Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence bu kadın ne söylüyorsa tam tersini yap, mantık dışı konuşuyor çünküArkadaşlar bir kadın olarak cok tereddut ediyorum bana yardim edin ne yapmam lazim .konu su ki benim komsum var bnden 3 yas kucuk ve evli surekli esiyle olan tatsiz olaylarindan bahsediyor kocasini surekli kotuleyip kesiyor ve benim evliligim gayet iyi ve hic bor sikayetim sorunum yok cok sukur 8 senelik evliyiz esimle . Fakat bir kac kez bu arkadasimdan benim asla kurmayacagim yani bana ters gelen sozler duyuyorum ve aklima yatmayan seyler var .bana dediki ben esine caktirmadan baktim sana yanlis yapcak birine benzemiyor gibi bi cumle soyledi.kendi esine gelince hep kotu huylarindan bahsediyr.benim esimle alakali guzel seyler soylemeye basladi iyibiribak evine bakiyo benimki bana soyle yapiyo boyle soyluyo sana oyle demiyo sozunu dinliyor.keske benimkide oyle olsa falan gibi .fakat bende onun aklinda yanlis bisey yoktur diye dusunuyorum ama kafam karisik .bir araya gelelim oturalim felan diye .esimle esi ayni yerde calisiyor kiz diyor ki benim esim beni senin esinden ariyo diyo bana ama esine soyleme diyo esim bana kizar diyo.bende esim gelince sen arattinmi esini diyorum hayir diyo anlamadm gitti stres altindayim elimde bi ispat yok bu ne anlam ifade ediyor .sadece yanilgimi lutfen akil verirrmisiniz.☹☹☹
Aynen öyle, başarmış bileO son söylediği ne saçma ne alâkasız birşey
Kocanın nosunu biliyorum demeye mi çalışıyor...ay kadin ruh hastası seni kendine benzetmeye uğraşıyor he de geç...ama başardı baksana
Bende aynı böyle anladımAy konu giderek ilginçleşiyor, ben daha farklı bir anlam çıkarmıştım ilk okuduğumda.
Fazla mı fesatım bilmiyorum ama sanki 'eşin aslında beni arıyor konuşuyoruz' iması yapmak istemiş ama çaktırmamak için 'eşim senin eşinden beni arıyor' muhabbeti yapmış gibi gelmişti.
Bu arada hala doğru anladığımdan emin değilim, anladığım kadarıyla varsayımda bulundum.
Eşiniz ile aranizi bozmaya çalışıyor iştePeki ne anlam cikartmam gerekli cok karisti kafam algilayamiyorum
Bold yaptığım kısma kadar yalan olmasın, sizin abarttığınızı düşünüyordum. Ama belirttiğim kısma gelince endişelerinizi anladım. Madem eşi kızacak o zaman neden size söylüyor ya da bunu size söylemesi zaten çok saçma bir mantık. Umarım kadının dengesizliğidir, bir müddet eşinizi gözlemleyin bence.Arkadaşlar bir kadın olarak cok tereddut ediyorum bana yardim edin ne yapmam lazim .konu su ki benim komsum var bnden 3 yas kucuk ve evli surekli esiyle olan tatsiz olaylarindan bahsediyor kocasini surekli kotuleyip kesiyor ve benim evliligim gayet iyi ve hic bor sikayetim sorunum yok cok sukur 8 senelik evliyiz esimle . Fakat bir kac kez bu arkadasimdan benim asla kurmayacagim yani bana ters gelen sozler duyuyorum ve aklima yatmayan seyler var .bana dediki ben esine caktirmadan baktim sana yanlis yapcak birine benzemiyor gibi bi cumle soyledi.kendi esine gelince hep kotu huylarindan bahsediyr.benim esimle alakali guzel seyler soylemeye basladi iyibiribak evine bakiyo benimki bana soyle yapiyo boyle soyluyo sana oyle demiyo sozunu dinliyor.keske benimkide oyle olsa falan gibi .fakat bende onun aklinda yanlis bisey yoktur diye dusunuyorum ama kafam karisik .bir araya gelelim oturalim felan diye .esimle esi ayni yerde calisiyor kiz diyor ki benim esim beni senin esinden ariyo diyo bana ama esine soyleme diyo esim bana kizar diyo.bende esim gelince sen arattinmi esini diyorum hayir diyo anlamadm gitti stres altindayim elimde bi ispat yok bu ne anlam ifade ediyor .sadece yanilgimi lutfen akil verirrmisiniz.☹☹☹
Nasıl ya numara yok demıstın iz.. Ben diyecektim ıyıce kontrol edin dıye ama cok karısmak ıstemedm.Esimin telefonu hep ortada msj arama sosyal medya gbi iceriklerinde sasirtici hc bir izlem gozlem yok fakat dedigim gibi arama kaydindan silinip oparotorde kayitli kalan 2 arama ait o numaraya.bugun isyerinde esim kadinin esini uyardi soyledi .fakat esi karisina ablaya soyleme dedigi halde o bana esinden aradi dedi.hem kizla ayri konustum ( bana oyle bisey demedi esim haberin var saniyodum dedi) esimle konusurken onun esi abla bn ona soyledim dedi ablaya soyleme diye dedi esimde şait buna
He ya bende onu dıyommm beynim yandıııAma aramadı demistiniz arama kaydı yok demiştiniz şimdide aradı diyorsunuz ve çok saçma esinizde başta yalan söylemiş size demek ki.. eğer durum böyleyse bazı kötu durumlar olabilir ...bunu ancak karşı tarafın kocaci çözer bir şekilde ona sorarsanız gerçek ortaya çıkar ...
Yuzyuze geldik bugun eside oda ben ve esimde hepsine gereken uslupta gereken lafi soyledim ve bu toplanmada cook farkli bir seyle daha karsilastim belki dedim hep icimden yine de art niyet dusunmek istemedim fakat farkli gelen şuydu ( kadın da ne utanma nede hatasını anlama gibi bi durum olmadigi giibi gayet rahat ve simarikca davranma farkettim ve bu esnada sanki kasten yapiyor gibi esime tv'nin sesini acarmisin dedim esim de bana sesimi acayim dedi kadinda araya atlayip evet dedi goz ucuyla hissettirmeden kadina baktim ve esimi izledigini farkettimCnm benim uyanık ol böyle bişey olamaz sizden çekinse telini vermez zaten aramayı saklamak ne demek, biseyler dönüyor cnm bana öyle geldi , eşini öyle bir korkut ki bidaha cesaret edemesin sen de takip et o kadına da ayar ver uzak tut yuvandan ..
hala toplanıp tv mi izlediniz??Yuzyuze geldik bugun eside oda ben ve esimde hepsine gereken uslupta gereken lafi soyledim ve bu toplanmada cook farkli bir seyle daha karsilastim belki dedim hep icimden yine de art niyet dusunmek istemedim fakat farkli gelen şuydu ( kadın da ne utanma nede hatasını anlama gibi bi durum olmadigi giibi gayet rahat ve simarikca davranma farkettim ve bu esnada sanki kasten yapiyor gibi esime tv'nin sesini acarmisin dedim esim de bana sesimi acayim dedi kadinda araya atlayip evet dedi goz ucuyla hissettirmeden kadina baktim ve esimi izledigini farkettim