• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiskançmıyimm

Eşinizi kendi içinizde bu durumdan akladıysanız bence bu kadından hiç bahsetmeyin. Kadının istediği zaten bu. Bir şekilde eşinizin ilgisini çekecek. Ne biliyorsunuz yarın size zavallı ayağınla geldiği gibi kocanıza gitmeyeceği, yok eşin bana iftira attı diye.
Böylelerinde plan proje çoktur.
Madem eşiniz masum ve yuvanız sevgi, saygı ve güven dolu, bırakın öyle kalsın.
O kadına karşı mesafeli ve soğuk olun, yaptığı hareketin ne kadar aciz ve rezil bulduğunuzu hissettirin.

Kuzum sen hasta mısın eşime söylemedim kendim baktım fatura dökümünden aranmamissin hiç bir şekilde diye hesap sor içinde kalmasın ? Hayırdır ne ayaksın de yani...eve cagir hatta bıçakla elma dograrkem psikopat bir şekilde gözlerine bakarak sor :D

Belkide bn anlatamadm k.bkmayin izah edeyim
Orn .kadinin esi bnm esimin telinden kendi karisini ariyormus bnm esim degilde kendi esiyle konusmk icin.
Fakat bnm esimin telinden konustuysa bile kadinin bunu bana soylemesinin amaci ne olabilir
Bn bunu anlamiyorum .sonucta kendi kocasiyla konusmus ve bnm esimle ne alaka sadece telefonundan yani bizzat esimle konusmamis ama akil karistiran sey su bna bunu ndn soyluyor ve esine soyleme kocam bna kizar diyo 🤔
Kusura bakma ama bence bir şey var. Bu kadın da eline yüzüne bulaştırmış gibi geldi. Sanki onlar konuşmuş telefonda ama sen görürsen telefonda yanlış anlama. Seni uyutmaya çalışıyorum diyor olma ihtimali yüksek. İnsanlar orta da bir durum olmayınca bu tarz şeylerin detaylıca anlatmaz. Biraz daha eşele bence. Ve kadına ağzının payını düzgünce ver. Kocanla kadın aynı ortamdayken incele zaten genelde bakışlardan davranışlardan belli oluyor. İnşallah düşündüğüm gibi değildir. Ayrıca çok gergin olup eve yansıtma çünkü eşini kadına itersin farkında olmadan.

Kusura bakma ama bence bir şey var. Bu kadın da eline yüzüne bulaştırmış gibi geldi. Sanki onlar konuşmuş telefonda ama sen görürsen telefonda yanlış anlama. Seni uyutmaya çalışıyorum diyor olma ihtimali yüksek. İnsanlar orta da bir durum olmayınca bu tarz şeylerin detaylıca anlatmaz. Biraz daha eşele bence. Ve kadına ağzının payını düzgünce ver. Kocanla kadın aynı ortamdayken incele zaten genelde bakışlardan davranışlardan belli oluyor. İnşallah düşündüğüm gibi değildir. Ayrıca çok gergin olup eve yansıtma çünkü eşini kadına itersin farkında olmadan.
Esimin telinden esi aramis ama esim demiski bak benim karim boyle seyleri sevmez karina soyle esime soylemesin diye ama kadin kalkip bana soyluyor ve esine soyleme snra benim isim bana kizar diyo .o zman kasitli olarak kendi kendini ele vermis olmuyormu aranizi bozmak istiyorum diye yani baska bi amaci olamaz degilmi

Kadın kalbinize fitne tohumu ekmeye çalışıyor. Aranıza mesafe koyun evinize vs davet etmeyin. Kendi mutsuz olduduğu için kimsenin mutlu olmasını istemiyor. Eşinizde uyarın adam telini falan vermesin. Eşiylede çok muhattap olmasın. Kadın aynı hareketlere devam ederse lafınızı söyleyin geçin. Yarın başka iftira da atar Allah korusun
Aynen dediginiz gibi fitne sokmaya calisiyor gibi olabilir .uyardim zaten esimi arattirma desim gitsin baskasindan arasin . Bizm aramiz bozulur dedim sucsuz yere sen suclu olursun dedim .kimseye iyilik etmeye gelmez biz kotu oluruz dedim .oda haklisin dedi zaten bn uyardim dedi oda mantiksiz buluyor karisi niye getirip lafi sana soylemis dedi amaci farkli o zaman dedi yani

