- Konu Sahibi SummerMiss
-
merhaba öncelikle 2 yıllık bir ilişkim var. ilk yıl böyle değildi istediğimi giyebiliyordum çok fazla hesap sorma yoktu şimdi ise son bir yıldır yani diz üstü elbise etek şort giyemiyorum denize falan giderken bile yani düşünün ve ben giyimime çok düşkün biriyim moda okuyorum bu durumu ona eger söylersem sevgisi azalıcak biliyorum o yüzden bir şey diyemiyorum miniyi seviyorum bu bir gerçek rahat giyinmek istiyorum eskisi gibi... ayrıca eger onunla çıkmadıysam mesela annemle olsa bile dakkada bir mesajla haber veriyorum ne zaman eve girdiğimi ne yaptığımı tamam bunda pek bir sorun yok ama güven eksikliği gibi geliyor. eskiden kimseyi dinleyemeyen ben şimdi kendimi tanıyamıyorum onu çok seviyorum onun beni sevdiğini biliyorum ama bunlar bana çok ters bilemiyorum :S :bbo:
merhaba öncelikle 2 yıllık bir ilişkim var. ilk yıl böyle değildi istediğimi giyebiliyordum çok fazla hesap sorma yoktu şimdi ise son bir yıldır yani diz üstü elbise etek şort giyemiyorum denize falan giderken bile yani düşünün ve ben giyimime çok düşkün biriyim moda okuyorum bu durumu ona eger söylersem sevgisi azalıcak biliyorum o yüzden bir şey diyemiyorum miniyi seviyorum bu bir gerçek rahat giyinmek istiyorum eskisi gibi... ayrıca eger onunla çıkmadıysam mesela annemle olsa bile dakkada bir mesajla haber veriyorum ne zaman eve girdiğimi ne yaptığımı tamam bunda pek bir sorun yok ama güven eksikliği gibi geliyor. eskiden kimseyi dinleyemeyen ben şimdi kendimi tanıyamıyorum onu çok seviyorum onun beni sevdiğini biliyorum ama bunlar bana çok ters bilemiyorum :S :bbo:
arkadaşlar hepinize öncelikle çok teşekkür ederim yorumlarınız için.
biz aslında oturup konuştuk ben mini etek sevdiğimi falan söyledim ben tayt çok giyerim o da tayt a takmış durumda giymiyorum artık anlaştık sayılır ama şöyle bişi var ki her yeni aldığım şeyi acaba kızar mı diye alıyorum ona aldıklarımı gösteriyorum üzerimde deniyorum ama artık öyle bişey ki diz üstüne çok kızıyor kafayı yemek üzereyim ona bunu nasıl açıklayabilirim nasıl kırmadan bozulmadan anlatabilirim bilmiyorum
sana tersse niye zorluyorsun demişsiniz onu çok seviyorum eskiden rahat giyindiğimde geleceği düşünmüyordum onunla çok da umurumda değildi şimdi ise geleceği düşündükçe ona uymak zorunda olduğumu hissediyorum bana karışma dediğimde ise tamam diyor fakat bu seferde söyle açıklayabilirim şimdi bana uymazsa evlensek hiç sözümü dinlemez gibi bir düşüncesi oluyor önceden onu o kadar çok sevmediğimi biliyordu şimdi ise ben ona bağlandıkça sanırım beni değiştirmeye çalışıyor :S
valla siz siz olmaktan çıkmış sadece onun istediği kız olmuşsunuz. buyurun devam edinBence çok normal.çünkü bendede aynı durum var. ben şuna inanıyorum eğer sevmese bukadar üstüme düşmez,kıskanmaz.. yani anlatabiliyormuyum güzel bir kızsan kii eminim çok güzelsindir sevgilin o yüzden seni dışardan sakınıyor . sadece ona güzel olman yeterli. bendede aynı herşeyime karışır zaten tartışmalarımız hep giysi konusuna. ama ben artık bıraktım kimin için süslenicem giyinicem. mini etek giyen ben artık etek giymiyorum. o öyle istiyor çünkü. alttan alıyorum tartışmıyoruz artık. sende bu duruma alışmaya bak bence.eğer ciddi düşünüyorsan tabi.. eğer ciddiysen seni beğenen beğenmiş zaten mini giymesende olur. ya ben böyle düşünüyorum. sevgiline hak veriyorum tabi kıskanıcak seni. seven insan kıskanırda karışırda.ama çok ileri gitmeden. bence bu konuda sevgilinle oturup konuş.orta bir nokta bulun. moda okuyosun senin işin bu çok ileri gitmeden istediğini giymen için onu ikna et bence. herşey giysi değilmiş ben bunu anladım boşuna tartışmışız. ben evet nasıl istersen desem sorun çıkmıcakmış ama ben öyle yapmadım. tamam desem zaten o kadar