- 17 Mart 2012
- 6.664
- 2.417
- 448
- Konu Sahibi sweetywitch91
-
Merhabalar, uzun süredir bu forumu takip ediyorum kısmet bugüneymiş ilk konumu açıyorum:)
Benim uzun bir ilişkim var kızlar. sevgilimle liseden beri brilikteyiz. Hiç bir sorunumuz yoktu şu son bir iki seneye kadar. Dediğim gibi şu son bir iki sene çok kıskanmaya başladı. Önce ufak tefek kıyafetlerime laf söylüyordu. Sonradan dozajı arttırdı. Örneğin v yaka giymemi istemiyor. Diz altında etek giyersem sorun yok. Dizde giyersem bak kısa biraz diye uyarıyor sorun çıkmıyor pek ama dizüstü giydim mi tepesi atıyor. Oturunca nerelere çıkıyor yok herkes sana bakıyor. Ben sana kaç defa dedim sen hiç beni dinlemiyorsun falan filan. Ben giymek istediğimi söylüyorum. Benim tarzım bu ben bu kıyafetleri seviyorum diyorum. Evlenince evde istediğini giy millet benim sevgilime bakıyor ben kaldıramıyorum diyor Normal bile olsa elbise giyme güzel oluyorsun diyor. Hatta ve hatta saçlarım belimde uzun toplasana saçlarını çok dikkat çekiyor diyor. Sonra erkeklerle konuşmamı da istemiyor. Öyle böyle değil yani biri bir şey sorsun ya da konuştuğumuzu görsün anında gelir yanımıza. Sonrasında ne dedi diye sorar. Sen niye konuşuyorsun ne gülüşüyorsunuz der:S Telefoumdaki tüm erkekleri sildi. Benim telefonumda hiç kız var mı bak sen bana yetiyorsun sen de niye olsunlar falan dedi. Facebook twitter da öyle. Kendisi ne facebook ne twitter kullanıyor. Benim açmama bir şey demedi ama kim ne yazmış ne yapmış hep sorar biri rahatsız ederse söyle bak diye hep uyarıda bulunur. Aslında daha çok şey var benim şu anda aklıma gelenler bunlar. Bugün görüştük en son. Onun yakın arkadaşları da vardı . Çocuk ayrılırken elimi sıkmak istedi sevgilim hişşt dedi ve durdurduBu davranışları beni korkutuyor. Daha önce konuştum çok hatta olmaz bu böyle dedim ayrıldım. En fazla iki gün dayanabildim. O hep yazdı. Ben de seviyorum daynamıyorum ama bu böyle de gitmez ne yapıcam ben
Bu dozda bile mi?
Benzer bir durumdayız, benim erkek arkadaşım da dışarı onsuz çıktığımda ne giydin, içine çıtçıtlı badi giydin mi, üstüne başına dikkat ediyor musun.... hep böyle. Ama o yanımda yokken, o varken giydiğime karışmaz pek, tabii cok kısa olmadıgı sürece. Ama sizinki biraz aşırı ya, saçlarınıza niye kızıyor bu kadar da olmaz ki, v yakaya kızmak falan. Bana çok aşırı geldi. Uzun da bir ilişkiymiş ilişkinizi hırpalamak istemiyorsunuzdur belki ama bu detayları işler ciddiye binmeden önce konuşmalısınız, çünkü bu kadar kıskançlık sizi bunaltır fikrimce.
merak etme zamanla o farkında olmadan bu dozu düşürcek canım
Emin ol değişir ben öyle böyle değil çok kıskanctimm aynı sevgiliniz gibi, eşim bana dayandı sabretti beni bırakmadı ama geçti artık değilim ama benim değişecegime kimse inanmıyordu sonunuz ayrılık olur diyordu.olmadi ama şimdi eşim kıskanç oldu o hiç değildi oda değişti acaba kaçan kovalanir olayı doğrumu? O zaman birazda siz kıskanın belki ters teper[/Q
Denedim ben bunu aslında. En ufak bir şeyde kıskandım bu kız kim niye konuşuyorsun dedim trip attım falan. Sanki çok normlmiş gibi yaptıklarım tamam haklısın dedi kız saçmalama benim gözüm başkasını görür mü dedi sildi gözümün önünde numaralarını, yok bir daha dişi sinekle konuşmam sen iste dedi. Beyazı çok yakıştırıyorum ona beyaz giyme dedim yok bu gömlek üstünde çok güzel durmuş giyme dedim dalga geçer gibi gülerek hay hay dedi. Sakallarını çok seviyordu hep kirli sakal dolaşır kısaltır ama kesmezdi. Sana çok yakışıyor sakal başka kızlarda beğenir dedim olay çıkardım ertesi günü traş olmuş yanıma geldi. Ben bunları anlatınca millet daha ne istiyorsun salak mısın diyor bana. :44:
mini giymeni kıskanması filan hadi bi derece de, arkadası elini sıkarken sssttt demek nedir yahu? ergen mi bu kaç yasındasınız siz? arkadasına da sana da ne kadar ayıp etmiş, sanki cocuk elini sıkınca tahrik olacaktı, tey Allahım ya..
