Kıskançlık...

Benim çizdiğim sınırlar dahilinde karışma hakkı var. Beni rahatsız eden bu değil zaten sorumu bir kez daha okuyun

yarın o çizdiğiniz sınırların çok çok dışına çıkmaya kalkarsa ne yapacaksınız?
erkeğe yüz verirseniz astarını ister.
şunu yapma dediği çok basit bişeyi bile yaparsanız yarın size yol su elektrik olarak geri döner..

O cümleyi öyle kurdum ama zaten onlarada banada laf geçiremediği için sorun yok :)

Karşılığını alır canım. Ben boyun eğecek bir tip değilim sevgimden dolayı çözüm ararım basit şeyleri büyütmem fakat sabrım taştı mı benim yapabileceklerimi bilir. Sakin insanların sinirli anına denk geldiniz mi hiç :)

Çünkü benim biyerlerim asla açılmaz oturup kalkarken eğilirken dikkat ederim. Fakat ablaları bunu önemsemiyor ve konu kıskançlık değil namussa (birisi öyle yazmış) unuttuğu birşey var onunla aynı soyadı taşıyan ben değilim ablaları

tamam da ne gerek var?
sevgiyse o sizi sevmiyor mu?
sürekli böyle elin kompleksli, kendini geliştirememiş tiplerle arabuluculuk mu oynayacaksınız?
sizin tercihlerinize, yaşamınıza saygısı yok ama ben boyun eğmem diyerek bundan sıyrılamazsınız.

madem sevgi var o da sizi seviyorsa yaşamınıza saygı duysun.
siz de böyle şeyleri tartışmayla çözüm aramayla zaman kaybetmeyin o zamanı gezmeye eğlenmeye ayırın. :)

Abartmayın yahu adam yüzük attı demedim surat astı ki zaten kim istediği olmayınca surat asmazki. Herkes sorumu yanlış anlamış ben adamın kıskançlığında kısıtlamasında değilim o konularda haddini bildiriyorum rahat olun KK :))) benim sorum başka yahuu. Tartışma sebebi bu elbette (tartışma bile denmez aslında) ama sorum bu değil :)

Benim çizdiğim sınırlar dahilinde karışma hakkı var. Beni rahatsız eden bu değil zaten sorumu bir kez daha okuyun

ama karışma hakkı derseniz buna sınır olmaz ki

bir şeye ya karışılır ya karışılmaz az karışmak ya da sınırlı karışmak olmaz ki

dün sizin makul bulduğunuz kadarına karışmış bugün buna karışmış yarın daha fazlasına karışır

burada tecrübeli üyeler sana gelecekte olacaklarla ilgili tüyo veriyor bence bir dinle zira onlar da böyle basit şeylerle başladı emin ol..
dediğim gibi erkeğin bir dediğini yaparsan yarın bin beterini ister.
sana saygı duyacak o kadar. giyim kuşam bireyseldir.
bence dinle yoksa bugün ufak gördüğün şeyler yarın dağ gibi olunca yine soluğu buralarda alırsın. :)

Böyle saçma bir genelleme olamaz. Sizin hayatınızdaki insan ya herşeye karışıyor yada hiçbişeyinize karışmıyor mu yani?

İlişkim 2 aylık değil 8 yıllık. Bu dağ olmuş haliyse eyvallah üstesinden geliriz :)

Böyle saçma bir genelleme olamaz. Sizin hayatınızdaki insan ya herşeye karışıyor yada hiçbişeyinize karışmıyor mu yani?

soru bana değil ama benim hayatıma aldığım insanlar hiçbir şeyime karışmayan daha doğrusu karıştırmadığım insanlar oldu. bunu baştan net şekilde belirtince şuran açık mı gibi bir şey bile diyemiyor erkek.
ben kendime hayat arkadaşı arıyorum dadı değil.

evet karışmıyor

ben sizin benim izin verdiğim kadarına karışır cümlenize yazdım bunu

bakın o zaman karışmış olmaz ki siz kendi sınırınızı bilir ona göre hareket edersiniz

karışmak sizin yapmak istediğinize engel olmaktır

olayda düğmenizi açmak istemişsiniz ve buna karışmış

örneğin eteğimdeki düğmeye karışsa idi makul bulur kapardım ama üst düğmeme karıştı makul değil diyorsunuz

ama olay düğmenin orada ya da burada olması yahut bir yerinizin görünmesi değil ki buna karar verecek olanın siz olmanız

anlatmak istediğimi belki de yazarak ifade etmek zor örnek gibi olsun

tanışmıyoruz ikimiz yolda karşılaştık benim yanlışlıkla düğmem açılmış sütyenim ya da memem görünüyor siz de kibarca söylediniz ben size teşekkür ettim kapattım bu karışmak değil yardımcı olmak tabii ama ben dekolte giymişim siz de memen görünüyor kapat demişsiniz bu karışmak çünkü ben onu bilinçli olarak öyle yapmışım doğru ya da yanlış ben öyle yapmışım

asıl sorunuz da ablaları karıştırmam iyi olmamış değil mi diye

evet iyi olmamış

kimseyi özellikle de ailesinden kişileri erkeklere olumsuz örnek göstermemek lazım zira onlara yaptıramadım ama sana yaptırırım tavrı daha ağır basıyor

Ben bana hiiiç karışmayan ve hiç karışmadığım bir erkeği hayatımda istemem. Bunlar tercih meselesi işte. Karıştırmadıgım konularda var net tavır koyduğum şeylerde var burda herşeyi anlatamam tabiki. Sadece bu okuduklarınızdan bu sonuca varmanız normal o yüzden bişey diyemiyorum :)

düzgün birini arada bulasın :)

öyle demeyin ya. bulunuyor. şu ana kadar sevgililik diyebileceğim bikaç kişi oldu. arada flörtleri vs saymıyorum. şimdiye kadar kıyafetime karışan bi kişi bile olmadı. bi kişi bile. olsaydı da tahammül etmezdim. devamlı kendimi savunmak durumunda kalacağıma da yollarımı ayırırdım.
düzgün birini bulamayınca kötüye mi razı olmak zorundayız?

işte sıkıntı burada. elbette burada yazmadığın şeyler vardır ancak işte net tavır koymak zorunda kalmadığın, enerjini bunlara yormadığın, kendin olarak kabul gördüğün ilişki doğru ilişkidir.
ama henüz gençsin bunu anlaman zaman alacak. :)

Etek kısmını yanlış anlamışsınız öncelikle onu belirteyim. Orda sorun yok derken, istediğim kadar düğmeyi açtım ve buna birşey demedi. Sorun yok dediğim buydu. Karışsaydı ses çıkartmazdım anlamında söylemedim bunu.
İkinci olarakta, dekolteli değillerdi bol bluz vardı ve eğilince heryeri gözüktüğü için buna kızdı.
Son olarakta teşekkürler asıl soruma cevap veren biri çıkmış

ayrıca yanındaki kadının üstten iki düğmesine laf söyleyip kapatmaya çalışan erkek sokakta gördüğü hemen her ten parçasına ağzının suyu akarak bakıyodur. bence yani. kişi kendinden bilir işi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…