- 19 Aralık 2013
- 1.478
- 880
- 123
- Konu Sahibi hayatkader
-
Kızlar merhaba, açtığım eski konudan da bildiğiniz üzere benim kocam güzel kadın gördüğünde sarkmadan duramayan birisi maalesef(. Eşim iş nedeniyle farklı bi ilçede şu anda. Kuzeninin evinde kalıyor mecburen. Kuzeninin eşide çok fesat bir kız, başkalarının mutsuzluğundan zevk alan birisi. Kız eşimin orda kaldığını bile bile bir kız arkadaşını davet etmiş evlerine ve 1 haftadır kız orada kalıyor. Eşim o kız, kuzeni ve kuzeninin eşi. Gecelere kadar muhabbet ediliyor falan filan. E ben ister istemez kıskanıyorum çünkü malımı biliyorum. Ben yanlarına gidemiyorum çünkü çok yoğun bir şekilde çalışıyorum. İçim hiç rahat değil, sizce ne yapmam gerekir. Eşime belli etmemeye çalışıyorum ama anlıyor doğal olarak.
anlarlar bnce baskın gibi gidip bşe olsa bile sana belli etcek değiller. uygun deil die karşı çıksaydın ilk duyduğnda. eşinle konuşup otelde kalmaya ikna etseydin. aralarnda bşe olmasa bile etkileşim olabilr. sonuçta aynı ew. bunun duşu var gece su içmeye kalkmaları acıkınca kalkmaları yalnızken illa bi etkilenme olur diye düşünüyorm. yasak olan daha çekici gelir insana. Allah şeytana uydurmasınKızlar bugün, öğlen çıkıp gideceğim haber etmeden. Bakalım nasıl bir manzara ile karşılaşacağım merak ediyorum.
Son gelişmeleri yazacağım buraya. Bütün yorumlar için çok teşekkür ederim. Her biri benim için gerçekten çok değerli. Farkında olduğum ama kendime bile söyleyemediğim şeyleri bana söylediğiniz için çok teşekkür ederim. bu konuları konuşabileceğim hiç arkadaşım yok, ama burada binlerce kişi var dertleşebileceğim. ÇOK TEŞEKKÜRLER KK AİLESİ
kocam güzel kadın gördüğünde sarkmadan duramayan birisi maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?