Kıskançlık...

Narincadi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
379
295
103
Hemen konuya giriyorum. Konu kıyafetime aşırı karışan nişanlım ve onu dinlemeyen ben
Göğüs dekoltesi konusunda aşırı takıntılı bir nişanlım var (oysa gögüslerim çok küçük ve hiç dekolte giymem doğal olarak )
Fakat artık bi sabrım taştı geçen elbise giydim boydan boya düğmeli olanlardan. Bacak kısmında sorun yokta vay efendim üstten bir düğme kapatcakmışım(zaten 2 düğme açık biride yakadaki istesende kapanmaz)
Tabikide kapatmadım fakat bunu ben ona başka birşel için sitem ederken yüzüme çarptı söylediklerimi dinlemedin diye. Banada geldileeeer
Ablanlara geçiremediğin sözleri bana geçirmeye çalışma henüz kocam değilsin hatta kocam olsanda bu değişmeyecek dedim. Nerde oturup kalkmasını bilirim diye çemkirdim ve daha fazlası. Şimdi size sorum ablalarını katmakla haddimi aştım mı? Çünkü pişman oldum sebebide ablalarını aşırı seviyorum. Ama bana bu konudaki baskısı canımı sıkıyor çünkü onlar evde/dışarda eğilip kalkarken bile dikkat etmiyorlar. Etekle otururken bile iç çamaşırları görünüyor. Kimsenin kıyafeti beni ilgilendirmez fakat ablaları bu durumdayken benim kıyafetimi en son eleştircek kişi de nişanlım diye düşünüyorum haksız mıyım?
NOT: Ablalarını konuya katmamın sebebi o gün dışarda birlikteydik ve eğilip kalkma konusunda nişanlımın onlara birkaç kez uyarısı oldu dikkat edin diye

valla herkes herkesi olduğu gibi kabul etmeli ,etmiyorsa da değiştirmek için zorlamamalı ,,sonrada beim her istediğimi yapıyor diye başka şeylere takar.not ilişkilerinize aileleri katmayın benden size tavsiye

valla herkes herkesi olduğu gibi kabul etmeli ,etmiyorsa da değiştirmek için zorlamamalı ,,sonrada beim her istediğimi yapıyor diye başka şeylere takar
Zaten benim tavrım net. Bu sebepten bitirecek bir insan değil suratını asar en fazla. Ama bu konuda en hassas davranan en dikkat eden benken neden laf yiyen ben? Buna sinirleniyorum ( Ondan öncede dikkat ederdim )

Sinir oluyorum namus bekçiliği yaptığını sanan tiplere. Nisan takmasaydı o zaman beyefendi göre bile seviyorlar kandırıyorlar is ciddiye binince oranı kapat şuranı kapat düzgün otur kalk. Valla düğünden sonra kapanmaya hazır ol.

Öyle birşey imkansız. Zaten ben kendim kapanmayı düşünüyorum diye ağzını aradığımda bile ben karışmam ama sende yapamazsın gibime geliyor birdaha düşün demişti :) ben şuan olumsuzlukları anlattığım için gözünüzde böyle biri canlanması normal. Sorunumuz sadece aşırı kıskançlık

Kendimden biliyorum ama inşallah her şey gönlünce olur :)

Ablalarina da karisamaz kimse kimseye karisamaz
Benim de kardesim var bana duzgun otur diyecek varsa oyle bi cesareti buyursun desin
Tabi size de karisamaz , karistirmayin boyle devam edin ama ablalari da araya sokusturmayin , ablasina karissayfi bile size karismaya hakki yok

Bu arada boyum nişanlımdan uzun. Yani daha doğrusu Türkiye standartlarına göre ben çok uzunum. Acaba zaten boyumla çok dikkat çektigim için mi böyle yapıyor?

Ablaların şahsına birşey söylememişsiniz ki, nişanlınız haddini bilecek ne size ne de ablalarına karışma hakkı yok.

Ablasından tahrik olacak demedim ki...
Tövbe estağfurullah!
ablası veya değil sonuçta meme :))) onu görüp kafasını çeviren adam boyundan mı tahrik olur ki

Erkekler hep öyledir canım.. Ben boydan boya feraceli tesetturlu olduğum halde nisan alışverişinde açık dar birşey almasin diye görümce mi yollayıp uyarmıştı elbise denerken.. Sonuç ne oldu peki?
Nisanimda kinamda gorumcelerim sıfır kol, diz ustu ve dar kalem elbise giydi üçüde..
Onlara laf geciremiyormus, onlar başına buyrukmuş da ondanmis... Biz malız çünkü.. Yinede ailesini katma ters teper kesinlikle

Bu dahada fenaymış

Istedigi gibi giyinen biriyle olsun.
Ne demisler biri ile ben bunu degisterebilir miyim diye degil ben bunu bu sekilde sevebilir miyim diye birlikte ol.
Kac yasinda kadinsin bu zamana kadar hayatin ve tercihlerin vardi o sekilde yasadin 2 degil 3 dugme 5 dugme acarim benim tercihim benim hayatim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…