- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.912
- 248
- Konu Sahibi hayatkader
-
arabayla yaklaşık 1,5 saat mesafede ama, araba onda en otobüsle gidicem mecburen otobüsle de 2 saati geçer varmam
Kuzen eşinin yaptığı densizlik / art niyet / fesatlık ... evet ama o seni bağlamaz .
O kadar art niyetli ise görüşmezsiniz olur biter .
Ha ama eşin !
O evde kalmak yerine , sizin misafiriniz geldi ben bi otele geçeyim demiyorsa ...
Mal harbiden defolu .
Ya yont ya yol ver
yani simdi git kocanın yanına işi mişi boşver diycem de kusura bakma ama simdi senin o kuzenin karısı insan olsa öyle bi p...k yapmaz, o kız namuslu bi kız olsa öyle bi evde kalmaz, o kocan da adam olsa o evde 1 sn durmaz sen en iyisi onları kendi hallerine bırak zaten kocanın huyu da belli.. Allahım nasıl bi dünyada yaşıyoruz ya tövbe tövbe..
Adam muhabbetle kalsa iyi gordugu her güzel kadına sarkiyormus. Eeee peki bunu nasıl engelleyecek konu sahibi.
Sorun kuzende degilki , kocada. Kuzenden getirsen kaldırımdan geçen kadına sarkacak adam.
Konu sahibi bataklığı kurutacagina sivrisineği öldürmeyi tercih ediyor.
Insanlari degistiremeyiz al karsina konus yada eve almaKızlar merhaba, açtığım eski konudan da bildiğiniz üzere benim kocam güzel kadın gördüğünde sarkmadan duramayan birisi maalesef(. Eşim iş nedeniyle farklı bi ilçede şu anda. Kuzeninin evinde kalıyor mecburen. Kuzeninin eşide çok fesat bir kız, başkalarının mutsuzluğundan zevk alan birisi. Kız eşimin orda kaldığını bile bile bir kız arkadaşını davet etmiş evlerine ve 1 haftadır kız orada kalıyor. Eşim o kız, kuzeni ve kuzeninin eşi. Gecelere kadar muhabbet ediliyor falan filan. E ben ister istemez kıskanıyorum çünkü malımı biliyorum. Ben yanlarına gidemiyorum çünkü çok yoğun bir şekilde çalışıyorum. İçim hiç rahat değil, sizce ne yapmam gerekir. Eşime belli etmemeye çalışıyorum ama anlıyor doğal olarak.
bencede ev sahibi haklı... Kimi istersem çağırırım evime kimse karışamaz. Kaldıki iki saatlik mesafeyi gitgel yapsin eşiniz bişeycik olmaz.Üzgünüm ama burada kuzen eşine vr kalan arkadasina hakaret etmenizi doğru bulmadim.
Kadının evi istediğini davet eder.
Burada tek hatalı var konu sahibinin esi .
bencede ev sahibi haklı... Kimi istersem çağırırım evime kimse karışamaz. Kaldıki iki saatlik mesafeyi gitgel yapsin eşiniz bişeycik olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?