Kıskançlıktan çatlayacağım

bende "onu kocana soracaksın bana değil " derdim sanırım
O zaman kuzen dicek canim. Benim misafirim var bu adamla bu kadin neden ayni yerdelerr diye birinden birini gondermesi lazim karisida yaninla olsa neyse veya kadinin kocasi gitsinler otelde kalsin o halde adam sabaha kadar konusma nedir yaa neyse karisti biraz çözüm sundum sadece size ters birsey soylemek istemedim kusura bakmayin

Sizi anladım ama bende diyorum ki ev sahibi istediği gibi davranır orası onun evi,isterse rus revü kızlarını çağırır evine sabahlara kadar parti yapar... Çok kötü, fesat veya çok geniş biri de olabilir...O konuda bir şey yapabilir miyiz ? Hayır...Konu sahibinin kocası çocuk değil ki onu terbiye etmek,onu öteki kadınlardan korumak kimsenin görevi yada derdi değil...Koca adam kendi düşünüp mantıklı karar alamıyorsa bu onun ve onunla evli kalmayı tercih eden eşinin sorunudur.

Napacagım hiç belli olmaz... Katil olabilirim
Bi kere eşinin kadınlara sarkmasını sindirmiş olman çok garip... Önce bu olayı çöz bence..
Evlenmeseydi o zaman !!!
Gidip sarktığı kadınlarla beraber olsun !!
Beş parasız kalsın !!

Bravo ! Aynen öyle sekerim kocanında canı cehenneme ! Onun gibi heriflerin de !

Haklisin aslinda esini karsisina alip ,nereye evliliklerini gozden gecirmeleri grrekiyor. Bir sonuc brlirlelemrleri gerekiyor ams ben olsam aninda atlar giderdim. Suphe varsa onu didiklerdim yani

Tum sayfayi okudum.Bazı yorumlar gerçekten çok komik geldi.

Orasi kadının evi istediğini cagirir.
Kimse kimsenin evine müdahale edemez.
Konu sahibi de kocası da rahatsizsa orada kalmayacak. Bu kadar net.

Şaka gibi konu...

Orda o ortamda kalmasına göz yumup , kuzeninin eşinin fesat olmasindan yakiniyorsun.

Kocanda arayacaksin başı bozuk olan o. Ne işi var tövbe Estağfurullah.

+1
Adamın önüne gelene sarkması mesele değil ama fesat kuzen mesele???

Ayy içim şişti sizi düşündüm de valla çok zor bi durum. ben çoktan işten izin alıp gitmiştim yanlarına

Ne alakasız bı olay.
Tavır yapsanıza eşinize.
Halinden baya memnun oda heralde.

Yoksa ne muhabbetleri gecelere kadar.
Resmen mıllı pıyango.

Esiniz olmasina ragmen eve kiz arkadasini yatili cagiran bir kadin.
Her guzel kadina sarkan bir es.
Oyle oldugunu bile bile farkli ilcelerde kaliyosunuz.
Gecelere kadar muhabbet falan ediliyor icim hic rahat degilsiniz.
Bu kafayla nasil calisabiliyorsunuz.
Ne calismasi ayol gidin o evi basin kuzeninin esine agziniza gelene diyip sonrada esinizi bosayin bence :)

Ay varya ben dağıtırdım orayı.sendede iyi sabır varmış arkadaşım.ay düşünemiyorum.ben bile korktum kendimden

Ne mal olduğu belli biri için gidip o evi dağıtmaya değer mi? Böyle rezil bir adamı hala eş olma şeferine nail ettiğiniz için şaşkınım.

Kiskancligi capkinligi gectimde kuzen esindeki fesatliga oyunbazliga sastim evde evli bir erkek varken onu niye çağırıyor

Böyle adamla ömür geçmez, kuzeninizde suç aramayın.

O ayrı mesele...

Eşinizin durumu apayrı!

Hep biz erkekler için endişe duyalım. Müdahale etmeye çalışalım. Canım içinde varsa beynini söksen boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…