- Konu Sahibi hayatkader
-
O zamam benim kocam burda ne ariyor bir misafirin var zaten bu kadin neyin nesi derim yani
O zaman kuzen dicek canim. Benim misafirim var bu adamla bu kadin neden ayni yerdelerr diye birinden birini gondermesi lazim karisida yaninla olsa neyse veya kadinin kocasi gitsinler otelde kalsin o halde adam sabaha kadar konusma nedir yaa neyse karisti biraz çözüm sundum sadece size ters birsey soylemek istemedim kusura bakmayinbende "onu kocana soracaksın bana değil " derdim sanırım
O zaman kuzen dicek canim. Benim misafirim var bu adamla bu kadin neden ayni yerdelerr diye birinden birini gondermesi lazim karisida yaninla olsa neyse veya kadinin kocasi gitsinler otelde kalsin o halde adam sabaha kadar konusma nedir yaa neyse karisti biraz çözüm sundum sadece size ters birsey soylemek istemedim kusura bakmayin
Napacagım hiç belli olmaz... Katil olabilirimKızlar merhaba, açtığım eski konudan da bildiğiniz üzere benim kocam güzel kadın gördüğünde sarkmadan duramayan birisi maalesef(. Eşim iş nedeniyle farklı bi ilçede şu anda. Kuzeninin evinde kalıyor mecburen. Kuzeninin eşide çok fesat bir kız, başkalarının mutsuzluğundan zevk alan birisi. Kız eşimin orda kaldığını bile bile bir kız arkadaşını davet etmiş evlerine ve 1 haftadır kız orada kalıyor. Eşim o kız, kuzeni ve kuzeninin eşi. Gecelere kadar muhabbet ediliyor falan filan. E ben ister istemez kıskanıyorum çünkü malımı biliyorum. Ben yanlarına gidemiyorum çünkü çok yoğun bir şekilde çalışıyorum. İçim hiç rahat değil, sizce ne yapmam gerekir. Eşime belli etmemeye çalışıyorum ama anlıyor doğal olarak.
Bravo ! Aynen öyle sekerim kocanında canı cehenneme ! Onun gibi heriflerin de !Sizi anladım ama bende diyorum ki ev sahibi istediği gibi davranır orası onun evi,isterse rus revü kızlarını çağırır evine sabahlara kadar parti yapar... Çok kötü, fesat veya çok geniş biri de olabilir...O konuda bir şey yapabilir miyiz ? Hayır...Konu sahibinin kocası çocuk değil ki onu terbiye etmek,onu öteki kadınlardan korumak kimsenin görevi yada derdi değil...Koca adam kendi düşünüp mantıklı karar alamıyorsa bu onun ve onunla evli kalmayı tercih eden eşinin sorunudur.
Haklisin aslinda esini karsisina alip ,nereye evliliklerini gozden gecirmeleri grrekiyor. Bir sonuc brlirlelemrleri gerekiyor ams ben olsam aninda atlar giderdim. Suphe varsa onu didiklerdim yaniSizi anladım ama bende diyorum ki ev sahibi istediği gibi davranır orası onun evi,isterse rus revü kızlarını çağırır evine sabahlara kadar parti yapar... Çok kötü, fesat veya çok geniş biri de olabilir...O konuda bir şey yapabilir miyiz ? Hayır...Konu sahibinin kocası çocuk değil ki onu terbiye etmek,onu öteki kadınlardan korumak kimsenin görevi yada derdi değil...Koca adam kendi düşünüp mantıklı karar alamıyorsa bu onun ve onunla evli kalmayı tercih eden eşinin sorunudur.
O zamam benim kocam burda ne ariyor bir misafirin var zaten bu kadin neyin nesi derim yani
Şaka gibi konu...
Orda o ortamda kalmasına göz yumup , kuzeninin eşinin fesat olmasindan yakiniyorsun.
Kocanda arayacaksin başı bozuk olan o. Ne işi var tövbe Estağfurullah.
Kiskancligi capkinligi gectimde kuzen esindeki fesatliga oyunbazliga sastim evde evli bir erkek varken onu niye çağırıyorKızlar merhaba, açtığım eski konudan da bildiğiniz üzere benim kocam güzel kadın gördüğünde sarkmadan duramayan birisi maalesef(. Eşim iş nedeniyle farklı bi ilçede şu anda. Kuzeninin evinde kalıyor mecburen. Kuzeninin eşide çok fesat bir kız, başkalarının mutsuzluğundan zevk alan birisi. Kız eşimin orda kaldığını bile bile bir kız arkadaşını davet etmiş evlerine ve 1 haftadır kız orada kalıyor. Eşim o kız, kuzeni ve kuzeninin eşi. Gecelere kadar muhabbet ediliyor falan filan. E ben ister istemez kıskanıyorum çünkü malımı biliyorum. Ben yanlarına gidemiyorum çünkü çok yoğun bir şekilde çalışıyorum. İçim hiç rahat değil, sizce ne yapmam gerekir. Eşime belli etmemeye çalışıyorum ama anlıyor doğal olarak.
Hep biz erkekler için endişe duyalım. Müdahale etmeye çalışalım. Canım içinde varsa beynini söksen boşKızlar merhaba, açtığım eski konudan da bildiğiniz üzere benim kocam güzel kadın gördüğünde sarkmadan duramayan birisi maalesef(. Eşim iş nedeniyle farklı bi ilçede şu anda. Kuzeninin evinde kalıyor mecburen. Kuzeninin eşide çok fesat bir kız, başkalarının mutsuzluğundan zevk alan birisi. Kız eşimin orda kaldığını bile bile bir kız arkadaşını davet etmiş evlerine ve 1 haftadır kız orada kalıyor. Eşim o kız, kuzeni ve kuzeninin eşi. Gecelere kadar muhabbet ediliyor falan filan. E ben ister istemez kıskanıyorum çünkü malımı biliyorum. Ben yanlarına gidemiyorum çünkü çok yoğun bir şekilde çalışıyorum. İçim hiç rahat değil, sizce ne yapmam gerekir. Eşime belli etmemeye çalışıyorum ama anlıyor doğal olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?