Kıskançlık

sarisincadi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2015
4
0
33
Kızlar merhaba. Yaklaşık 15 gün içinde nişanlım ve nikahım olacak tayin durumu için.erkek arkadaşım jandarma özel harekâtçı,Şırnak'ta.1 Yıldır Süren güzel bir birlikteliğimiz var,bir dediğimi iki etmez. Tek sorunumuz var kıskançlık,en baştan söylemişti bu konu haricinde herseye tamam derim diye. En son dün Kuaför sebebiyle kavga ettik. Bayan kuaföre saçımı yaptırmamı,başka bi Erkeğin saçıma dokunmasını istemediğini söyledi ve tartıştık. Şahsen çok yadırgadım bu düşüncesini.Nişan ve nikah arefesinde normal mi bu,böyle sorunlar yaşayan var mı ?

Yok artık :/
Kadın doktor Erkek doktor muhabbetine dönmüş bu olay :/ :KK43: Evlenince de yüzünü peçeyle kapattiracak mi acaba merak ettim :/

kıskançlığın birazı güzelde nişanlınız abartmış.evlenince kıskançlığın derecesi artar derler.ilerde sorun yaşamayın bence konuşun.

bir tek kıskançlığım var denilen erkakten korkun bence . kıskançlık tüm hayatı etkileyen bir konu bence. en basiti sizin yaşadığınız kuaför olayı. bir kaç gün sonra diyecektti alışverişe çıkma ben ne lazımsa listeden alırım. ben olmadan şuraya gitme. o doktor erkek ona gitme. bu kısa bu dar bu açık oooo uzar gider bu kıskançlık durumu kadının tüm hayatını etkiler bir tek kıskancım diyen erkek masum değildir bence. bu durum " bence sadece " niişan ve düğün sırasında değil tüm yaşam boyunca normal değildir.

Bazi erkekler bu kadar detaya iniyor bunu boyle yasayan bir arkadasimda oldu sahsen takintiliysa eger ve seviyorsan bu basit bi mevzu kirmaya degmez bayan kuafore gideceksin yapicak bir sey yok gibi...

X