Eşinizi kendi içinizde bu durumdan akladıysanız bence bu kadından hiç bahsetmeyin. Kadının istediği zaten bu. Bir şekilde eşinizin ilgisini çekecek. Ne biliyorsunuz yarın size zavallı ayağınla geldiği gibi kocanıza gitmeyeceği, yok eşin bana iftira attı diye.
O kadına karşı mesafeli ve soğuk olun, yaptığı hareketin ne kadar aciz ve rezil bulduğunuzu hissettirin.
Uyarilarima ragmen boyle dengesiz konusmasini anlamiyorum zaten bizzat goz koymus oluyor bide acitasyon yapiyor kocasiyla ilgili kotu ithamlarda bulunuyor.bide kalkip benim kocam hakkinda iyimser konusmalar yapiyor moralimi bozuyor . Ben onun kocasiyla ilgili ne iyi nede kotu hicbir soz etmezken o nasil bu cesareti gosterip kocamla ilgili iltifat ediyor onuda anlamadm ama heyheylerim gelmedi degil sadece zamani gelsin diye sustum allah sabir verdi diyelim

Kuzum sen hasta mısın eşime söylemedim kendim baktım fatura dökümünden aranmamissin hiç bir şekilde diye hesap sor içinde kalmasın ? Hayırdır ne ayaksın de yani...eve cagir hatta bıçakla elma dograrkem psikopat bir şekilde gözlerine bakarak sor :KK70:
Emin olsun ki oyle bisey yapicam ki kendini nasil hakliyacak merak ediyorum.arc denen bir uygulama buldum .zaten telefon konusmasinda herseyi konusunca benim bisey ispat etmeme gerwk kalmaz diye dusunuyorum kendi sesinide inkar edemez demi ama

Benm amacm esimi korumak zaten iyi niyetli davranip hata yapmasin diye ikaz ediyorum .sonucta kadin kadinin napmak istedigini anlar. Ve ona gore onlemler alir amacmda uzak tutmak zaten zararin neresnden donersem kardir.hic bu olaydan zarar gormeden uzaklasmak en iyisidir bunlar simdi boyleyse sonrasinda farkli boyutlara ulasir tabiki bn goz yumarsam ve goz yummaya niyetim yok

Esimin telinden esi aramis ama esim demiski bak benim karim boyle seyleri sevmez karina soyle esime soylemesin diye ama kadin kalkip bana soyluyor ve esine soyleme snra benim isim bana kizar diyo .o zman kasitli olarak kendi kendini ele vermis olmuyormu aranizi bozmak istiyorum diye yani baska bi amaci olamaz degilmi
Kocası bile güvenmiyor belli olmaz. Kocana niyeti olabilir. Yol yapıyor olabilir. Kasıtlı olarak kendini elevermemiştir. Daha acemi sadece eline yüzüne bulaştırmış. Ayrıca kocan direk benden arama dese daha iyi. Yok karın söylemesinmiş. Sen dikkat et. Elinden geldiğince ilişkini kes. Ve o kocasını konuşmaya başlayınca dinleme konuyu değiştir.O zaman sana kocan şöyle iyi böyle iyi demeye dahaz yüz bulur. Dengeyi sen kuracaksın. Tabi eşinin davranışları da önemli.

Arkadaşlar bir kadın olarak cok tereddut ediyorum bana yardim edin ne yapmam lazim .konu su ki benim komsum var bnden 3 yas kucuk ve evli surekli esiyle olan tatsiz olaylarindan bahsediyor kocasini surekli kotuleyip kesiyor ve benim evliligim gayet iyi ve hic bor sikayetim sorunum yok cok sukur 8 senelik evliyiz esimle . Fakat bir kac kez bu arkadasimdan benim asla kurmayacagim yani bana ters gelen sozler duyuyorum ve aklima yatmayan seyler var .bana dediki ben esine caktirmadan baktim sana yanlis yapcak birine benzemiyor gibi bi cumle soyledi.kendi esine gelince hep kotu huylarindan bahsediyr.benim esimle alakali guzel seyler soylemeye basladi iyibiribak evine bakiyo benimki bana soyle yapiyo boyle soyluyo sana oyle demiyo sozunu dinliyor.keske benimkide oyle olsa falan gibi .fakat bende onun aklinda yanlis bisey yoktur diye dusunuyorum ama kafam karisik .bir araya gelelim oturalim felan diye .esimle esi ayni yerde calisiyor kiz diyor ki benim esim beni senin esinden ariyo diyo bana ama esine soyleme diyo esim bana kizar diyo.bende esim gelince sen arattinmi esini diyorum hayir diyo anlamadm gitti stres altindayim elimde bi ispat yok bu ne anlam ifade ediyor .sadece yanilgimi lutfen akil verirrmisiniz.🤔😶☹☹☹
Kötü bi şey söylesede kıskanç iyi b şey söylesede kıskanç oluyo bi kadın diğer kadının gözünde nedense. İmreniyo olabilir ama yinede dikkat et. Çok aldırma ipler senin elinde olsun kocanıda çok övme şükür iyiyiz de geç. Her evliliğin etrafında olur bu tarz kadın veya erkekler "ay keşke benimde evliliğim böyle olsa" diyen. Hepsinden şüphelenirsek kafayı yeriz kimisi iyi niyetli kimisi kötü niyetli sen içini ferah tut sadece iyi giden evliliğine odaklan

