- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi hayatkader
-
en basta sizin kocanizin capkinligini kabullenmeniz cok ilgincKızlar merhaba, açtığım eski konudan da bildiğiniz üzere benim kocam güzel kadın gördüğünde sarkmadan duramayan birisi maalesef(. Eşim iş nedeniyle farklı bi ilçede şu anda. Kuzeninin evinde kalıyor mecburen. Kuzeninin eşide çok fesat bir kız, başkalarının mutsuzluğundan zevk alan birisi. Kız eşimin orda kaldığını bile bile bir kız arkadaşını davet etmiş evlerine ve 1 haftadır kız orada kalıyor. Eşim o kız, kuzeni ve kuzeninin eşi. Gecelere kadar muhabbet ediliyor falan filan. E ben ister istemez kıskanıyorum çünkü malımı biliyorum. Ben yanlarına gidemiyorum çünkü çok yoğun bir şekilde çalışıyorum. İçim hiç rahat değil, sizce ne yapmam gerekir. Eşime belli etmemeye çalışıyorum ama anlıyor doğal olarak.
benim kocam güzel kadın gördüğünde sarkmadan duramayan birisi maalesef
Kız eşimin orda kaldığını bile bile bir kız arkadaşını davet etmiş evlerine ve 1 haftadır kız orada kalıyor. Eşim o kız, kuzeni ve kuzeninin eşi. Gecelere kadar muhabbet ediliyor falan filan.
İyi de sizin kocanız sapık diye insanlar kendi evine arkadaşını da mı çağırmasın kardesim? Yok ev sahibi kadın fesatmış, yok gelen kişi kadınmış, 1 haftaymış. Bundan size ne? Kadının kendi evi, kendi arkadaşı. İster 1 haftalık misafir eder, ister 1 aylık. Bu fesatlık filan da değil. Siz içinde güven olmayan evliliğinizin hıncını çıkaracak adam arıyorsunuz ve kendinizi kandırıyorsunuz, olay bu. Fesat olan o kadınlar değil, kocanız. Kocanızdan ötürü siz de fesatlaşmışsınız. Boşanın.
Size yanlış öğretmişlerdir. Görgüsüzlük filan değil bence.Kocanın huyu suyundan bağımsız;
Birini evine yatılı misafir olarak kabul ediyorsan başka birini yine yatılı olarak davet etmek görgüsüzlük
benim bildiğim. Ben mi yanlış biliyorum cidden soruyorum bize böyle öğrettiler. :)
İkisi çok alakasız kişiler çünkü... birini kabul etmezsin uygun bir dille benim şu an misafirim var vs diye
söylersin.
Tabi fesatlıkla filan yapmamıştır belki en baştan konu sahibinin eşinin orada ne işi var çok saçma..
Kuzenin eşinin onu da kabul etmemesi gerekirdi diye düşünüyorum.
Bana kalırsa konu sahibinin eşi, kuzen, kuzenin eşi ve arkadaşı oldukça densiz insanlar.
Size yanlış öğretmişlerdir. Görgüsüzlük filan değil bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?