Kıskandığım için mi bu durumdayım?

Valla görümcemi hiçbiryerde göremedim ben tek yaptığı abisinin ona götürdüğü çevreyi evet eşimin götürdüğü çeyreği değiştirmemiş bile ona getirdi verdi aynı bir el gibi evime geldi ufak bir hediye bile getirmedi eşim hariç anne baba kız hepsi çöp

Onlarin çocuğu gorumceniz ve eşiniz. Eşiniz sorun yapmıyorsa "kız kardeşime böyle böyle yaptınız da bana neden yapmadınız" demiyorsa o konu orda kapanır. Siz sesinizi cikaramazsiniz maalesef.
Eşim hala inanamıyor ki annesinin aldığına öyle şey yapmaz diyor o kadar insan geldi görenler var yani neden iftira atayım.Eşimle kardeşi değil ben kıyaslandım bu sebepten bozuluyorum kardeşinin tek kuruşuna dokunulmadığını söyleyende eşim

Kızların düğünü de erkek tarafı yaptıysa masrafları olmadığı için almamışlardır.
Kızları değil ama yıllarca eşim annesine para verdi sırf o paraları biriktirseydi bile en alasını yapardı ama nereye evde oturan kız herşeyi aldı eşek gibi çalışan adam hiçbişey

Sayfaları okumadım

Beklentiye girme

O evin kızı sen gelin unutma
Bizde kız gelin ayrımı yok hatta gelin daha el üstünde tutulur böyle birşeyi kimseden duyup görmedim madem öyle görülüyor niye evlendiriyorlar ailelerine bir yabancı niye sokuyorlar

Bir olmadı üç olmadı beş olmadı gercekten bunu yaşamadan anlayamazsınız

Vallahi anladığım şu
Bir evin bir kızı bir de gelini var
Kız başka br aileye gelin gitmiş o'na pekçok maddi yardımlarda bulunulmuş. Kız rahatta annesi durumdan gayet memnun.
Siz aynı şeyleri görmemişsiniz çünkü başka bir aileye gelinsiniz. Kayınvalidenin övünmeleri de sizi görümceyle kendini kıyaslar hale getirmiş.
Çok dinliyorsumuz çok takıyorsunuz
Ev bilezik cart curt boş işler
Kendi evliliğinizin gidişatına bakın
Güzelse ne mutlu

Bazıları diyor bana seninde annen yapsaydı diye görümceme annesigil değil gelin gittiği insanlar yapmış resmen beni kandırıp sözde kar ettiler

Bizde kız gelin ayrımı yok hatta gelin daha el üstünde tutulur böyle birşeyi kimseden duyup görmedim madem öyle görülüyor niye evlendiriyorlar ailelerine bir yabancı niye sokuyorlar

İyi de görümcene kaynatası ev vermiş

Bileziği fotoğrafı düğünü balayı ve ne varsa daha eşi ya da onun ailesi yapmış

Siz de gerek yok demişsiniz eşiniz yapmamış

Bu aşamada ona var bana yok demeniz garip

Ayrıca kızına evinde oda açması doğal eşi askerde iken

Sizin aileniz de size evini açmış hem de eşinle birlikte

Kv ile aynı evde durulmaz Kv akıllı imiş ikinci gün kavga edeceğinize teklif dahi etmemiş

Ya Hu bunu niye yapıyorsunuz kendinize kime ne faydası var." Yok görümceme şunu yaptılar bunu yaptılar. Bana vaad ettiler kandırdılar"
Ne zaman elinizdekilerin kıymetini bileceksiniz.
Kaçtır konunuzu takip ediyorum. Aynı şeyler aynı veryansınlar. Size verilen salıkları da görmezden geliyorsunuz.
Af buyurun gözünüz kör kulağınız sağır olmuş.
Bu kadar laftan sonra yorumumu bi karikatür espirisi ile kapatıyorum
"DIŞARDA MİLLET AÇ AÇ"

Bize sadece görümceme yapılanın üç bilezik olduğu söylendi diğerleri eşim çok sonradan söyledi gerçekten o üzülmesin diye istemedim gerçi isteseydi bence yapmazlardı yan benim niyetim ve onların niyeti ortada işte ben zaten gidip kalmazdım önemli olan evini açmasıydı çünkü eşim kendi ailesinin oralı olmayıp bize geldiğinin net farkındaydı

Neden çözüm değil de sorun odaklı yaşamayı düstur edindiniz kendinize?
Çünkü o günler birdaha gelmeyecek ben duvar rengini düşünüp eşya rengi bu olur diye düşünürken mağaza sahibinin duvarın renginin ne önemi var boyanır sen istediğin rengi seç demesinin ardından kaynatam daha yeni boyandı dedi kendi kızının ev yalıtımını düşünüp o içine girmeden yapıp bizim evimiz için hiçbirşey yapmadı insanlık bu değil o evlatsa benim eşimde evlat

Evet o günler geri gelmeyecek ama siz oraya takılıp bugününüzü ve yarınınızı da harcıyorsunuz. Takıntınız size geçmiş zamanı geri getiriyorsa mutsuzluğu tercih etmeye devam edin.

Evet o günler geri gelmeyecek ama siz oraya takılıp bugününüzü ve yarınınızı da harcıyorsunuz. Takıntınız size geçmiş zamanı geri getiriyorsa mutsuzluğu tercih etmeye devam edin.
Şuan binbir sıkıntısını ben çekiyorum ama kış geliyor ben düşünüyorum onların umrunda mı

O aç insanlar için başlattığınız sosyal sorumluluk projesine bizde katılmak isteriz.

Ortada ayrim yok bence. Siz istememissiniz gerek yok diyen sizsiniz. 3. Kisiler icin planlarini degistiren ve oyle olmasini istedini dile getiren sizsiniz.

Simdi gorumcenin esi ya da eş tarafi da düğün olayina dahil olunca isler degismis.

Sen zaten kalmayacaksan Kv neden evini açsın

Neden çağırdı da gelin gelmedi pozisyonuna kendini düşürsün

Bak yaşın genç

Sen giderken Kv den o yollardan geliyordu

Sonuçta görümcenin düğününü fotosunu evini perdesini saklamadılar 3 bilezik yaptılar da gerisi ortada bir de söylemeleri mi gerekiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…