Kıskançlıktan çatlayacağım

Madem malını biliyorsun o malı ebay de sat gitsin.
Çok sinir bozucu bir durum.ben olsam atlar giderdim oraya coktannnn

Bilemicem ki. Benim kocam zaten gidip evli kuzeninde kalmaz,oldu kaldı bi şekilde o Zaman da eve misafir geldiği dakika çıkar ordan. Neden izin veriyorsunuz kalmasına

Hayır öbür gelip kalan zillinin orda ne işi varmış?
Eşsiz haliyle evli kız arkadaşında kalmak nedir? Evde ekstradan +1 erkek daha varken bi de.

Kuzen eşi de ettiğinden bulmasın dikkat etsin de, kendi kocası kaymasın.. Elin bekar kızını senin kocanın gözüne sokmaksa maksadı gerçekten kasap döner sap döner, gün gelir hesap döner.
Herkes mi değişik arkadaş!

Ya bu Nasıl bir iş arkadaş kan çıkar yemin ediyorum kuzenini de eşini de eşimi de o kız kurusunu da parçalarım! Kıyamam bide Eşime belli etmemeye çalışıyorum ama anlıyor doğal olarak demiş. Bu kadar saf Eşler var mı gerçekten (kötü anlamda değil asla ) kendinizi böyle bir insan için yıpratmayın bence . sizin geçim derdinize bakın beyfendinin gece yarılarına kadar laylaylomuna
Yazıklar olsun o Ada'ma kusuruma bakmayın lütfen eşiniz sizi haketmiyor.

yarın öğlen için izin aldım, gidiyorum kızlar. Ama sizce kıskanmış olduğumu belli edeyim mi gerçi her halimden belli olur zaten de, kızında kendini değerli hissetmesini istemiyorum yani bi tarafı kalkmasın :/

Hayır kuzeninin eşinin ki fesatlık değil düpedüz pislik artı arkadaşı nasıl kalıyor bir hafta insan rahat edemez ayol art niyet olduğu aşikar eşiniz başka yerde kalsın hoşlanmadığınızı biliyorsa dicem ama adamın arayıp bulamadığı fırsat ne bilim bilemedim

Gerçekten merak ediyorum ne kadar mesafede eşinizin kaldığı ev az öçnce de sordum cevap vermediniz ??

ohooo neler dönüyo yaa
sen de nasıl göz yumuyorsun
gitsin misafirhanede otelde kalsın eşin
bekar bir kadınla aynı evde işi ne

kimse suçlu değil eşin dışında.

hahahaha. heycan yaptım:) süprüzzzz yap. hiç bozuntuya verme. haftasonunu bırleştrdim, mutlu oldunmu sevgilim de.

arabayla yaklaşık 1,5 saat mesafede ama, araba onda en otobüsle gidicem mecburen otobüsle de 2 saati geçer varmam

Ben olsam bu kadar mesafe ve özel arabası da var asla başkasının evinde kalmasına izin vermezdim...
İnsanlar bir şehirin başka bir ucuna gidiyor çalışmak için....
Herkes başkasının evinde kalsa ...

yok artık yaa bu ne demek. eşin daha ne kadar orada kalacak gidebiliyorsan git. gidemiyorsan eşin misafirhaneye gitsin alla alla

Valla ben olsam kiyameti koparir inceldigi yerden kopsun derdim ve kocami da kuzeninide o eve cagirilan kizida cumle aleme rezil ederdim.

Bir kere kocam herkese sarkan biri ne demek ya hu? Siz zaten malinizi biliyorsunuz diye adam rahat rahat gidip baska evlerde bekar kizlarla mi kaliyor?

Neden belli etmemeye calisiyorsun ki? Belli de et kavgada et. En uc noktayida goze al gerekirse bas tekmeyi.

Benim kocam herkese sarkacak ben bunun farkinda olacam sonra gidecek bekar bir kizla ayni evde misafirlik yapacak ve ben sorun yokmus gibi davranip birde kendi kendimi yiyecegim. Yok oyle bir dunya.

elle tutulur bi yanı yok sadece bu olay olmasa da her an ne yaptığını yanında kim olduğunu nerden bileceksin güven yok her gördüğüne sarkan bi adam allah sabır versin neden boşamıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…