Kıskandırmak için aldatmak😂

tüm ailesine bunu gönderin

Oğlumu eve baglayamadin kısmında yıkıldım cidden senin egitemedigin davari ben nasıl eğitim be kadın deseydin tövbe ya Rab ,insAllah çok daha iyileri çıkar karşına hakettigin mutluluğu yasayacagindan eminim al kız donuna kadar müstahak olsun çatır catirda ye insAllah

Oğlu gerçekten davarsa demek, bağlanmayınca kaçıyor

35 yasında hala bir eve erkek olmayı bilmeyeni ben adam edecekmişim,canim ille bişey yetiştirmek istese fesleğen alırım. Sinirlerimi çok hırpaladilar bilsem o kadin arıyo asla açmazdım dünden beri düşük tansiyonla geziyorum yaşadıklarım aklima geliyor hep

Oğlu gerçekten davarsa demek, bağlanmayınca kaçıyor
Evet katip ya,eski nişanlısına da aynısını yapmışlar önceden bilseydim ah. Çevre baskısıyla evlendim diyip duruyormuş simdi,o kız icin de görücü usulu sevmedim demisti megerse 4 yıllık sevgilisiymis. Serseri iste gezip tozacak orda burda

Anası yapabiliyorsa alsın davarını bağlasın eve şimdi ahahahah

Zamanla hepsi gecicek yerine yenilikler yesillenecek bacım boşver taktigina değermi bu zamana kadar çekmişsin eziyetini bundan sonrasını eziyet etme kendine sal gitsin önüne bak aklına getirme olan olmuş biten bitmiş ağzının payinida vermişsin birde malını mülkünü alırsan oh mis

Sagol canım insallah gecip gitsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…