karışmıcaktı. ben hayır dedikçe o inat etti onu giymicen diye. bende en sonunda tamam dedim ama giyeceğimide giydim.sonradan orta bir nokta bulduk. göğüs açıklığı olmıcak. diz üstü etek olmıcak. ayrıca çok dar pantolon giyersem kiii hep öyle giyiyorum üzerine uzun bişe giyicem.giymesemde o uzun şey yanımda olacak.onunlayken istediğim gibi giyinicem ama onunla değilsem uzun şey mutlaka üstümde olacak. ama sonradan alıştım uzun giymeye.yani popomu göztermicek cinsten uzun. zaman ilerledikçe karışmamaya başladı çünkü artık onun istediği gibi giyinmeye başladım. mini eteği giymesemde olur ama aşkımı üzmek olmuyormuş. acısını ben çektim gene :1: eve ne zaman girdim nezaman çıktım söylerim.ya tabiki söylicem niye itiraz ediyimki sonuçta 8senedir beraberiz ondan gizli bişeymi yapıyorum.. oda öyledir evden çıkarken girerken kiminle,neyapıyor,nerde..herşeyi söyler sonradan sorun olucağına o anda söyler. biryere gideceği zaman mutlaka söyler arabasına bindiğini zaten telefonda konuşuyorduk herdk.biliyorum. bana kimse diyemezki şu tarihte sevgilin kızlarında bulunduğu biryerde oturdu diyemez çünkü ben önceden biliyorum zaten.demek istediğimi anlatabildiysem ne mutlu bana .
anlamadığım şu var
sevgili kişi istiyo diye kılık kıyafetlere sınır getiriliyo
ki buna bi mecburiyet ya da silah zoru yok
kendi rızanızla olan bişey istemezseniz yapmazsınız
e hadi yaptınız diyelim neden şikayet edersiniz..
şikayet konusu olacaksa neden yaparsınız..
bu soru böyle uzar gider..
çok güzel özlü bi söz var bunla ilgili
ya bu deveyi güdersin, ya bu diyardan gidersin..
çok haklısınız ben önceden arkadaşlarım anlatırdı çok kıskanç şunu giymeme izin vermiyor diye bende gülüp geçerdim hayatta böyle bişeye izin vermem ayrılırım direk derdim ama öyle olmuyormuş ilk sene bütün ipler benim elimdeydi kısaca istediğim şeyi giyerdim hesap vermezdim ve o zamanlar onu çok kırdım herşeye rağmen beni affetti çok kötü şeyler yaşattım ona bu yüzden bana acı çektiriyor her anlamda daha çabuk sinirleniyor çok iyiyken bi anda böyle oldu uzun zamandır hep eskisi gibi değilsin dediğimde direk sinirleniyor affedersiniz s... git lafını çok kullanıyor bağırıyor ben eskiye dönmesini istiyorum bana hep sevgini göster diyor şu an çok iyi ama arada sinirlendiğinde canımı yakıyor ben artık buna dur demek istiyorum çünkü eski halimi özledim sevgim aynı kalsa bile eski ben olmak istiyorum artık istediğim gibi yaşıycam tabi kıyafetime dikkat ederim eskiden baya abarttığımın farkındayım özen göstericem ama onada uyup tepeme çıkartmıycam! ipleri tekrar elime alıcam artık böyle olmalı
çok haklısınız ben önceden arkadaşlarım anlatırdı çok kıskanç şunu giymeme izin vermiyor diye bende gülüp geçerdim hayatta böyle bişeye izin vermem ayrılırım direk derdim ama öyle olmuyormuş ilk sene bütün ipler benim elimdeydi kısaca istediğim şeyi giyerdim hesap vermezdim ve o zamanlar onu çok kırdım herşeye rağmen beni affetti çok kötü şeyler yaşattım ona bu yüzden bana acı çektiriyor her anlamda daha çabuk sinirleniyor çok iyiyken bi anda böyle oldu uzun zamandır hep eskisi gibi değilsin dediğimde direk sinirleniyor affedersiniz s... git lafını çok kullanıyor bağırıyor ben eskiye dönmesini istiyorum bana hep sevgini göster diyor şu an çok iyi ama arada sinirlendiğinde canımı yakıyor ben artık buna dur demek istiyorum çünkü eski halimi özledim sevgim aynı kalsa bile eski ben olmak istiyorum artık istediğim gibi yaşıycam tabi kıyafetime dikkat ederim eskiden baya abarttığımın farkındayım özen göstericem ama onada uyup tepeme çıkartmıycam! ipleri tekrar elime alıcam artık böyle olmalı
ben sana katılmıyorum. belli senin böyle bir problemin yok.olmadığı için bilemezsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?