Kızlar ben boşanma sürecindeyim. Çekişmeli olarak davayı açtım. 1 yıllık evliliğimde psikolojik,fiziksel,ekonomik her türlü şiddete maruz kaldım. En sonunda da eski esimin beni aldattığını öğrendim zaten. Kendini bekar diye tanıtıp kızla tatile gitmişti.
Dava açtığımı bugün eline giden tebligatla öğrenmişler o her türlü kötülüğü bana reva gören ailesiyle. Annesi beni aradı oğlumun paralarını mı yiyeceksinn,arabasını mı alacaksın sen oğlumu eve bağlayamadın gibi birsürü zırva laf etti baktı o eski neva k değil bende artık konuşabiliyorum sesim çıkıyor geri tepti. Barısırdınız niye açtın davayı,seni kıskandırmak için gezdi o kızla demez mi
üslubum el verdigince ağzının payını verdim,bir daha da beni ararsanız oturduğunuz evi de elinizden alirim dedim. Ben çalışan bir kadınım bu arada,derdim para değil düğün altınlarıma,maaşıma el koymuştu ve bana yaşattığını en azından parasıyla ödesin istiyorum.
Ben böyle pişkinlik görmedim. Arayıp helallik isteyecekleri yerde.. İki yıldır bu insanlarla beraberim tek özel günlerini,kötü günlerini,zor günlerini atlamadım. Yeri geldi uzaktan elleri ayakları olmaya çalıştım. Babası bile demişti bizim oğlumuzdan daha çok o bizim kızımız gibi davranıyor diye. Evlerindeyken 5 görümceme de ben seve seve hizmet ettim. Çocuklarını,eşlerini bile ayrıca arayıp sorardım hiç uzak durmadım onlara. O görümcelerimse sevgilisinden haberdar olup ona çanak tutmuşlar aylarca. Bilmiyorum bu nankörlük canımı çok yakıyor ille kötü ve tedbirli mi davranmak lazım bilemiyorum..Ama hayatımın dersini aldığım kesin