• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiskançmıyimm

Kadın çok edepsiz. Eşi de ne mal olduğunu biliyor 🤮 aklınca sizin huzurunuzu bozacak. Eşinizle ilgili planları mı vardır nedir 😒

Eşiniz kadının eşine, hanim duyarsa kizacagini belirtmiş. Ve bu kadın sizin kizacaginizi bildiği için fırsatı kaçırmamis zayıf noktanizdan vurmuş. Anında yetiştirmiş size. Eşiniz eşim duymasın diye onlardan rica ettiği için de kadin eşinden cekinmis ve bu yüzden söylediği seyi eşinizin duymamasini tembih etmiş. Eşinizin tek kabahati kizacaginizi düşünerek o aramayı silmesi ve inkar etmesi. Bunun dışında herhangi bi durum olduğunu düşünmüyorum.

Eşinizin hatalı olduğu bu durumu anlatın ve çözüp uzatmayın. Ama kadınla hiç ama hiç gorusmeyin kötü niyetli biri. Evinizin huzurunu kaçırır.

Çok acayip. Anlattıklarının hiç biri normal değil.
Kadının kocası iş yerinde başkalarının telefonundan karısını arıyor. Başka numaralara cevap veriyor mu diye.
Senin eşinin tel. inden aradığını söylemiş demek ki eşinin numarasını tanıyor.
Eşin de adamın başkalarından aradığını kabul etmiş.
Bence bu kadında senin numaranın ne işi var diye sormalısın.
Kadının kocası neden bu kadar takipte? Adam mı psikopat kadın mı anlamadım

O son söylediği ne saçma ne alâkasız birşey
Kocanın nosunu biliyorum demeye mi çalışıyor 😂...ay kadin ruh hastası seni kendine benzetmeye uğraşıyor he de geç...ama başardı baksana

Kendi mutsuz,başkalarının da mutsuz olmasını istiyor...o yüzden huzursuzluk yaratıyor.

Arkadaşlar bir kadın olarak cok tereddut ediyorum bana yardim edin ne yapmam lazim .konu su ki benim komsum var bnden 3 yas kucuk ve evli surekli esiyle olan tatsiz olaylarindan bahsediyor kocasini surekli kotuleyip kesiyor ve benim evliligim gayet iyi ve hic bor sikayetim sorunum yok cok sukur 8 senelik evliyiz esimle . Fakat bir kac kez bu arkadasimdan benim asla kurmayacagim yani bana ters gelen sozler duyuyorum ve aklima yatmayan seyler var .bana dediki ben esine caktirmadan baktim sana yanlis yapcak birine benzemiyor gibi bi cumle soyledi.kendi esine gelince hep kotu huylarindan bahsediyr.benim esimle alakali guzel seyler soylemeye basladi iyibiribak evine bakiyo benimki bana soyle yapiyo boyle soyluyo sana oyle demiyo sozunu dinliyor.keske benimkide oyle olsa falan gibi .fakat bende onun aklinda yanlis bisey yoktur diye dusunuyorum ama kafam karisik .bir araya gelelim oturalim felan diye .esimle esi ayni yerde calisiyor kiz diyor ki benim esim beni senin esinden ariyo diyo bana ama esine soyleme diyo esim bana kizar diyo.bende esim gelince sen arattinmi esini diyorum hayir diyo anlamadm gitti stres altindayim elimde bi ispat yok bu ne anlam ifade ediyor .sadece yanilgimi lutfen akil verirrmisiniz.🤔😶☹☹☹
Bence bu kadın ne söylüyorsa tam tersini yap, mantık dışı konuşuyor çünkü

Ay konu giderek ilginçleşiyor, ben daha farklı bir anlam çıkarmıştım ilk okuduğumda.

Fazla mı fesatım bilmiyorum ama sanki 'eşin aslında beni arıyor konuşuyoruz' iması yapmak istemiş ama çaktırmamak için 'eşim senin eşinden beni arıyor' muhabbeti yapmış gibi gelmişti.

Bu arada hala doğru anladığımdan emin değilim, anladığım kadarıyla varsayımda bulundum.
Bende aynı böyle anladım
Eşinin arama kaydında beni görürsen sasırma. Ama bunu eşine sorma.

Ya ne seytan insanlar var valla hayret.
Herkes eşiyle mutlu olsun oraya buraya salca olmadın. Amin

Bu insanlarla asla görüşmeyin.
çok anlamadım ama bir swinger havası var gibi ortamda, o ötekinin karısını berikinden arıyor senin ağzını yokluyorlar, öteki yan gözle koca süzüyor, kocaya göz koymuş belli ediyor, hepsi sizin evin içinde.
Bu tip cahil mi, cesur mu, saf mı, aptal mı belirsiz.
yok, aklım almaz tepele gitsin.

Arkadaşım,bu kadının ,eşinin telefonu yok mu? Neden senin eşinden kendi karısını arıyor? Bunun izahı nedir?

Eşinin telefonuna hani aramaları kaydeden programlar var ya ondan indir..

