Kıskandırmak için aldatmak😂

Neva k

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2022
809
1.566
43
Kızlar ben boşanma sürecindeyim. Çekişmeli olarak davayı açtım. 1 yıllık evliliğimde psikolojik,fiziksel,ekonomik her türlü şiddete maruz kaldım. En sonunda da eski esimin beni aldattığını öğrendim zaten. Kendini bekar diye tanıtıp kızla tatile gitmişti.
Dava açtığımı bugün eline giden tebligatla öğrenmişler o her türlü kötülüğü bana reva gören ailesiyle. Annesi beni aradı oğlumun paralarını mı yiyeceksinn,arabasını mı alacaksın sen oğlumu eve bağlayamadın gibi birsürü zırva laf etti baktı o eski neva k değil bende artık konuşabiliyorum sesim çıkıyor geri tepti. Barısırdınız niye açtın davayı,seni kıskandırmak için gezdi o kızla demez mi üslubum el verdigince ağzının payını verdim,bir daha da beni ararsanız oturduğunuz evi de elinizden alirim dedim. Ben çalışan bir kadınım bu arada,derdim para değil düğün altınlarıma,maaşıma el koymuştu ve bana yaşattığını en azından parasıyla ödesin istiyorum.
Ben böyle pişkinlik görmedim. Arayıp helallik isteyecekleri yerde.. İki yıldır bu insanlarla beraberim tek özel günlerini,kötü günlerini,zor günlerini atlamadım. Yeri geldi uzaktan elleri ayakları olmaya çalıştım. Babası bile demişti bizim oğlumuzdan daha çok o bizim kızımız gibi davranıyor diye. Evlerindeyken 5 görümceme de ben seve seve hizmet ettim. Çocuklarını,eşlerini bile ayrıca arayıp sorardım hiç uzak durmadım onlara. O görümcelerimse sevgilisinden haberdar olup ona çanak tutmuşlar aylarca. Bilmiyorum bu nankörlük canımı çok yakıyor ille kötü ve tedbirli mi davranmak lazım bilemiyorum..Ama hayatımın dersini aldığım kesin

Gecmis olsun, alabildiginiz her seyi misliyle alin. Eger kendiniz harcamak istemezseniz birkac hayir kurumuna bagislarsiniz

Yaşattığını yaşamadan ölmezmiş
Aynısını yaşasin

Ne almak istiyorsan al
Is nerelere gelmis
Lafa bak kıskandırmak için aldatmış
Hatta bunuda kullan evliyken aldattı durumunu delil varsa elinde
Amin inşallahhh canım çok yanıyor.
Var delillerim zina davası seklinde de ayrı açıldı..

Sen iyiyken herkes iyi, sesin çıktığında senden kötüsü olmaz bu dünyada sanırım kanun böyle artık.
Bilmiyorum ama seni kıskandırmak için gezdi kısmına takıldım.
Kimsenin derdi para değil canım ve konu da siz haklısınız her türlü şiddeti gösteren birisi ceza almasa bile maddi olarak size tazminat verir inşallah, güzel bir delil sunun o günlerin hatırına alın her şeyini haketmiş. . Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah tez vakitte istediğiniz sonucu alır boşanırsınız.

Bende oraya takıldım. İnşallah teşekkur ederim

Çok geçmiş olsun umarım tamamen iletişiminiz biter bir an önce bu insanlarla. Onlarda yaşattığını bulur elbet Allah büyük…

İnsanla dalga geçiyo resmen çok salak izlenimi verdiysem demek ki..
Onlara göre salaklık ama seninki tamamen aile olmaya çalışmaktı demekki onu hak etmediler hak ettiklerini ver onlara geri çekilme

İlla kötü ve tedbirli davranmak gerekmiyor tabii.
Ama beş görümceye varana kadar hizmet etmek de ne bileyim olması gereken değil.
Umarım delilleriniz vardır ve zaten hakkınız olan altınlardan daha fazlasını alırsınız manevi tazminat olarak

Alırsın inşallah elinde ne varsa haysiyetsiz insanlar

Evlilikler artik hepten yalan oldu su hale bak neler yasarmis size. 1 yil ya 1 yil daha sizi taniyamamistir bile. Canim cicim olmak varken bir de baska kizla tatile gitmis. Hic acimayin neyi varsa alin

Allah aşkına insanlar hayat arkadaşı olmak içşn evlenir, siz resmen eşinize ve ailesine köle olmuşsunuz, kusura bakmayın yaptığınız şey saflıktan başka birşey değil. Beş tane görümcenize neden hizmet ediyor , bunuda sanki fedakarlık gibi anlatıyorsunuz. Siz kendinize değer verip saygı duymadığınız için onun ailesinden biri bile size saygı duymamış. Siz eşimiz ve ailesine hizmetçiliği, fedakarlıkla karıştırmışsınız.Ayrıca size her türlü şiddeti uygulayan adamı boşamak için başkasının koymuna girene kadar beklemenizde ayrıca üzücü.

Allahım esirgesin bunlar nasıl aile, nasış insan.. ne demek maaşa el koymak falan? Allah bir daha böyleleri ile karşılaştırmasın. Kalbi taşlaşmıl arsızlar , biliyorum bu türleri paralarını almayın canlarını alın. İnşlh maddi tazminat falan her neyse alırsınız da öyle kurtulursunuz bunlardan, Allah kurtarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…