Kıskançlık

Sevilmek , sahiplenilmek cok hos duygular.
Canim bence pat diye ayrilma.
Cek karsina sakin sakin konus anlat.
Zaten bir muddet sonra alisir o da eminim :))
Ama sirf bu sebepten ayrilmak..
Bana pek mantikli gelmiyor acikcasi..

Konuşucam yarın bakalım ne diyecek etkisi ne kadar sürecek.:44:

Öyle tepen atınca hemen yumuşamıycaksın emaz 10-15 gün görüşmüceksin ciddi olduğunu anlayınca düzelir

Gittikçe arttırırsa kaçılınmaaz son gibi duruyor:S acaba evliliği ertelesem mi biraz ?

ben ertele derim yani. biz o zamanlar ergendik biraz belki şuan değişmiştir o cocuk ama seninki evlenme çagındaysa değişmesi zor olabilir bence daralıyosan hemen evlenme değişmesi için çabala ama kolay değişmiyolar yani

Ben de tam bundan korkuyorum işte. Seviyorum deyince gözümüz bir şey görmüyor. Sonradan bu duruma düşmek var. Düşünüp düşünüp duruyorum.

Ergenken böyle değildi bu. Ergenken neyse tam tersi mi oluyor anlamadım yani off.

Ergenken böyle değildi bu. Ergenken neyse tam tersi mi oluyor anlamadım yani off.

canım bunu huy edindiyse ve giderek artıyosa yani hayat sana ilerde işkence olur önüne gecmen lazım. benim arkadasın sevgilisi seni camdan baktırmam falan diyomus her gttiğ yerde peşinde tuvalete gidemiyo kız böyle olmak ister misin :26: ama sonu oraya gider haberin olsun. depresyona girersin

Ben de tam bundan korkuyorum işte. Seviyorum deyince gözümüz bir şey görmüyor. Sonradan bu duruma düşmek var. Düşünüp düşünüp duruyorum.

Canım bak benim eşim çok seviyordu beni çok ilgiliydi,fakat ani ve aşırı bir siniri vardı..Nişanlılık zamanında bunu gördüğüm halde hiç takılmadım,aşkın gözü kör ya ..Simdi şiddet dolayısıyla boşanıyoruz karakolluk olduk çünki cinnet geçirdi ve ben durup düşündüğümde tedaviye ihtiyacı olanın o olduğunu,ama zamanında kendim göz göre göre onunla evlendıgımı gördum..Bu yuzden de ya tedavı olsun,ya da kurtar kendını...

bence karşınıza alıp güzel bi konuşma yapın

ikinizin de birer yetişkin birey olduğunu ve birbirinizi değiştirmeden sınırlarınıza saygı göstererek birbirinize yaklaşmanız gerektiğini belirtin en önemlisi de ilişki de orta yolu bulmak bence biraz senin istediğin biraz benim istediğim olsun yoksa evlilik hayatımız çok zor falan deyin

ben olsam böyle derdim yani çünkü bu sorun bence evlenmeden aşılmalı yoksa çok zorlanabilirsiniz zaten bence ideal ilişki kendinden çok fazla ödün verdirmemeli

Bak şuan okuyosun bunun yarın iş hayatı kısımda var o daha da zor olucak senin için ve Ozaman hiç çekilmiyorlar
Benimki Üni okumama bile karşıydı zor ikna ettim işe girdim burnumdan getirdi çıkacaksın erkeklerle konuşursun patronun oğlu orda olmaz bilmem ne çıkmadım ki ben inşaat sektöründeyim bütün gün erkeklerle muhattap oluyorum sonuç satınalma müdürü oldum direnmeden bi bok olamazsın bizdende olmazdı
Düzeltmek senin elinde istediğin şeyin neolduğunu doğru ve kararlı şekilde anlatırsan mutlu sona ulaşırsın

tabi ki de istemem. Şu anda kötü bir durumdayım zaten. Tatlı ve kibar biri aslınd öyle maço tarzı giymeyeceksin yapmayacaksın konuşmayacaksın demez. Sakin sakin neden istemediğini anlatır. Ben kabul etmezsem beni dinlemez ama konu kapanmıştıııır der konuyu değiştirir ya da şebeklik yapar. Hiç bir sorunumuz yok başka. Hal böyle olunca ayrılmak zor oluyor ama ayrılmamak da

o zaman yalandan ayrılacaksın :26: numara yapacaksın ama cok iyi yapacaksın. değiş yoksa bitti diyeceksin uzun süre görüşmmeyeceksin değiştim diyip dönerse ne ala dönmezse bitmiştir zaten. takıntıları sizin önunuze gecmiş demektir :26:

Ucuz kurtulmuşsunuz zarar da verebilirdi allah korusun. Çok dikkatli olmak lazım gerçekten. Sevgi bir yere kadar. Bu dediklerinizi kulağıma küpe yaptım. Bu durum düzelmeden evlenmicem kesinlikle.

Okulu temmuzda bitirdim. Eylülde işe başlıcam ve evet dediğiniz gibi şimdiden işi taktı kafasına. İlk hafat gelcekmiş beni alcakmış ordakiler birlikte olduğumuzu bilsinmiş. Bana mı güvenmiyorsun diyorum. Güvenmesem nereye kadar senin peşinden koşucam ne ilgis var diyor. Ben başkalarının aklından seni geçirmesine uyuz oluyorum hoş kız bile demesinler diyor. Benim iyi br hazırlık yapıp konuşmam gerekyor sanırım. her şeye verecek cevabı var ve bu cevapların çoğu beni daha çok korkutuyor.

inan bana hiç kıskanmamasından iyidir ve zamanla bu kıskançlığı yok olursa o zamanda beni kıskanmıyor dersin.... kıskanılmamak berbat bişey bence

hmm.. bu iyi bir fikirmiş aslında bu yolla takıntılarına ne kadar bağlı anlamış da oluruz. İleride psikopat olucaksa zaten değişemez di mi. Sevdim ben bunu evet.

hmm.. bu iyi bir fikirmiş aslında bu yolla takıntılarına ne kadar bağlı anlamış da oluruz. İleride psikopat olucaksa zaten değişemez di mi. Sevdim ben bunu evet.

evet canım sen böyle yap tamam değişecem deyip döndüğünde de şart sun inanmıyorum sana de psikoloğa gidicez o zaman de değiştiğine tamamen emin olmak istiyorum de. iki gun sonra tekrar ayn olmasın

Onun konuşmasına izin verme sen konuş sesini yükselt korksun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…