valla evlenince ya bu kıskanclıkları iyice artar ''sen artık benim kadınımsın'' mantığıyla, ya da tam tersi hiç kıskanmamaya, ilgisizlesmeye baslar ''nasılsa artık benim oldu bi yere gidemez'' mantığıyla.
bu riski alıp bu adamla evlenilmez, henüz sevgiliyken bu sorunu aşmaya calıssın
Emin ol değişir ben öyle böyle değil çok kıskanctimm aynı sevgiliniz gibi, eşim bana dayandı sabretti beni bırakmadı ama geçti artık değilim ama benim değişecegime kimse inanmıyordu sonunuz ayrılık olur diyordu.olmadi ama şimdi eşim kıskanç oldu o hiç değildi oda değişti acaba kaçan kovalanir olayı doğrumu? O zaman birazda siz kıskanın belki ters teper[/Q
Denedim ben bunu aslında. En ufak bir şeyde kıskandım bu kız kim niye konuşuyorsun dedim trip attım falan. Sanki çok normlmiş gibi yaptıklarım tamam haklısın dedi kız saçmalama benim gözüm başkasını görür mü dedi sildi gözümün önünde numaralarını, yok bir daha dişi sinekle konuşmam sen iste dedi. Beyazı çok yakıştırıyorum ona beyaz giyme dedim yok bu gömlek üstünde çok güzel durmuş giyme dedim dalga geçer gibi gülerek hay hay dedi. Sakallarını çok seviyordu hep kirli sakal dolaşır kısaltır ama kesmezdi. Sana çok yakışıyor sakal başka kızlarda beğenir dedim olay çıkardım ertesi günü traş olmuş yanıma geldi. Ben bunları anlatınca millet daha ne istiyorsun salak mısın diyor bana. :44:
Ama anladigim kadariyla siz çok seviyorsunuz öyle hissettim ayrilanazsiniz gibi geldi.bu nedenle çok takılma değişir inşallah özünde iyi bi insansa şiddet sinir ve karakter değişikliği olmuyorsa kıskanırken değişir ve koruyucu değildir ama bu saydıklarım varsa bilemem
Kiskancliktan cok ozguven eksikligi gibi sanki?
Alimli bir bayansaniz mesela en ufak sus bile dikkat cekiyordur. Hatta giydiginiz basit bir kiyafet bile. Bence bu boyle gitmez evlenince daha da beter olur. Demedi demeyin, ayrilmak istemiyorsaniz sevgilinizin psikolojik destek almasini saglayabilirsiniz ozguven eksikligi icin.
Aklima geldi de. Benim de babam aynen boyle, saclarimi salmama izin vermez, zaten acik giyinmiyorum ama ger seferinde kiyafetime laf eder. Sapka takmama izin vermedigi olmustur. Annem zaten bir rimel sursem o ne makyaj oyle bi kilo makyaj yapmissin der, cok havali oluyorsun diye gunes gozlugu takmama izin vermemisti mesela. Ki gozlerim hassas. Aileyken bile hic cekilmiyor evlenince hic katlanamazsin.
Ama anladigim kadariyla siz çok seviyorsunuz öyle hissettim ayrilanazsiniz gibi geldi.bu nedenle çok takılma değişir inşallah özünde iyi bi insansa şiddet sinir ve karakter değişikliği olmuyorsa kıskanırken değişir ve koruyucu değildir ama bu saydıklarım varsa bilemem
Ne şiddet ne sinir ne kötü bir laf hiçbir şey yok. Sesini yükseltmez bugüne kadar ağzından kötü bir laf duymadım ne bana ne başkasına karşı. Beni tutan da bu zaten. Mantığı her zaman önde olan bir insanım ama bu konuda bu eşeğe olan sevgim ağır basıyor.
Çocuk da zaten abi ayıp oluyor dediHaklı da yani. Ben bile bu huylarını biliyorum ama bu davranışına çok şaşırdım, utandım. Kendisi şakaya vuruyor hep yengen olur oğlum fanusta o falan diye ama ben o düşüncelerin şaka olmadığını biliyorum işte...
uzun bi iliskiniz olmasina ragmen neden sadece son iki yilda boyle oldu acaba ?
birsey mi yasadiniz guven sarsacak?
