Zaten benim tavrım net. Bu sebepten bitirecek bir insan değil suratını asar en fazla. Ama bu konuda en hassas davranan en dikkat eden benken neden laf yiyen ben? Buna sinirleniyorum ( Ondan öncede dikkat ederdim )valla herkes herkesi olduğu gibi kabul etmeli ,etmiyorsa da değiştirmek için zorlamamalı ,,sonrada beim her istediğimi yapıyor diye başka şeylere takar
Doğru dedim evet ama sadece onları çok sevdiğim için yüzlerine gülüp arkalarından sallayan insanlar gibi hissettim kendimi buna üzüldümSenin dekolten nisanlini ilgilendirmez ki. Gayet dogru demissin,cok yiyorsa ablalarini kisitlasin.
Öyle birşey imkansız. Zaten ben kendim kapanmayı düşünüyorum diye ağzını aradığımda bile ben karışmam ama sende yapamazsın gibime geliyor birdaha düşün demişti :) ben şuan olumsuzlukları anlattığım için gözünüzde böyle biri canlanması normal. Sorunumuz sadece aşırı kıskançlıkSinir oluyorum namus bekçiliği yaptığını sanan tiplere. Nisan takmasaydı o zaman beyefendi göre bile seviyorlar kandırıyorlar is ciddiye binince oranı kapat şuranı kapat düzgün otur kalk. Valla düğünden sonra kapanmaya hazır ol.
Ben olsam boylesiyle evlenmeye korkarimDoğru dedim evet ama sadece onları çok sevdiğim için yüzlerine gülüp arkalarından sallayan insanlar gibi hissettim kendimi buna üzüldüm
Kendimden biliyorum ama inşallah her şey gönlünce olur :)Öyle birşey imkansız. Zaten ben kendim kapanmayı düşünüyorum diye ağzını aradığımda bile ben karışmam ama sende yapamazsın gibime geliyor birdaha düşün demişti :) ben şuan olumsuzlukları anlattığım için gözünüzde böyle biri canlanması normal. Sorunumuz sadece aşırı kıskançlık
Sanmıyorum çünkü ablalarını tarif ettiğim gibi aynı evde sürekli gördüğü şeyler zatenAblayı,abiyi bilemem de adam boynu bir parmak görünen her kadından tahrik mi oluyor acaba?
Ablasından tahrik olacak demedim ki...
Sanmıyorum çünkü ablalarını tarif ettiğim gibi aynı evde sürekli gördüğü şeyler zaten
Ablalarina da karisamaz kimse kimseye karisamaz
Benim de kardesim var bana duzgun otur diyecek varsa oyle bi cesareti buyursun desin
Tabi size de karisamaz , karistirmayin boyle devam edin ama ablalari da araya sokusturmayin , ablasina karissayfi bile size karismaya hakki yok
ablası veya değil sonuçta meme :))) onu görüp kafasını çeviren adam boyundan mı tahrik olur kiAblasından tahrik olacak demedim ki...
Tövbe estağfurullah!
Bu dahada fenaymışErkekler hep öyledir canım.. Ben boydan boya feraceli tesetturlu olduğum halde nisan alışverişinde açık dar birşey almasin diye görümce mi yollayıp uyarmıştı elbise denerken.. Sonuç ne oldu peki?
Nisanimda kinamda gorumcelerim sıfır kol, diz ustu ve dar kalem elbise giydi üçüde..
Onlara laf geciremiyormus, onlar başına buyrukmuş da ondanmis... Biz malız çünkü.. Yinede ailesini katma ters teper kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?