Kıskançlık!!!

Tek olmadığıma sevindim yorumları okuyunca

Evet ben de kadınlara karşı müthiş güvensizim. Haklı da olduğumu düşünüyorum açıkçası

Teşekkür ederim güzel yorumunuz içinn

Anaaa resmen sevaba giriyormuşuz da haberimiz yokmuş meğer Hoşuma gitti şimdi

Bende kıskancım ya
Allah kimseye vermesin yani çok kötü bir özellik olabiliyor bazen
Elinden geldiği kadar takmamaya çalış yinede kendine zarar verme :=)

Kesinlikle kiskancligin ozguvenle yada kisinin bakimli, guzel olmasiyla alakasi olmadigina inaniyorum. Eger adamin icinde varsa gozu disardaysa senin kendine ozguvenin olsa nolur olmasa nolur. Yada capkin bi erkekle beraberken ozguvenimizin tam olmasi neyi degistirir? Adriana lima bile komsusuyla aldatilmisken. Erkeklerin hatta kadinlarin bile ic ceke ceke baktigi bir kadin, ondaki ozguven hicbirimizde yoktur herhalde. Kusursuz bir fizik, mukemmel bir yuz egitim hersey var. karsindaki adamla alakali bu varsa icinde yapiyor. Bu durumda kiskanmak dogal bir durum oluyor. Kesinlikle seven insanin kiskandigi dusuncesindeyim ozguven falan hikaye.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cnm merhabalar. seninle daha önce bi konuda konuşmuştuk. kıskançlık gerçekten doğal olan bişey ve her insanda farklı boyutlardadır fakat senin boyutun biraz fazla. azaltmak için bu duruma alışmaya çalış. sonuçta birtek merhaba demiş.

Kendini yıpratırsın canım.Her şey dozunda güzeldir.

Belli etmeyeceksin fazla. Ben çatlasam da kıskançlıktan hiç belli etmiyorum.:2:

Zamanında yaşadığım tatsız tecrübelerden sonra bu hale geldim ve memnunum halimden. Aşırılığa gerek yok.

Allah'tan korkmuyorsa istediğini yapsın modundayım,nasıl olsa önüme çıkarır Allah.

Sanki biri beni yazmış gibi geldi
Tek bu durumda olan sen değilsin canım.. Baş etmenin yolu yok bununla varsa bi çözüm bende bileyim
Seven insan kıskanır arkadaş! Yine de elinden geldiği kadar görmezden gel.

Yaaa nası seviniyorum var ya ben de kendimi tek sanıyordum çünkü

Doğru aslında ya bu da mantıklı bir bakış açısı. Kıskançlık krizlerine girdikçe bu sayfayı açıp okuyacağım:)

Sorun bende zaten biliyorum onu Benimki fazla dediğin gibi canım. Ama kendimi durdurmaya çalışıyorum, daha diikkatliyim artıkk:)

Doğru aslında ya bu da mantıklı bir bakış açısı. Kıskançlık krizlerine girdikçe bu sayfayı açıp okuyacağım:)

Kıskandığını ne kadar belli edersen bi tarafları da o ölçüde kalkar. Bir şeye benzemese de bir nane olmasa da kendini fasulye gibi nimetten sayar. Ex'te çok yandı benim ağzım ama epey şey öğrendim.

dünyanın en çirkin erkeğini bile kıskansanız o erkeğin totosu kalkıyor. kadınların kıskançlığı aslında daha tatlı daha yumuşak olur erkeklere göre. uuu..erkeklerin kıskançlığı berbat berbat ötesi birşey

Kiskanclik insanin dogasinda var az veya cok.ancak fazlasi seni ve karsindaki insani yorar iliskini yipratir.aldatacak adam her halukarda aldatir.eger icinde yoksa adriana lima gelse kolay kolay kanina giremez.yoldan gecene bakti veya selam verdi diye karalar baglamak asiri bence.sonucta sevdiklerimizi bir fanusa koyup hayattan izole edemeyecegimize gore gundelik iliskilerdeki bu tur siradan iletisimlere tepki gostermemen gerekir kisacasi alisman gerekir.ha suphe cekici bir yakinlasma olur kiskanirsin bunu anlarim ama her selamdan her bakistan bi aldatma hikayesi yazmak cok yorucu be arkadasim.yormayin kendinizi bu kadar.kendine sevgiline ve iliskinize guveneceksin.hata yapana da yol vereceksin.gidecek olan gider.senin yaninda duran elini tuta seni seven adami da zorla kendinden sogutmayacaksin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence normal bende sevdicegimi kıskanıyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben kiskancligi soyle dusunuyorum: Bu duyguyu ben de yasiyorum bazi zamanlarda, veoyle ki biri sevgilisini kiskanir, biri gelinini kiskanir, biri parayi kiskanir, farketmez. Bana oyle geliyor ki, bir seye biraz vermem gerekenden daha fazla deyer veriyorsam, ve o seye sanki sadece ben sahip olmam gerektigini bilincaltinda dusunuyorsam o seyi kiskaniyorum gibime geliyor. Kiskandigimi hissettigim zaman durup o konuda dusunuyorum bir. Ve eyer yeterince o seye sahipp olmadigimdan dolayisi ise bu konu, o turup o konu neyse bunun icin ugrasiyorum, yada deyer verme oneceliklerimi siraliyorum.
Umarim yardimci olmustur sana bu yazdiklarim. :)

Son düzenleme:
Kıskandığını ne kadar belli edersen bi tarafları da o ölçüde kalkar. Bir şeye benzemese de bir nane olmasa da kendini fasulye gibi nimetten sayar. Ex'te çok yandı benim ağzım ama epey şey öğrendim.

Yok sevdalinka onu ben de gördüm o yüzden içimde tutuyorum artık Nadiren patladığım oluyor ama durduruyorum kendimi hemen

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için, mantığınız çok doğru aslında. Sanırım bu değer sıralaması oldukça mantıklı, deneyeceğim ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…