bi gitsin yahu balık mısın sen fanusta olucaksın? kendisi girsin bakalım fanusa ne kadar yasayabilecek o sekilde. kendi cevresindeki bütün kızlara farklı gözle mi bakıyor acaba, elini sıktığı her kızdan tahrik mi oluyor, arkadaslarının sevgilileri de dahil? bugün arkadasına elini sıktırmayan adam senin calısmana bile izin vermeyecek ve bi gün gelip gözü açılıp senden soğuduğunda (çok seviyor bu mümkün değil diye düşünme, nelerini gördük biz) sen dış kapının dış mandalı, el kızı olacaksın. olan gencliğine olacak, en güzel zamanlarını fanusta geçirdiğinle kalacaksın. benim üniversitenin son donemleri fanusta gecti de ordan biliyorum :)
o zamanlar daha kücüğüm tabi ve ilk sevgilim nasıl davranılır bilemiyorum biraz itaat durumu bende de vardı. erkek arkadaslarımla görüştürmezdi kardesim gibi gördükleirmle bile ama ben fanustan kendime tünel kazmıştım, 2. bir mail hesabı almıstım oradan her istediğm arkadasımla konusurdum, orijnal hesabımın sifresi vardı benden cok o kullanırdı (benmişim gibi kız arkadaslarımla konusup ağız aramıslığı bile var) o hesaptan konusacağım zaman için sifre koymustum arkadaslara, selam verirken bi kelime söylüyordum ki ben olduğumu anlasınlar, baska türlü yazmasınlar diye. ayrı sehirlerdeydik, uyuyorum deyip sokağa fırlardım, bi sekilde basa cıkıyordum yani. :) ilişki ilerledikce, ben tecrübelendikce kaybetme korkusunu sağlam aşılamıştım, ayrılıcam korkusuyla baya bi yontmustum benim odunu. sen fazla sımartmısısn bence. yerinde olsam o el sıkma mevzusunda öyle bi sırt cevirirdim ki, bir daha bana akrısacağı zaman 2 kere düşünürdü
bi gitsin yahu balık mısın sen fanusta olucaksın? kendisi girsin bakalım fanusa ne kadar yasayabilecek o sekilde. kendi cevresindeki bütün kızlara farklı gözle mi bakıyor acaba, elini sıktığı her kızdan tahrik mi oluyor, arkadaslarının sevgilileri de dahil? bugün arkadasına elini sıktırmayan adam senin calısmana bile izin vermeyecek ve bi gün gelip gözü açılıp senden soğuduğunda (çok seviyor bu mümkün değil diye düşünme, nelerini gördük biz) sen dış kapının dış mandalı, el kızı olacaksın. olan gencliğine olacak, en güzel zamanlarını fanusta geçirdiğinle kalacaksın. benim üniversitenin son donemleri fanusta gecti de ordan biliyorum :)
o zamanlar daha kücüğüm tabi ve ilk sevgilim nasıl davranılır bilemiyorum biraz itaat durumu bende de vardı. erkek arkadaslarımla görüştürmezdi kardesim gibi gördükleirmle bile ama ben fanustan kendime tünel kazmıştım, 2. bir mail hesabı almıstım oradan her istediğm arkadasımla konusurdum, orijnal hesabımın sifresi vardı benden cok o kullanırdı (benmişim gibi kız arkadaslarımla konusup ağız aramıslığı bile var) o hesaptan konusacağım zaman için sifre koymustum arkadaslara, selam verirken bi kelime söylüyordum ki ben olduğumu anlasınlar, baska türlü yazmasınlar diye. ayrı sehirlerdeydik, uyuyorum deyip sokağa fırlardım, bi sekilde basa cıkıyordum yani. :) ilişki ilerledikce, ben tecrübelendikce kaybetme korkusunu sağlam aşılamıştım, ayrılıcam korkusuyla baya bi yontmustum benim odunu. sen fazla sımartmısısn bence. yerinde olsam o el sıkma mevzusunda öyle bi sırt cevirirdim ki, bir daha bana akrısacağı zaman 2 kere düşünürdü
Bu turlerin cogu duzelmiyor, aksine artarak devam ettiriyorlar baskilarini. "Benimki duzeldi" diyenler istisna, bir de ne kadar duzelmisler? Belki de kadinlarin kendisi artik teslim olmus adamlarin kiskancligina, kimbilir...
Daha simdiden seni bu kadar ezmis, evlenince mi cekinecek saniyorsun? Aynen dedigin gibi evlenince psikopata donusecek, zaten simdi de pek farki yok psikopattan kusura bakma da. Yok erkeksiz is, Istanbul'un bir ucundan gelip seni arabayla goturmeler, kiyafetlerin 2 beden buyuk olsun, sacinin salikligina bile karismalar... Normal mi bunlar Allah askina? Evlenince evden adim attirmaz, ne perde acarsin, ne calisirsin. Sacini bile taratmaz, salas salas dolastirir sokakta. Aman kimse sana bakmasin diye! Bir yanlisini gordu mu acimaz. Zaten kendisi herseyi farkli algiladigi icin her yaptigin yanlis gorunur ona. Ozguvensiz, sorunlu insanlar bunlar. Ben boyle insanlarin siddete de meyilli oldugunu dusunuyorum.
Oyle konusmayla iknayla da duzelecegini sanmiyorum. Hastalik derecesinde kiskanc insanlarin akli farkli calisiyor. Bambaska bir zihniyetleri var. Sapik geliyorlar bana. Velhasili, ya bu deveyi gudersin, ya bu diyardan gidersin. Hoslanmiyorsan, ters geliyorsa ayril, hic duzelecegini sanma. Boyle bir kisiyle birlikteligi 10 kere, 20 kere dusunmek lazim. Ben olsam hic bulasmazdim. Yemisim 6 senesini, askini sevgisini. Bir omrum curuyecegine 6 senem gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?