Kıskandırmak için aldatmak😂

Beter olsunlar. Ne varsa alın 1 lira bile bırakmayın böylesine. Bundan sonra çok mutlu olursunuz insallah

Geçmiş olsun canım.
Iyi ki çocuğun yok bu adamdan şükür et.
Bunlar ne biçim insan ya
Çocukları böyle olması normal aile zaten tuhaf.
Sizin paşa oğlunuz herşeyi yapsın elin kızı çeksin pardon neden?
Çalışan kadınsın.
Haklarını al defet adamı.
Iyilik yaramaz bunlara

Zinayi ispat zordur. Cinsel iliski delili vardir umarim elinizde.
Daha eşiniz ulaşmaya çalışacak size. Cevap dilekcesinde turlu iftiralar atilacak, gorumceler sahitlik yapacak muhtemelen. Yeni basladi savas.

Allahım esirgesin bunlar nasıl aile, nasış insan.. ne demek maaşa el koymak falan? Allah bir daha böyleleri ile karşılaştırmasın. Kalbi taşlaşmıl arsızlar , biliyorum bu türleri paralarını almayın canlarını alın. İnşlh maddi tazminat falan her neyse alırsınız da öyle kurtulursunuz bunlardan, Allah kurtarmış
Allah kimseyi böylelerine denk düsürmesin psikolojimi mahvettiler. Amin insallah

Zinayi ispat zordur. Cinsel iliski delili vardir umarim elinizde.
Daha eşiniz ulaşmaya çalışacak size. Cevap dilekcesinde turlu iftiralar atilacak, gorumceler sahitlik yapacak muhtemelen. Yeni basladi savas.
Sevgilisi atti konusmaları görüntüleri. Komşum dayak yedigime taniklik edecek. Beni dövdugu zamanların fotograflari da var. Elim kuvvetli diyebilirim. Allah onlara fırsat vermesin

Geçmiş olsun canım.
Iyi ki çocuğun yok bu adamdan şükür et.
Bunlar ne biçim insan ya
Çocukları böyle olması normal aile zaten tuhaf.
Sizin paşa oğlunuz herşeyi yapsın elin kızı çeksin pardon neden?
Çalışan kadınsın.
Haklarını al defet adamı.
Iyilik yaramaz bunlara
Çok şükür ki yok benden uzak olsunlar

Allah aşkına insanlar hayat arkadaşı olmak içşn evlenir, siz resmen eşinize ve ailesine köle olmuşsunuz, kusura bakmayın yaptığınız şey saflıktan başka birşey değil. Beş tane görümcenize neden hizmet ediyor , bunuda sanki fedakarlık gibi anlatıyorsunuz. Siz kendinize değer verip saygı duymadığınız için onun ailesinden biri bile size saygı duymamış. Siz eşimiz ve ailesine hizmetçiliği, fedakarlıkla karıştırmışsınız.Ayrıca size her türlü şiddeti uygulayan adamı boşamak için başkasının koymuna girene kadar beklemenizde ayrıca üzücü.
Beni uzak ve burnu havada bilmemeleri için içlerine girmeye çaliştım sadece. Bana yaşattıklarından dolayı ben zaten boşanmaya karat vermiştim evimi ayırmiştım,aldattığı o ayrılıkta öğrendim davam için ekstra iyi oldu. Ama bir daha insanlara böyle davranır mıyım?asla

Sevgilisi atti konusmaları görüntüleri. Komşum dayak yedigime taniklik edecek. Beni dövdugu zamanların fotograflari da var. Elim kuvvetli diyebilirim. Allah onlara fırsat vermesin
Aaa ayrilmaniz icin mi ulasti size? Keske size taniklikta yapsa varya iste donuna kadar alma olayini bizzat yasarsiniz. Yuklu miktarda tazminat isteseydiniz.

Aaa ayrilmaniz icin mi ulasti size? Keske size taniklikta yapsa varya iste donuna kadar alma olayini bizzat yasarsiniz. Yuklu miktarda tazminat isteseydiniz.
Çok ilginç bişey oldu. Kızla ortak arkadasimiz varmiş. Şehirler,memleketler herseyy farklıyken. Allahın işi. O ortak arkadasla ögrendim,evli oldugunu öğrenince kiz atti herseyini bana. Bizim davada donuna kadar alınacak o kadar çok neden var ki cinsel iliski yaşamama,eve gec gelme,şiddet,parama el koyması,altınalrımi alması,babasına kefil ettirmesi vs vs okurken bası ağrıyor insanın dava dilekcesini. Maddi manevi tazminatimi istedim. Arabasına da şerh koydurduk. Altınlarımı çaldigina da annem ablam taniklik edecek

Çok ilginç bişey oldu. Kızla ortak arkadasimiz varmiş. Şehirler,memleketler herseyy farklıyken. Allahın işi. O ortak arkadasla ögrendim,evli oldugunu öğrenince kiz atti herseyini bana. Bizim davada donuna kadar alınacak o kadar çok neden var ki cinsel iliski yaşamama,eve gec gelme,şiddet,parama el koyması,altınalrımi alması,babasına kefil ettirmesi vs vs okurken bası ağrıyor insanın dava dilekcesini. Maddi manevi tazminatimi istedim. Arabasına da şerh koydurduk. Altınlarımı çaldigina da annem ablam taniklik edecek
sevgilisi de eger beraber resimleri varsa oda şahitlik yapsın kadın dayanışması olur hem napxakki sizin eski eşinizi bundan sonra onu ara konuş roca et anlar İnşallah

sevgilisi de eger beraber resimleri varsa oda şahitlik yapsın kadın dayanışması olur hem napxakki sizin eski eşinizi bundan sonra onu ara konuş roca et anlar İnşallah
Kadını da tehdit etmis fotografları yazismaları attigini öğrenince. Korkmustu bayagı tanikliga gelmez ama Avukat bunlar bile yeter dedi

Utanmadan kıza da niye beni haklıyken haksız durumuna düşürdün demis. Hayatımda böyle bi karakter görmedim kimseden af dilenmiyor hiçkimseden!

Back
X