- 7 Aralık 2010
- 161
- 72
- 98
- 31
- Konu Sahibi Ecclicious
-
Bu durumda sizin de erkek arkadaslariniz yok demek ki.. bence anormal. Insanlari cinsiyetlerine gore ayirmadan arkadaslik kuruyorum ben.Ben gelemiyorum böyle şeylere.
Ortak arkadaslarımız tabi ki de olcak ama kendi kız arkadasları olamaz.
asosyalliği,bencilliği,başkası üzerinde hakimiyet kurma isteğini,kendini yetiştirememişliği KISKANÇLIK la adlandıranlara verdiğim cevabı vereceğim sana.Merhabalar..
ben çok fazla kıskanc biriyim.
6 aylık bi ilişkim var ve ben resmen paranoyak oldum.
Erkek arkadasım facete bir kız arkadasının veya bi kızın fotografını beğendiği için buyuk kavga ettik.
Bu bana normal gelmiyo,onun icinse cok normal. Yeni bi sınıfa değişildi ve sınıfında ki kızları eklemiş.
Delirdim resmen burda haklı olan ben miyim yoksa fazla mı abartıyorum bilmiyorum.
Kaç defa kavga ettik, uzaktayız birde. Haftada bi defa gorusuyoruz hafta sonları.
Her hafta sonu beğenmicem soz diyo sonra bi kaç hafta sonra yine aynı seyi yapıyo.
Bıktım artık ne yapmalıyım.
Bana göre anormal bir durum yok, yalnız erkek arkadaşınız size bir söz verdiyse o sözü tutmalı. Yapamayacağını düşünüyorsa o topa hiç girmemeli.
Yillardir arkadaslik yaptigim erkekler var kimse duygusala baglamadi.ben bi kızla bi erkeğin arkadas kalabildiğine inanmıyorum pek.
zamanla illa bi taraf duygusala baglıyo, hoslanıyo, benimsiyo.
ben bi kızla bi erkeğin arkadas kalabildiğine inanmıyorum pek.
zamanla illa bi taraf duygusala baglıyo, hoslanıyo, benimsiyo.
Belki bunu sen bilmiyosundur :)Yillardir arkadaslik yaptigim erkekler var kimse duygusala baglamadi.
En yakin arkadasim bir erkek. Ben evlenmek uzereyim, onun da uzun yillardir bir iliskisi var. Yillardir cift olarak gorusuruz. Sevgilisiyle gelinlik modelime kadar sectik. Inan oyle bir sey olsa farkederdimBelki bunu sen bilmiyosundur :)
Belki bunu sen bilmiyosundur :)
hayır üni 2. sınıf.pardon yaşlarınız kaç? lisede falanmısınız
Ben ortak arkadaslara söz etmedim zaten!En yakin arkadasim bir erkek. Ben evlenmek uzereyim, onun da uzun yillardir bir iliskisi var. Yillardir cift olarak gorusuruz. Sevgilisiyle gelinlik modelime kadar sectik. Inan oyle bir sey olsa farkederdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?