Kıskançlık

dıkkat edıcem bıraz olmazsa doktora gıtmelıyım

Bu kiskanclik degil ki siz takinti yapmissiniz aldatmayan adam israriniza dayanamayip aldatacak o zaman goreceksin kiskancligi. Kendinize güvenin sonra karşınızdakine güvenin.

siz hiç sevmedınız galıba nasıl bı yorum bu eşimden bahsedıyorum sevgılımden degıl hayat arkadasım olacak ınsan tabııkıde kıskanıcam benım bıraz fazla ama normalı bu
Canim ayni beni anlattin. Bende ilk evlendigimdr senin gibiydim. Hastalik boyutunda. Devamli soru sorardim. Benden eski konustugu kisilerle ilgili filan. Kafama birsey takardim birseyler üretip küsüp saatlerce aglardim. Ama sonra esim boyle sanki sogurmuş gibi oldu. Bende yavas yavasta olsa bu huyumu birakTim. Bende rüyalarimda görürdüm gece kalkip aglardim. Sabahta esime bakasim bile gelmezdi. Ama simdi normalim. Birde ben kimseye güvenmezdim onunda etkisi vardi. Simdi eşime guveniyrm. Ama oyle asla yapmaz gibi birsey de Diyemem neler goruyoruz okuyoruz. Allah şasirtmasin .. En guzel gunlerini berbat etme derim ben sana.. Eşin senden sogur dikkat et ..

Takıntı yapmışsın psikoloğa danışabilirsin. Eşin şuan ses çıkarmıyor ama bir yerden sonra tepki verirse zoruna gider bu nedenle bu tavrından vazgeçmeye çalış derim hem böyle yaparak kendini ezik duruma da düşürüyorsun kendine güvenli dur ve kendine güven

Bence asıl sorun neden bu kadar kendinize güvenmiyorsunuz? Kendinize mi kocanıza layık görmüyorsunuz yoksa kocanızın gözü dışarda gibi mi geliyor? Bu kadar aşırı boyutta olması güvensizlik gibi geldi bana ya kendinize ya eşinize. Yani yaptığı bir şey yokken bu kadar şüpheci olmanızı anlamadım. Hadi bir iki teşebbüsü olsa affetseniz anlayacağım da öyle de değil diyorsunuz o zaman neden yani?

Kesinlikle doktora gitmelisin cok cok fazla bu kıskanclik, bu saplanti. Öyle bişey düsünmeyen adamın aklına sokarsın. Ne kadar baskı yaparsan ne kadar yasak olursa o kadar tatlı gelir

siz hiç sevmedınız galıba nasıl bı yorum bu eşimden bahsedıyorum sevgılımden degıl hayat arkadasım olacak ınsan tabııkıde kıskanıcam benım bıraz fazla ama normalı bu

Normalleştirmeyin lütfen. Bunun sevgililikle veya evlilikle alakalı olduğunu da sanmıyorum. Bir insan kıskançsa sevgiliyken de kıskanır evliyken de kıskanır.
Mesela ben cidden durduk yere aldatır diye düşünmüyorum kıskanmıyorum kolay kolay. Dört yılda toplamda bir ikidir kıskandığım olay. Sürekli böyle bir duyguyla yaşanmaz yani çok yorucu. Kendinize gareziniz mi var? Bir uzmanla görüşmelisiniz bence kendinize zarar

hayır hıc bı suphelı hareketı olmadı sadece ben onu kaybetmek ıstemıyorum cunku aldatma olursa bosanırım ve o bılıyo .ilerde ona yılarımı verdıkten sonra aldattıgını ogrenme dusuncesı aklına sokma dusuncesı hayatım mahvolur ya karma karsıık duygular ıcındeyım

ben sevgılılerımı kıskanmadıgım için bana evlıyken kıskanmak normal geldi garez konusunda haklısınız kendıme cok buyuk yanlıs yapıyorum

bana göre yemin etmek çok büyüktür ..ve büyük konuşmaktır
insanız yaa bugün yemin ederiz yarın ettiğimiz yemini yutabiliriz

bu güne kadar neyi yapmam dediysem ,büyük konuştuysam hepsini
yutmuşum dur

eşinize bunu kendi ellerinize yapmayın

gidin dr duygu kontrolünü öğrenin

eşin birşey demediğine göre kıskanılmak hoşuna gidiyo olabilir. ve bazı erkekler ne kadar bahsedersen bahset kendisi için bu tür şeyleri yapabileceğini düşünmez çok da büyütme derim tabi. siz fazla kafanıza taktığınız için dile getiriyosuz kendinizi tamamen olmasada geri çekin bence. Doktorluk bi durum yok ayrıca.

tşk ederım

Bencede doktora gidin,eşiniz için çok zor bi durum olsa gerek

O sacmaliklari eski sevgilime bende yapmistim.Hepsi bos.Adam yemin etse nolcak etmese nolcak aslinda ama o an icin rahatliyor saniyorsun iste.Boyle devam etme evliligini gercekten gereksiz yere yipratirsin.Hele erkekler boyle seylere bir susar 2 susar fazla katlanmaz
Bizede esimiz surekli aldattigimizi ima etse
Aldatacakmisiz gibi davransa ne kadar asik kalabiliriz gunun birinde sogutursun kendinden
Bu konuyu ihmal etme git psikologa

Bence kıskanç kadınlar yada kıskanç erkeklerin partnerlerini ittiği kadar başka hiç birşey itemez. Eğer aranızda sorunların çıkmasını istiyorsanız ve eşinizin/sevgilinizin sizden soğumasını istiyorsanız kıskanmaya devam edebilirsiniz. Yada kendinize biraz daha güvenip bu tarz kuruntulardan kurtulun.

Lutfen daha once actigim "yersiz kuruntularim" ve "iyilesemiyorim" konularimi oku. Belki senden cok daha zor durumdaydim. Psikiyatriste gittim dogumdan sonra. Okb teşhisi kondu. 6 aydir ilac kullaniyorum. Sukurler olsun cok cok iyiyim. Gulup geciyorum simdi.
Mutlaka destek alin. Ne kadar aci verdigini cok iyi anliyorum. Seni en iyi anlayanlardan biriyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…