Arkadaşlar bir kadın olarak cok tereddut ediyorum bana yardim edin ne yapmam lazim .konu su ki benim komsum var bnden 3 yas kucuk ve evli surekli esiyle olan tatsiz olaylarindan bahsediyor kocasini surekli kotuleyip kesiyor ve benim evliligim gayet iyi ve hic bor sikayetim sorunum yok cok sukur 8 senelik evliyiz esimle . Fakat bir kac kez bu arkadasimdan benim asla kurmayacagim yani bana ters gelen sozler duyuyorum ve aklima yatmayan seyler var .bana dediki ben esine caktirmadan baktim sana yanlis yapcak birine benzemiyor gibi bi cumle soyledi.kendi esine gelince hep kotu huylarindan bahsediyr.benim esimle alakali guzel seyler soylemeye basladi iyibiribak evine bakiyo benimki bana soyle yapiyo boyle soyluyo sana oyle demiyo sozunu dinliyor.keske benimkide oyle olsa falan gibi .fakat bende onun aklinda yanlis bisey yoktur diye dusunuyorum ama kafam karisik .bir araya gelelim oturalim felan diye .esimle esi ayni yerde calisiyor kiz diyor ki benim esim beni senin esinden ariyo diyo bana ama esine soyleme diyo esim bana kizar diyo.bende esim gelince sen arattinmi esini diyorum hayir diyo anlamadm gitti stres altindayim elimde bi ispat yok bu ne anlam ifade ediyor .sadece yanilgimi lutfen akil verirrmisiniz.🤔😶☹☹☹
Bold yaptığım kısma kadar yalan olmasın, sizin abarttığınızı düşünüyordum. Ama belirttiğim kısma gelince endişelerinizi anladım. Madem eşi kızacak o zaman neden size söylüyor ya da bunu size söylemesi zaten çok saçma bir mantık. Umarım kadının dengesizliğidir, bir müddet eşinizi gözlemleyin bence.

Esimin telefonu hep ortada msj arama sosyal medya gbi iceriklerinde sasirtici hc bir izlem gozlem yok fakat dedigim gibi arama kaydindan silinip oparotorde kayitli kalan 2 arama ait o numaraya.bugun isyerinde esim kadinin esini uyardi soyledi .fakat esi karisina ablaya soyleme dedigi halde o bana esinden aradi dedi.hem kizla ayri konustum ( bana oyle bisey demedi esim haberin var saniyodum dedi) esimle konusurken onun esi abla bn ona soyledim dedi ablaya soyleme diye dedi esimde şait buna
Nasıl ya numara yok demıstın iz.. Ben diyecektim ıyıce kontrol edin dıye ama cok karısmak ıstemedm.

Arama kayıtlarında kimin kimi aradığı görünüyor mu. Tüm mesajlarınızı okudum. Verdiğim karar şu. Kadın arkadasınız eşinizi arayıp yoklamış. İlgisini belli etmiş olabilir. eşiniz pas vermemiş ama bu durumda kendini suçlu hissedip aramaları silmiş. Sonra bu olayı eşiniz size anlatır diye yolunu yapmış olabilir evet aradım ama eşime ulaşmak içindi gibi. Yani aramaların ne yönden geldiği önemli. Ben bunu hissettim.

Ama aramadı demistiniz arama kaydı yok demiştiniz şimdide aradı diyorsunuz ve çok saçma esinizde başta yalan söylemiş size demek ki.. eğer durum böyleyse bazı kötu durumlar olabilir ...bunu ancak karşı tarafın kocaci çözer bir şekilde ona sorarsanız gerçek ortaya çıkar ...
He ya bende onu dıyommm beynim yandııı:confused:

Cnm benim uyanık ol böyle bişey olamaz sizden çekinse telini vermez zaten aramayı saklamak ne demek, biseyler dönüyor cnm bana öyle geldi , eşini öyle bir korkut ki bidaha cesaret edemesin sen de takip et o kadına da ayar ver uzak tut yuvandan ..
Yuzyuze geldik bugun eside oda ben ve esimde hepsine gereken uslupta gereken lafi soyledim ve bu toplanmada cook farkli bir seyle daha karsilastim belki dedim hep icimden yine de art niyet dusunmek istemedim fakat farkli gelen şuydu ( kadın da ne utanma nede hatasını anlama gibi bi durum olmadigi giibi gayet rahat ve simarikca davranma farkettim ve bu esnada sanki kasten yapiyor gibi esime tv'nin sesini acarmisin dedim esim de bana sesimi acayim dedi kadinda araya atlayip evet dedi goz ucuyla hissettirmeden kadina baktim ve esimi izledigini farkettim

Fena kandırılıyorsunuz geçmiş olsun. Fiile dökülmediyse bile aralarında bir etkileşim var. Yoksa hiçbir evli kadın böyle şeyler söylemeyi göze alamaz karşıdan güç alması lazım

Ve
Yuzyuze geldik bugun eside oda ben ve esimde hepsine gereken uslupta gereken lafi soyledim ve bu toplanmada cook farkli bir seyle daha karsilastim belki dedim hep icimden yine de art niyet dusunmek istemedim fakat farkli gelen şuydu ( kadın da ne utanma nede hatasını anlama gibi bi durum olmadigi giibi gayet rahat ve simarikca davranma farkettim ve bu esnada sanki kasten yapiyor gibi esime tv'nin sesini acarmisin dedim esim de bana sesimi acayim dedi kadinda araya atlayip evet dedi goz ucuyla hissettirmeden kadina baktim ve esimi izledigini farkettim
hala toplanıp tv mi izlediniz??

Back
X