki konularımda bahsetmiştim sevgilimin çok aktif biri olduğunu ve onu çok kıskandığımı. Ayrı şehirlerde yaşıyoruz onun kızlı erkekli bi arkadaş ortamı var, benim yok.. çesitli kuluplere üye çok kıskanıyorum benim yaşadıklarımı anlasın istiyorum, cuma günü sınıf arkadaşlarıyla mangala gitmişti hemde bana gitmeden önce aynı gün söyledi önceden demeye korkmuşbende çok kıskandım diyorumki acaba bende pazartesi günü sınf arkadşlarımla adalara mı gidiyorum desem :26: ama korkuyorum ortaya çıkar diye, bide bu aralar aşırı kıskanç faceimden bütün erkekleri sildirdi dün, ona göre kızla erkek farklıymş benm erkek arkm olamazmışş.. hemde aramız çok iyi bu aralar bozulucak şimdi korkuyorum ne yapsam karar veremedim ama benim yaşadklarımıda yaşasın istiyorum, ne yapsam bide şimdi en azından bi yere gitmeye korkuyo sonra ben gidersem oda iyice yüz bulursa diye düşünüyorum, bana yardımcı olursanız sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?