derdini okuyunca bir an kendimi gördüm . ama yıllar öncesinden ....
ortaokul hatta ve hatta lisede dahil tam bir hic kimse tarafından dikkat cekmeyen bir kızdım .kapalıda degildim ama bir bol kot pantolan giyerdim üzerine dizlerime gelen ,kolları nerdeyse dirsegimden asagıda tisörtler giyerdim. arkadaslar pompisko babanın mı o derlerdi
zaten makyaj yapamazdım o yasta ama saclarımda toplardım ,bir gün düzlestirip yada bi sekil vererek okula gittigimi hatırlamam. erkek arkdasının e sini bilmedim. anca ders calıstır, erkekler sadece sınavlarda yanıma oturmaı cok isterdi
sonra bana ne olduysa üni. de oldu .hani derler ya üni. ye bi kapagı at, gerisini bosver diye ... üni.de gerckten cok dikkat cekiciydim .cünkü kendimi fizigimi kesfettim .bir defa giyim tarzımı degistirdim .sende modayı takip et bence .saclarımı boyatım ,sürekli bakımlıydım .makyajım hafif de olsa hep vardı. bakkala bile terlikle gitmedim .cesit cesit kıyafetim vardı ama cogu markasızdı . bir de kendimi sosyal anlamda grlistirdim .böyle böyle zaten kendine güvenin gelir . bir d bence biraz havalı davran .