- 6 Ocak 2013
- 906
- 577
- 358
aynı iş yerinde çalışınca insan ister istemez karışıyo sorguluyo geçen hafta adamın biri gelip benimle konuştu diye 2 gün küs kaldı benimle
Ne olur bana yardım edin . Eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz. Eşim bayan çalışanların bazılarıyla samimi bugün onlardan biri eşimden tatlı istemiş eşimde bana söylemeden gidip kadına dilim pasta almış ben pastayı verirken gördüm kadına gösteriyodu. İşte bişey demedim eve gelince sordum ne aldın diye o da pasta dedi ben de dedim bana niye söylemedin veya sormadın istermisin diye oda sen yemezdin ki dedi. Bana ağır geldi gururum incindi biraz da kıskandım eşime anlatmaya çalıştım hissettiklerimi bana sert davrandı küfür etti istediğini yapabilirmiş öyle dedi beni görmek istemediğini söyledi. Benimle yapamadığını söyledi ondan özürdilemem gerekiyomuş çekip gitti evden sonra evde yalnızım şimdi çok mu üstüne gittim yardım lütfennnn
dur canım belki yapmıyordur yapsa pastayı alıp göz göre göre verirmiyuuh artık bu ne genişlik adam göz göre göre yapıyor
dur canım belki yapmıyordur yapsa pastayı alıp göz göre göre verirmi
başkalarına kibar karısına kaba..böyle dışarıdaki insanlara değer verip ailesine kötü davranan çok maalesef..canım eşi sorunca verdiği tepkiye bak küfretmiş yaparım demiş
hiç normal değil
Ne olur bana yardım edin . Eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz. Eşim bayan çalışanların bazılarıyla samimi bugün onlardan biri eşimden tatlı istemiş eşimde bana söylemeden gidip kadına dilim pasta almış ben pastayı verirken gördüm kadına gösteriyodu. İşte bişey demedim eve gelince sordum ne aldın diye o da pasta dedi ben de dedim bana niye söylemedin veya sormadın istermisin diye oda sen yemezdin ki dedi. Bana ağır geldi gururum incindi biraz da kıskandım eşime anlatmaya çalıştım hissettiklerimi bana sert davrandı küfür etti istediğini yapabilirmiş öyle dedi beni görmek istemediğini söyledi. Benimle yapamadığını söyledi ondan özürdilemem gerekiyomuş çekip gitti evden sonra evde yalnızım şimdi çok mu üstüne gittim yardım lütfennnn
bi de uste cikmis kucuk bey.. istedigini yaparmismis..Höst. O ne be. Bi de pişkin pişkin üste çıkmış. Benim kocam gidip bir kadına pasta alacak ve ben hiçbir şey demeyeceğim öyle mi? Bi de bana da almayacak üstüne üstün çekip gidecek? Adamın alnından vururum be....
bi de uste cikmis kucuk bey.. istedigini yaparmismis..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?