Kıskançlık

tazegelin22

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2015
284
51
18
35
Mrb bayanlar ben bir buçuk yıllık evliyim .evliligimin ılk ayları Kv problemlerınden tartışmalı geçti Allah'a şükür sımdı mutluyuz ben eşimin degerını yeni yeni anladım onu daha cok sevmeye başladım. İçten içe cok kıskanıyorum yerı gelıyo aklıma biley düştükçe yeminler ıstıyorum ondan beni aldattın mı hıc aldatmıcagına yemin et falan hergün konusu gecıyo ve hiç yoktan eşim düzgün biri yapmadığına eminim ama ben ona sormaktan kendimi tutamıyorum ve korkum Ada'mın aklına sokmak lütfen ne yapmam lazım kendıme Nasıl engellemelıuım doktora bıle gıtmeyi düşünüyorum cok cıddı benım için rüyalarıma bıle giriyo eşimi ayartıyolar falan garıp garıp rüyalar

Bir gün birisi eşinizin aklını başından alabilir. Sen de aşık olabilirsin 5 yıl sonra birine. Hayatın garantisi yok. Şimdiden bunun için eşini germe. İyi biri
Ki sesi çıkmıyor. Allah ayırmasın. Bu düşünceyi atamıyorsan kafandan gerçekten doktora git.

Fikirleri cok merak ediyorum. Bende asiri kiskancim. Ruyalarimda falan gorurum esimi hep. Esim hic rahatsiz olmaz ama Cevremdekiler hastalik derecesine gelmis derler hep. Bakalim..

Bilinçaltınıza fazla soktuğunuz için bu durum takıntı haline gelmiş,eşiniz yapmasa bile bir gün yapacağı tutar bu kadar denirse bence de bir doktora görünün.

Esine bu durumu izah et degikse yakinda esin aldatir semi neden derse bu bana guvenmiyor zaten der cok sıkıyor zaten der aldatir sana sevgisi azalir benn sana diyim.

Esine bu durumu izah et degikse yakinda esin aldatir semi neden derse bu bana guvenmiyor zaten der cok sıkıyor zaten der aldatir sana sevgisi azalir benn sana diyim.
Ben de cok kiskanctim soykesim ona o ne dedi biliyomusun sen boyle susunirsen ben de oyke susunurum der bana bu dusunceler yaptirir der

Bu kanıya nerden vardin aldatir falan diye adam sana karsi iyimis zaten nediye adamin kafasina bunlari sokuyorsun, adam yapmadiysa bunlari kafasina soka soka yaptircaksin sonunda uzmanlar bile soyluyor siz soyledikce bunlari adam yaparmiş o yuzden bu dusuncelerden kurtulun bir uzmana veya kendinizi kontrol altina alip esinize soylemeyin bu tur seyleri,kendinize guveninzmi eksik nedir anlamadim iyi giden evliliginize yazik ediyorsun, bol dua oku umarim bu duşüncelerden kurtulursunuz

allah korusun o başkasına bakarsa mahvolurum dıye dusunuyorum sus hıc yoktan sus bahsetme adama bısey dıyorum kendıme yok ya yok durduramıyorum kendımı hastalık derecesıne geldı gorudugum ruyaları bılsenız

Canım fazla düşünme böyle şeyleri bir şeyi kırk kere söylersen gerçek olurmuş seni üzmek istemiyorum ama bende rüyalarımda aldatıldigimi görüyordum ve bir gün gerçek oldu aklından geçirme ki gerçek olmasın inşallah da öyle birşey yapmaz

aslında guvenım coktur benım esişm ayrıca bende 17 yas buyuk yanıma yakıstırmazlar bıle ama ıste cok sevdıgımden kaybetmek ıstemıyorum cunku oyle bısey yaparsa bosanırım ve bunu gercekten ıstemem

Böyle gidersen kocanı mutsuz edersin. Tedavi olman da fayda var. Bu endişelerini eşin ile hiç paylaşma. Erkekler özgüvenli, kendilerine güç veren kadınlardan hoşlanıyorlar. Onlar da sadece insan. Onların da desteğe ihtiyacı oluyor. Kuru kuru sevmek yetmez. Arkasında güçlü biri olduğunu hissetmesi gerekir. Sürekli mızmızlanırsan kaçar.

ya ben mi anormalim acaba?baska isiniz mi yok anlamadim ki..yaparsa da yapsin dunyanin sonu mu?esya gibi sahipleniyorsunuz insanlari..

ya ben mi anormalim acaba?baska isiniz mi yok anlamadim ki..yaparsa da yapsin dunyanin sonu mu?esya gibi sahipleniyorsunuz insanlari..
siz hiç sevmedınız galıba nasıl bı yorum bu eşimden bahsedıyorum sevgılımden degıl hayat arkadasım olacak ınsan tabııkıde kıskanıcam benım bıraz fazla ama normalı bu

siz hiç sevmedınız galıba nasıl bı yorum bu eşimden bahsedıyorum sevgılımden degıl hayat arkadasım olacak ınsan tabııkıde kıskanıcam benım bıraz fazla ama normalı bu
yo sevdim.kiskanclik sevgiden degil bence.hayati zehir edinde nasil ederseniz edin zaten aman ne haliniz varsa gorun

cok mutluyuz oyle kavgalrımız yok artık sorrarkende kıbarca cok sevıyor
yo sevdim.kiskanclik sevgiden degil bence.hayati zehir edinde nasil ederseniz edin zaten aman ne haliniz varsa gorun
belki haklısın ılerde zehır edebılıırm ama suan ıyıyız o yuzden yardım ıstıyorum daha yolun basındayken huzrulu mutlu gelecegımız mahvolmasın dıye kendıme dur demek ıcın bılmem anlatabıldım mı

aslında guvenım coktur benım esişm ayrıca bende 17 yas buyuk yanıma yakıstırmazlar bıle ama ıste cok sevdıgımden kaybetmek ıstemıyorum cunku oyle bısey yaparsa bosanırım ve bunu gercekten ıstemem
Kendine yazik edyorsun canim onu bukadr kafana takarsan soylediklerin gercek olur unutma akla gelen başa gelir cok ysaddim bu tur dusunceleri dusündukce basima geldi bir cok konuda boyle oldu malesf calismiyirsun galiba birseyler meskul ol sevdigin seyleri yap eşini kendi merkezine fazla koymussun oyuzden bu düsunceler tabiki sevip kaybetmekten insan korkar ama diyorumya aklina gelen basina gelir canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…