kıskançlık...

E sizin yapmayı planladığınız şey de ona saygısızlık, kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyi başkasına mı yapacaksınız?

Ayrıca bu ipler neyin ipleridir acaba, sevgilinizin yuları falan mı var?

Ben gerçekten anlamıyorum, ilişkilerde ille bir taraf hükmetmeli mi yani. Bana çok ters. Ne beni değiştirmeye çalışan birine, ya da ben "şöyle olsan daha iyiydi" dedim diye öyle olabilecek birine asla saygı duyamam, karşımdaki insanda en önem verdiğim şey karakteridir. Bakın o kadar yapmışsınız her buyurduğunu, size s** git diye bağırıyor, kendinize değer verseydiniz asla buna cesaret edemezdi. Zaten giydiklerinize karışması diğer çirkinliklerinin yanında sönük bile kalıyor, canınızı yakıp sokak serserisi gibi size ağız dolusu küfür eden birine nasıl hala sevgilim diyebiliyorsunuz, ben anlamıyorum.

onu çok sevdiğimi değer verdiğimi biliyor fakat önceden yaptığım şeylerden dolayı bana karşı güven sorunu var ve birazda haklı bu konuda beni kaybetmekten korkuyor bunu biliyorum ama bana içten içe hala çok sinirli acısını çıkarıyor işte ufacık şeyde bu yüzden direk sinirleniyor bunu konuştuk unutmaya çalışıyorum bana zaman ver dedi ama bende bunaldım bir kaç gün gözlüycem eger hala böyle olursa artık konuşucam kaybetmekten korktuğunu gayet iyi biliyorum geçen gün sarılıp ağladı

ben sana katılmıyorum. belli senin böyle bir problemin yok.olmadığı için bilemezsin.

neden katılmıyosunuz
silah zoruyla kanun hükmüyle mi yapmak
mecburiyetinde bırakılıyosunuz
insan istemediği bişeyi yapmaz normalde
yapıyosa gerçekten istemediğindendir

hayır şiddet yok bağırdığında kavga ettiğimizde fiziksel olarak canımı yakmaktan bahsetmedim ben ayrıca bir tarafın hükmetmesi değilde ikimizde eşittik aslında eskiden ben rahattım o da öyle ben yine böyle olsun istiyorum ayrıca o lafı şakalaşırken falanda kullanıyoruz çok kızdığında da kullanıyor bende öyle arkasından da gülüyor şaka yaptığımı biliyorsun diyor benim yinede canımı yakıyor garip yani

şakaysa o küfür ve sizde diyorsanız,niye yazarak serzenişte bulundunuz. sizi anlamakta pek zor hani...

neden katılmıyosunuz
silah zoruyla kanun hükmüyle mi yapmak
mecburiyetinde bırakılıyosunuz
insan istemediği bişeyi yapmaz normalde
yapıyosa gerçekten istemediğindendir

ben mecburiyetten değil ona saygı duyduğumdan çünkü oda bana aynı öyle. ya sonuçta bu kişi benim eşim olacak istemediği beğenmediği şeyleri söylicek tabi bende uyucam yada uymaya gayret edicem ama kırmıcam. beni asla kırmaz bu konuda o söyler böyle olmasın şöyle olsa iyi olur diye ikimizin iyiliği için kabul ederim. şuda bir gerçek <<kıskanılmak sahip çıkılmak kadar güzel birşey yok>> ben bunakarşı değilim ama tabiki bunlar çok ileri gitmemek şartı ile..

değişik bi sevgi anlayışınız varmış gerçekten
öyl iğrenç bi küfrü şakalaşırken kullanıyosunuz
pardon ama siz kahveden okey arkadaşı falan mısınız

saygı kavramı iki kişinin birbirinin
haklarına tecavüz etmediği sürece vardır.
yani ben böyle istemiyoken o böyle istiyosa
bu bana saygısızlıktır.
sizin anlattığınız fedakarlık yani sizin yaptığınız
.

biz üniversitede okuyoruz ve gülüşürken bir şaka yapıldığında bi s... git ya lafı argo ve küfürdür ama kullanılır bende çok küfür eden bi insan değilim ama yani örnek veriyorum kullanılır. bunu şaka yaparkende ve ciddi anlamda kavga ederkende söylediğinde bir kaç dakika sonra dalga geçiyorum hayatım biliyorsun diyor ben onun dalgamı geçtiğini yoksa ciddimi söylediğini hiç mi hiç anlamıyorum olay bu

Şu an aranızdaki problem sadece kıyafet veya nereye gittiğini haber verme tarzı şeyler olabilir, ama eğer ilişkiniz devam ederse, ve belki evlenirseniz hayatınızdaki en büyük hatayı yapmış olacaksın...
Psikolojin bozulacak, benliğini yitireceksin, o istiyor diye yapıp-yapmayacaksın pek çok şeyi.
Bir şeyden zevk almak yerine 'acaba o ne der?' diyerek yapacaksın...
Ne mesut bir hayat Allah düşmanımın başına vermesin...
Aklını başına devşir...
Sen 8 senenin hatrına bunlara katlanırken, o da 8 senenin hatrına bunları çektiriyor...
:umursamaz:
Bunun adı sevmek olamaz, bunun adı 'bencillik'

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…