Sık sık söylerim bunu ona. "Ben böyleyim, işine geliyorsa"Istedigi gibi giyinen biriyle olsun.
Ne demisler biri ile ben bunu degisterebilir miyim diye degil ben bunu bu sekilde sevebilir miyim diye birlikte ol.
Kac yasinda kadinsin bu zamana kadar hayatin ve tercihlerin vardi o sekilde yasadin 2 degil 3 dugme 5 dugme acarim benim tercihim benim hayatim.
O işler öyle olmuyor diye biliyorum ben...ablası veya değil sonuçta meme :))) onu görüp kafasını çeviren adam boyundan mı tahrik olur ki
Dur korkutma beni lütfenO işler öyle olmuyor diye biliyorum ben...
Tesettürlü biri ne kadar açık giyinebilir ki?Erkekler hep öyledir canım.. Ben boydan boya feraceli tesetturlu olduğum halde nisan alışverişinde açık dar birşey almasin diye görümce mi yollayıp uyarmıştı elbise denerken.. Sonuç ne oldu peki?
Nisanimda kinamda gorumcelerim sıfır kol, diz ustu ve dar kalem elbise giydi üçüde..
Onlara laf geciremiyormus, onlar başına buyrukmuş da ondanmis... Biz malız çünkü.. Yinede ailesini katma ters teper kesinlikle
Canım ben kendimde kıskancım. Ne haddime kıskanç olmayan adam bulmak :))))şöyle adamları bulup kıskançlıkları ile uğraşacağınıza normal birini bulsanız rahat edersiniz.
düzgün birini arada bulasın :)şöyle adamları bulup kıskançlıkları ile uğraşacağınıza normal birini bulsanız rahat edersiniz.
Hayır tabikide. Eğilip kalkarken açılan yerler gördü bunun üzerine dikkat et diye kızdı. Kalabalık bir mekanda oldu bu olay ve bizim gördüğümüzü herkes görüyor bu durum anormal gelmiyor bana. Açılan biryer varsa tabiki uyaracak. Etraf küçük çocuklardan bile tahrik olan beyin doluyken...size karışması anormal
lakin bence ablasına karışması daha anormal
sizin onlara karışmıyorsunuz demeniz de bu nedenle olmamış
toplumun geneli sonuçta eşine karışmayı kabul ediyor az ya da çok karışma boyutunda olsa da
ama ablaya nasıl karışılır ki
yani ablaya düzgün otur mu dedi
senden mi öğreneceğim demedi mi abla
Hee adım başı varmış gibi konuşmuş :)))düzgün birini arada bulasın :)
Karışmayanına denk gelmedim. Yanımdayken giy ben yokken giyme diyenini bulabildim. Bu konu istisnamız oldu ve kızdığım için soluğu burda aldımGerçekten ben bunu anlamıyorum.
Ben açık giyerim,kapalı giyerim,kime ne?
Adam buna karışma kekoluğu gösterdiyse niye bu adamla beraberim diye kendimi sorgularım ben olsam.
Benim hayatıma giren hiç bir erkek karışmadı mesela.Karışmayanına denk gelmedim. Yanımdayken giy ben yokken giyme diyenini bulabildim. Bu konu istisnamız oldu ve kızdığım için soluğu burda aldım
Hayır tabikide. Eğilip kalkarken açılan yerler gördü bunun üzerine dikkat et diye kızdı. Kalabalık bir mekanda oldu bu olay ve bizim gördüğümüzü herkes görüyor bu durum anormal gelmiyor bana. Açılan biryer varsa tabiki uyaracak. Etraf küçük çocuklardan bile tahrik olan beyin doluyken...
Sadece kıskançlıkla kusursuz olmuyor bazı şeyler. Demekki hayatınıza birkaç kişi girmiş ve kıskanmayanları/kısıtlamayanları bile hayatınızdan bir şekilde çıkmış. Daha büyük meselelerde yapmak lazım o seçimleri. Ben tavrımı gösteriyorum ve böylede devam edicek zaten. Söylediğim gibi bu konudan bitircek bir insan değil. Benim yazdıklarımda da sorduğum soruyu dikkatli okuyun. Ablalarını katmakla hata mı yaptım diye sordum. Bu adamı hayatıma almakla hata mı yaptım diye değil.Benim hayatıma giren hiç bir erkek karışmadı mesela.
Çünkü o zihniyeti farkettiğim anda uzak durdum o kişiden.
Herkes seçim yapar iyi ya da kötü.
Ona göre de sonuçlarına katlanır.
Geniş bir bluz olunca eğildiğini düşün. O boşluktan göbek dahi gözükür :) ama birde düğmeli bir gömlek elbise ve içinde askılı olduğunu düşünün. Eğildim ne görünür?Ama tamam da ne kadar açılabilir ki
yani onu uyarması normal ise sizin açık düğmenizi kapatmanızı istemesi de normal
düğmeler kapatılmak içindir
sadece gömleklerin yaka düğmesi açılır ki kravat takmıyoruz
Benim çizdiğim sınırlar dahilinde karışma hakkı var. Beni rahatsız eden bu değil zaten sorumu bir kez daha okuyunbugün başka bir konuya da yazdım, bu kıskançlık değil, hadsizlik,
kapalı giyinen bir eş istiyorsa kapalı giyinen birini bulsun,
ben 5 yaşında çocuğumun bile kendi giysisini seçmesine karışmazken, bu adamlara yetişkin bir kadın olarak giysilerinize karışma hakkını nasıl veriyorsunuz anlamıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?