- Konu Sahibi aydanntugutt
-
ya bugün olan her şey bana yeter artık dedirtti . ya kız arkadaşlarım çok güzel aslında benim gibiler ama çok bakımlı ve fizikleri çok güzel bir erkek beni yanına çağırıyor gittiğimde direk şu kızı seviyorum falan diyorlar tamam sevilmelerini kıskanmıyorum ama onlar yiyorum fakat şişmanım onlar gibi bakımlı değilim hiç bir zaman onlar gibi olamayacağım galiba herkes onlara iltifat ediyor bana gelince sen kilo mu aldın diyorlar . Hoşlandığım çocuk bile yanımdaki kıza aşıkmış ben de onlar gibi olmak için ne yapmalıyım ya ?
Niye ozeniyosun canim Allah herkese ayri bir guzellik vermistir sadece biraz bakimla halledebilirsin yeterki iste
Neden başkası olmak yerine kendin olmayı istemiyosun.
birşey yapacaksan kendin için yap,başkasına benzemek için değil.
Benzemeye çalışırsan adın çakma madonnaya çıkar
kilo konusunda'da yediklerine dikkat et spor yap verirsin zamanla.
Başkalarına benzeyeceğim diye kendimi asla değiştirmem.
Önce kendin için bakımlı olmalısın. Bakımlı olmaktan kastın ne mesela?
Mesela ben bir hafta evde oturayım tırnak törpülerim, manikür yapar yine ojemi sürerim tırnaklarım hiç bakımsız olmaz. Vücut temizliğime özen gösteririm hergün saç yıkamak istemesem de saçımı bağlar yine duşumu alır kokularımı, deolarımı sıkarım.
Ütüsüz bi'şeyi hayatta giyemem illa dümdüz olacakBakkala giderken bile saçım düzgün, hafif makyajım kesin vardır ki nedense sözleşmiş gibi arkadaşlarımla hep okadarcık mesafede karşılaşırım
Kilo konusuna gelince tartıdan çok aynaya baktığımda mutlu olduğum görüntüye ulaşmaya odaklanırım. İnsan tartıya bakınca 5 kilo fazlam var diyo ama 2 kilo gittiğinde bile görüntü seni tatmin edebiliyo o evrede rejim yerine öğün azaltıp spor yapmak kolay götürüyo.
İnan kilo vermek en kolay şey az yemeyi ve sporu ödev değil de rutine bağlarsan her şey daha kolay oluyo.
Kıskanmak yerine kendi içinde istediğin kız olmaya odaklan bakım dediğin nedir ki
her kadının kendine göre güzelliği vardır ancak bakımlı olmayabilir ben buna inanıyorum... bence her kadın bakımını aksatmamalı mutlaka bakımdan kastım illa 2 kilo boyanmak değil.. arkadaşın dediği gibi tırnak olsun,temizlik olsun, saç baş olsun, kıyafetler vs... ayrıca bakımlı olmak için çok fazla para da harcamaya gerek yok gerçekten istemek, üşenmemek ve zaman ayırabilmek lazım...
arkadaşlarına gelince onların senden çok daha güzel olduklarını sanmıyorum sana öyle geliyodur muhtemelen onlardan kilolusun diye böyle düşünüyosundur. Şuan aynı sorun bnde de var kilolu değilm fakat gene de birkaç kilo vermem gerektiğini düşünüyorum.. çünkü benm de daha ince arkadaşlarm var :) ama hiçbr zman onların bu yüzden bnden güzel olduklarını düşünmedm. Hatta ben çoğu zaman daha bile bakımlıym diyebilirim. Sana söylüceğim birkaç kilo vermeye bak madem bu kadar takıyosun. Ve kendine bakmıyosan da bakmaya başla lütfen her kadın kendine bakınca güzeldir bu kendini daha iyi hissetmene neden olacaktır
Kendini onlarla kıyaslamanı onaylamıyorum ama her gün kendine biraz zaman ayırırsan eminim kendini daha iyi hissedersin
Ozaman sende bak kendine tatlim. Kilo ver bakimli ol, kendinide cok Iyi hossedersin.
dediklerinizi uygulaya cam ama bir konuda daha birşey sormak istiyorum sevdiğim çocuğu nasıl elde edebilirim ?
Soru yanlış
Malesef olacağı varsa oluyo. Ama şu bi'gerçek erkeklerin dikkatini bakımlı kızlar çekiyo. Sohbeti güzel, kendinden emin, güleryüzlü...
Aslında hepsinin özü kendine güvenmenle alakalı çünkü dışarıya baya olumlu yansıyo bu durum.
Malesef insanlar bakımlı ol deyince "üff sanki para var" diyolar ama bakım makyaj ve kuaföre gidip alışverişe dünya para dökmek değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?