Esimin arama kayitlarina bakiyorum zaten esim ve bnm tel ortada gizlimz saklimiz yok .bnmde dusuncem simdi kendi esi ona iyi davranmiyor ve bn esimle iyiyim diye beni kiskirtmak kiskandirmak yuvamin huzurunu bozmak gbi bi niyeti olablr diye dusundum ama dedigim gibi acigini ariyorum .kafamda karisti esim huyumu biliyor oda yuvamiz bozulsun istermi .
Arama kayıtlarına nereden bakıyorsunuz? Telefondaki arama kayıtlarına mı? Yoksa telefon operatörünün uygulamasındaki geçmiş aylık dökümüne mi?

Şimdi, kadın sizi huzursuz etmek için de söylemiş olabilir bazı seyleri. Fakat benim içime kurt düştü. Eşiniz kadını aramış olabilir mi? Hani siz olur da yanlışlıkla görürseniz önceden zemin mi hazırladı kendince..
Bakın öyledir demiyorum asla, ihtimal diyorum.
Temkinli iyimserlik öneriyorum size. Takip edin ve kadına mesafe koyun..

Bazı insanlar kendileri mutsuzken başkalarının mutluluğunu gördüğünde karın ağrısı hazımsızlık çeker. En masum kötülük bu ihtimal.
2. İhtimal kadın kocanıza göz koymuş, kocanızdan tepki alamıyor, aradan sizi çıkartmaya çalışıyor olabilir.
3. İhtimal ilişkileri olabilirdi. İmalar o yönde. Fakat kadının imasının altı boş çıktığı için bu ihtimali yok sayıyorum. Çünkü sizin delil arayacağınızı tahmin edebiliyordur. Amaç kıskançlığınızı beslesip asılsız yere eşinizle aranızı bozmak.
Ben 2.ihtimal gibi hissettim. Alıcı gözle
bakmak falan pek normal gelmedi.
Normalde ateş olmayan yerden duman çıkmaz derdim ama delilsiz, desteksiz sallaması eşini aklıyor.
Kadın pisliğin teki.
Ne eşli ne eşsiz görüşmeyin.
Bu tutumu eşinizle ortak bir tavır sergilemenizde fayda var.

Ama aramadı demistiniz arama kaydı yok demiştiniz şimdide aradı diyorsunuz ve çok saçma esinizde başta yalan söylemiş size demek ki.. eğer durum böyleyse bazı kötu durumlar olabilir ...bunu ancak karşı tarafın kocaci çözer bir şekilde ona sorarsanız gerçek ortaya çıkar ...

Bazı insanlar kendileri mutsuzken başkalarının mutluluğunu gördüğünde karın ağrısı hazımsızlık çeker. En masum kötülük bu ihtimal.
2. İhtimal kadın kocanıza göz koymuş, kocanızdan tepki alamıyor, aradan sizi çıkartmaya çalışıyor olabilir.
3. İhtimal ilişkileri olabilirdi. İmalar o yönde. Fakat kadının imasının altı boş çıktığı için bu ihtimali yok sayıyorum. Çünkü sizin delil arayacağınızı tahmin edebiliyordur. Amaç kıskançlığınızı beslesip asılsız yere eşinizle aranızı bozmak.
Ben 2.ihtimal gibi hissettim. Alıcı gözle
bakmak falan pek normal gelmedi.
Normalde ateş olmayan yerden duman çıkmaz derdim ama delilsiz, desteksiz sallaması eşini aklıyor.
Kadın pisliğin teki.
Ne eşli ne eşsiz görüşmeyin.
Bu tutumu eşinizle ortak bir tavır sergilemenizde fayda var.
Ama baksana en sondaki yorumuma alıntıyı oku sonrada aramid demiş ..yani eşinin telinden aranmış kadın

Ben şunu anlamadım. Eşim senin eşinin telefonundan beni arıyor diyo kadın, sonra senin eşin de arkadaşına karın söylemesin diyor yani telefondan arama yapıldığını kabul ediyor.

Ama sen arama kayıtlarında bu aramaları göremiyosun.

Yanlış anlamadıysam bu tehlikeli değil mi? Kocanız silmiş ozaman arama kayıtlarını?
Benm amacm esimi korumak zaten iyi niyetli davranip hata yapmasin diye ikaz ediyorum .sonucta kadin kadinin napmak istedigini anlar. Ve ona gore onlemler alir amacmda uzak tutmak zaten zararin neresnden donersem kardir.hic bu olaydan zarar gormeden uzaklasmak en iyisidir bunlar simdi boyleyse sonrasinda farkli boyutlara ulasir tabiki bn goz yumarsam ve goz yummaya niyetim yok

Back
X