çok haklısınız ben önceden arkadaşlarım anlatırdı çok kıskanç şunu giymeme izin vermiyor diye bende gülüp geçerdim hayatta böyle bişeye izin vermem ayrılırım direk derdim ama öyle olmuyormuş ilk sene bütün ipler benim elimdeydi kısaca istediğim şeyi giyerdim hesap vermezdim ve o zamanlar onu çok kırdım herşeye rağmen beni affetti çok kötü şeyler yaşattım ona bu yüzden bana acı çektiriyor her anlamda daha çabuk sinirleniyor çok iyiyken bi anda böyle oldu uzun zamandır hep eskisi gibi değilsin dediğimde direk sinirleniyor affedersiniz s... git lafını çok kullanıyor bağırıyor ben eskiye dönmesini istiyorum bana hep sevgini göster diyor şu an çok iyi ama arada sinirlendiğinde canımı yakıyor ben artık buna dur demek istiyorum çünkü eski halimi özledim sevgim aynı kalsa bile eski ben olmak istiyorum artık istediğim gibi yaşıycam tabi kıyafetime dikkat ederim eskiden baya abarttığımın farkındayım özen göstericem ama onada uyup tepeme çıkartmıycam! ipleri tekrar elime alıcam artık böyle olmalı