- 13 Mart 2015
- 284
- 51
- 18
- 35
- Konu Sahibi tazegelin22
-
dıkkat edıcem bıraz olmazsa doktora gıtmelıyımKendine yazik edyorsun canim onu bukadr kafana takarsan soylediklerin gercek olur unutma akla gelen başa gelir cok ysaddim bu tur dusunceleri dusündukce basima geldi bir cok konuda boyle oldu malesf calismiyirsun galiba birseyler meskul ol sevdigin seyleri yap eşini kendi merkezine fazla koymussun oyuzden bu düsunceler tabiki sevip kaybetmekten insan korkar ama diyorumya aklina gelen basina gelir canim
Canim ayni beni anlattin. Bende ilk evlendigimdr senin gibiydim. Hastalik boyutunda. Devamli soru sorardim. Benden eski konustugu kisilerle ilgili filan. Kafama birsey takardim birseyler üretip küsüp saatlerce aglardim. Ama sonra esim boyle sanki sogurmuş gibi oldu. Bende yavas yavasta olsa bu huyumu birakTim. Bende rüyalarimda görürdüm gece kalkip aglardim. Sabahta esime bakasim bile gelmezdi. Ama simdi normalim. Birde ben kimseye güvenmezdim onunda etkisi vardi. Simdi eşime guveniyrm. Ama oyle asla yapmaz gibi birsey de Diyemem neler goruyoruz okuyoruz. Allah şasirtmasin .. En guzel gunlerini berbat etme derim ben sana.. Eşin senden sogur dikkat et ..siz hiç sevmedınız galıba nasıl bı yorum bu eşimden bahsedıyorum sevgılımden degıl hayat arkadasım olacak ınsan tabııkıde kıskanıcam benım bıraz fazla ama normalı bu
Inslalh canim allah huzurunuzu daim etsindıkkat edıcem bıraz olmazsa doktora gıtmelıyım
siz hiç sevmedınız galıba nasıl bı yorum bu eşimden bahsedıyorum sevgılımden degıl hayat arkadasım olacak ınsan tabııkıde kıskanıcam benım bıraz fazla ama normalı bu
hayır hıc bı suphelı hareketı olmadı sadece ben onu kaybetmek ıstemıyorum cunku aldatma olursa bosanırım ve o bılıyo .ilerde ona yılarımı verdıkten sonra aldattıgını ogrenme dusuncesı aklına sokma dusuncesı hayatım mahvolur ya karma karsıık duygular ıcındeyımBence asıl sorun neden bu kadar kendinize güvenmiyorsunuz? Kendinize mi kocanıza layık görmüyorsunuz yoksa kocanızın gözü dışarda gibi mi geliyor? Bu kadar aşırı boyutta olması güvensizlik gibi geldi bana ya kendinize ya eşinize. Yani yaptığı bir şey yokken bu kadar şüpheci olmanızı anlamadım. Hadi bir iki teşebbüsü olsa affetseniz anlayacağım da öyle de değil diyorsunuz o zaman neden yani?
ben sevgılılerımı kıskanmadıgım için bana evlıyken kıskanmak normal geldi garez konusunda haklısınız kendıme cok buyuk yanlıs yapıyorumNormalleştirmeyin lütfen. Bunun sevgililikle veya evlilikle alakalı olduğunu da sanmıyorum. Bir insan kıskançsa sevgiliyken de kıskanır evliyken de kıskanır.
Mesela ben cidden durduk yere aldatır diye düşünmüyorum kıskanmıyorum kolay kolay. Dört yılda toplamda bir ikidir kıskandığım olay. Sürekli böyle bir duyguyla yaşanmaz yani çok yorucu. Kendinize gareziniz mi var? Bir uzmanla görüşmelisiniz bence kendinize zarar
bana göre yemin etmek çok büyüktür ..ve büyük konuşmaktırMrb bayanlar ben bir buçuk yıllık evliyim .evliligimin ılk ayları Kv problemlerınden tartışmalı geçti Allah'a şükür sımdı mutluyuz ben eşimin degerını yeni yeni anladım onu daha cok sevmeye başladım. İçten içe cok kıskanıyorum yerı gelıyo aklıma biley düştükçe yeminler ıstıyorum ondan beni aldattın mı hıc aldatmıcagına yemin et falan hergün konusu gecıyo ve hiç yoktan eşim düzgün biri yapmadığına eminim ama ben ona sormaktan kendimi tutamıyorum ve korkum Ada'mın aklına sokmak lütfen ne yapmam lazım kendıme Nasıl engellemelıuım doktora bıle gıtmeyi düşünüyorum cok cıddı benım için rüyalarıma bıle giriyo eşimi ayartıyolar falan garıp garıp rüyalar
eşin birşey demediğine göre kıskanılmak hoşuna gidiyo olabilir. ve bazı erkekler ne kadar bahsedersen bahset kendisi için bu tür şeyleri yapabileceğini düşünmez çok da büyütme derim tabi. siz fazla kafanıza taktığınız için dile getiriyosuz kendinizi tamamen olmasada geri çekin bence. Doktorluk bi durum yok ayrıca.Mrb bayanlar ben bir buçuk yıllık evliyim .evliligimin ılk ayları Kv problemlerınden tartışmalı geçti Allah'a şükür sımdı mutluyuz ben eşimin degerını yeni yeni anladım onu daha cok sevmeye başladım. İçten içe cok kıskanıyorum yerı gelıyo aklıma biley düştükçe yeminler ıstıyorum ondan beni aldattın mı hıc aldatmıcagına yemin et falan hergün konusu gecıyo ve hiç yoktan eşim düzgün biri yapmadığına eminim ama ben ona sormaktan kendimi tutamıyorum ve korkum Ada'mın aklına sokmak lütfen ne yapmam lazım kendıme Nasıl engellemelıuım doktora bıle gıtmeyi düşünüyorum cok cıddı benım için rüyalarıma bıle giriyo eşimi ayartıyolar falan garıp garıp rüyalar
tşk ederımeşin birşey demediğine göre kıskanılmak hoşuna gidiyo olabilir. ve bazı erkekler ne kadar bahsedersen bahset kendisi için bu tür şeyleri yapabileceğini düşünmez çok da büyütme derim tabi. siz fazla kafanıza taktığınız için dile getiriyosuz kendinizi tamamen olmasada geri çekin bence. Doktorluk bi durum yok ayrıca.
Bencede doktora gidin,eşiniz için çok zor bi durum olsa gerekMrb bayanlar ben bir buçuk yıllık evliyim .evliligimin ılk ayları Kv problemlerınden tartışmalı geçti Allah'a şükür sımdı mutluyuz ben eşimin degerını yeni yeni anladım onu daha cok sevmeye başladım. İçten içe cok kıskanıyorum yerı gelıyo aklıma biley düştükçe yeminler ıstıyorum ondan beni aldattın mı hıc aldatmıcagına yemin et falan hergün konusu gecıyo ve hiç yoktan eşim düzgün biri yapmadığına eminim ama ben ona sormaktan kendimi tutamıyorum ve korkum Ada'mın aklına sokmak lütfen ne yapmam lazım kendıme Nasıl engellemelıuım doktora bıle gıtmeyi düşünüyorum cok cıddı benım için rüyalarıma bıle giriyo eşimi ayartıyolar falan garıp garıp rüyalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?